Övik och inflyttning

Igår var jag i Övik med Svampi och Jessicka! ♥ It was awesome och hade ju asbästa brudarna med! Måste verkligen ta flera såna där små åkturer/ shopping oftare :)

 

Idag så har jag gjort muntligt prov vilket gick asbra! Sen så kom Sissi över till mig och vi drack kaffe och snackade, sen for vi till h-fors med Jim som chafför :) Hämtade Jims sista saker och sen hade vi tvätt och sen så har jag typ fixat iordning nääästan allt inför imorrn när vi flyttar :D

Inte så mkt mer att prata om nu för ska jobba på mejeriet imorrn och jobbar 6 - 10 yeey så ska upp 5.30!


Excel

Fyfan vad excel är bögigt! Har prov imorrn och hur mycket jag än försöker plugga och så så fattar jag ändå inte ens hälften vad jag gör/ läser :o Men aja, värsta som kan hända är omprov - big deal?! Jobbade annars idag 12 - 19.30, och det må jag säga var tugnt! Typ inge sömn inatt, stressad som ett jävla djur under jakt och bla bla bla.. Men ska bli skönt på tisdag kväll! För då har jag gjort bort dom sista proven (iaf dom som är inskrivna, kan ju få omprov och shit) och sen så jobbar jag på mejeriet på onsdag morgonen och sen flytt! :)

 

Men imorrn efter jag gjort excel provet så kommer det bli awesome! Övik med Svampi och Jessicka :D Shoppa shoppa shoppa! Eller iaf liiiite haha :] Nää nu tror jag faktiskt jag ska sova typ en timme eller så, kan knappt hålla ögonen öppna..


Mycket roligt!

Orkade inte blogga igår haha! Men igår så jobbade jag och sen fest hos Nina&Jimmy på liljansberget! Var kul :) Sen hämtade Jim upp mig efter att han slutade jobbet och så drog vi till Uffe&Cattas förlovningsfest, var duktigt dött där när vi kom haha fyfan!


Sen idag så har jag chillat, små kollat igenom lite inför prov grejs, packat ner yterligare 2 flyttkartonger och sen fixade mig för personalfest! Var fett chill på personalfesten :) Jamena, gratis mat och alkohol - im in heaven (a) Haha nemen, det var kul, lite konstigt att se alla utan arbetskläder bara xD Dessutom så åkte vi taxi fram och tillbaks till personalfesten! Bussen kom aldrig så 40 min senare så kom taxi.. Men fortfarande awesome! Fick oxå skjuts sen från frasses hem till ersboda av Anneli :)


JAG HAR ÄVEN BESTÄLLT BILJETT TILL SABATON & RAUBTIER 11 DECEMBER!!!!!!

Nej usch, nu är jag mest bara trött och vill helst av allt INTE jobba imorrn men vad gör man?! Så min dag imorrn kommer bestå utav jobb och plugg yeeeeeeeeey eller inte..

 


5 dagar kvar!

Jag lekte med Ponte ikväll ;] Han kom över så umgicks med honom, Nina och Jimmy lite efter tvätten :) Sen for jag och Jonathan till OKQ8 för att hälsa på Jim ♥ Fick typ 4 cigg-pack av Jim då oxå (dessutom så kommer han hem sen med MASSA choklad!!) :D Skrev även ner Jims pass som han har inbokat nu i december och januari och det vart en hel del vilket känns skönt med tanken på att jag bara kommer jobba extra nu i december och framöver, så pengar kommer nog inte vara ett problem :)


Åh, jobba på frasses imorrn.. Jag tycker så mycket mer om mejeriet! Men jaja, dagarna går snabbt förbi och dessutom så jobbar jag bara fredag och söndag nu på frasses sen är jag ledig därifrån en hel vecka!


Har lite svårt att fokusera på pluggandet faktiskt om jag ska erkänna.. För mycket som snurrar i huvudet men jag försöker! Kan ju inte göra annat än det jag klarar av. Och jag vet, många säger att det bara är att skjuta bort vissa tankar och tänka på det som är viktigt (tex pluggandet/ jobb) men ibland är det inte så jävla lätt. Speciellt inte för mig!


Mejeriet

Jobbat på mejeriet idag! Gick bara bra, som vanligt typ haha. Gillar verkligen att jobba där så hoppas på fler arbetsdagar inom mejeriet :) Slutade 14 så då for jag och startade tvätten direkt, åh vilket liv jag har haha xD Känns som att mitt liv enbart består utav jobb - plugg - packa inför flytt - tvätta - sova - (röka!)

 

Drar till Övik på måndag med Svampi, Jessicka och kanske Svampis kompis Elin :) Taggar som fan! Behöver verkligen komma bort en liten stund från all stress i umeå haha ^^ Så vi ska gå runt och shoppa lite :)


Drinkar

Kikat lite på internet om olika drinkar! Har sparat receptet på dom som lät godast så får väl se om man fixar lite sen efter flytten :) Jag har även kollat lite på soffor och hittade en intressant som jag ska visa Jim sen när han kommer hem ♥

Borde egentligen sova för ska jobba på mejeriet imorrn/ idag, börjar klockan 10 så ska upp 9 haha! Men jobbar bara tills 14 så är chill :) Dessutom så älskar jag att jobba på mejeriet!

 

Nej ut och röka nu kanske innan älsklingen kommer hem ♥


OMG!

STRESS! NERVÖS! Är typ jaa, nervös inför flytten nu.. Asså fatta, 1 vecka kvar! Och helgen kommer ju säkert bara flyga förbi som alla andra helger har gjort nu i 2 månader, sen är det måndag, tisdag och FLYTT!

Nej usch, får tänka på annat nu. Har prov både måndag och tisdag till veckan som kommer så håller på att plugga lite! Tog ett varmt bad tidigare och läste lite psykologi.

 

Har även varit med Svampi lite idag! Snackat och varit på waynes :) Behövdes kan jag lova!

Imorrn blir det att jobba på mejeriet. Hoppas mitt knä klarar av det, har fortfarande förjävla ont! Och sen tvätt imorrn oxå, jippie.. Eller inte, men då kan jag packa ner resten av kläderna.


Dålig uppdatering

I söndags gjorde vi inte så mycket, jag jobbade och skadade knät så fick fara hem HELA 15 min tidigare.. Annars så var Joni över och så :)

 

I måndags kom Nina&Jimmy förbi, hjälpte mig med läxor och så ♥ Åh så underbara dom var som hjälpte mig! Sen så fick jag inte fara och jobba i måndags heller för cheferna pga knät. Dom tyckte det var bättre att jag stannade hemma och vilade! Så jag och Jim chillade i bastu med Joni, Tor och Anton istället :)

 

Sen idag så har jag&Jim handlade lite mer, bastade idag med med Joni, Tor, Anton, Per, Linus, Tom och Ric :D Vi vart måååånga personer! Dessutom var jag förbi en snabbis i lägenheter och mätte upp lite, ska förmodligen köpa en härnsoffa :)


Lördag

Åh så skönt att dom inte ringde in mig till jobbet idag när jag hade jour! Så istället så for jag&Jim och hälsade på Mummi&Ukki. Mummi opererades i måndags och fick komma hem i fredags så vi hälsade på en stund ♥ Sen for vi hem och jag hjälpte Kicki att bli sminkad inför nå personalfest hon och Åke skulle på.


Sen skjutsade jag&Jim ner dom på stan - hälsade på Jims mormor på sjukhuset - OKQ8 på carslid och hämtade första hyran av Jims mamma
(hon jobbar där) - handla på Willys - hämta upp Joni - äta - sen chilla!


Man hinner mycket på en dag om man bara vill! Haha lite kul, vart typ glad när Jims mamma ringde tidigare idag angående hyran/räkningen ^^ Känns skönt på något vis, att nu är det verkligen sant om lägenheten! Tidigare har det bara känts som en dröm.


Men imorrn blir det att jobba så sov gott!


Paris <3

Nu är biljetter bokade till Paris! Jag&Jim far den 12 februari och far hem den 15, vilket betyder att vi firar alla ♥ dag i Paris och Eiffeltornet ;]

Nyss kommit hem från jobbet typ och spelat lite kortsi med Jim&joni-boyz! ;D

11 dagar

Gjorde prov imorse, gick väl sådär haha! Jaja, alla kan inte vara bäst på allt. Får väl som värst göra omprov ^^ Har annars beställt min egna designade fotokalender som jag&Jim ska ha i lägenheten sen :D
Men snart är det jobb och slut på allt roligt.. Men nu, RÖKA! hihiihihi

Massa flyttkartonger..

Från klockan 14.50 - 16.40 så har jag&Jim gått igenom garaget, bärt in massa flyttkartonger och sen gått igenom vad vi ville ha till lägenheten! Så nu är vi redo för flytten om ca 12 dagar!! :D Ska väl fortsätta plugga till provet som jag har imorrn + göra lite uppgifter till ECDL.

Älskar mitt liv!

Åh fyfan så jävla underbart!

Först waynes med Nina och Linnea <3 Sen kom Tor oxå förbi för han skulle med Linnea till vännäs :) Sen for jag hem, åt lite och sprang en snabbis över till grannen Kicki. Skulle bara lämna nå headset till henne och fick då med mig 4 flyttkartonger med grejer i som jag&Jim fick kolla igenom och ta det vi ville ha! Hittade lite smått och gott så vi fyllde upp 1 flyttkartong :)
Sen vart det bastu med Jim, Svampi och Joni! Spelade kort, bastade och drack lite öl! Awesome!!! Sen kom Nicke, Ekman och en tjej förbi på en cigg som slutade upp med att vi for till Max och käkade :)

Nu så har jag&Jim sett klart disneyfilmen Mulan, var lika bra som för ett par år sen haha!

Shoppa!

Idag efter att jag var på skolan och pratade med psykologiläraren så for jag&Jim till ÖB och Jula! Vi handlade massa bra saker till lägenheten så som en matta, damsugare, HDMI-kabel, våg, massa basvaror som inte behöver stå i kylskåpet, m.m. :) Sen så kom Nina, Jimmy och Ante över på film, det var mysigt :]

Funderar på ett bad nu sen så kanske Joni, Tor, Ekman och Nicke kommer över men vi ser ju :)


Humor!

Idag så gjorde jag prov, kändes som att det gick bra :) Sen jobb..
Men Tor och Svampi var förbi ikväll! :D hahaha asså min&svampis humor xD Fan vad vi skrattade åt det där! Nu är jag även ledig 3 dagar i rad, så skönt! Enda som jag har inplanerat är att fara och prata med psykologiläraren imorrn 10.30 men big deal, kommer endå ha hela dagen ledig framför mig :D

Skönt med promenad hem!

Få se, vad har jag gjort idag.. Först var jag på en arbetsintervju och det gick bra! :) Verkar ganska så positivt till provanställning. Hon jag var och pratade med ville att jag skulle ringa henne på fredag när jag har kollat över mitt frasse schema och sådär!

Sen så kom jag hem, Nina kom över! Så vi snackade och tog en cigg som vanligt ;D

Sen middag + fika hos Mummi&Ukki pga FarsDag! Sen så fixade jag klart Amsterdam + Riga fotoalbumet så nu kan jag visa alla som inte sett bilderna + att det känns sweet att vara klart med det! :D

Sen så jobbade jag 18 - 23.. Vi vart tvugna att jobba över lite grann men shit the same. Tog en promenad hem oxå och det tog bara 25 min från frasses hem till mig!! Pratade med Nina i telefon hela vägen :)

Sen så nu har jag vräkt i mig kyckling + dressing och morötter med dipp. Im sooo fat... Blir fan situps ikväll asså! ;o haha

 


Film och godis

Var hos Natasha ikväll! Vi hyrde film och köpte lite godis först på hemmakväll och gick sen hem till henne, hur mysigt som helst! :) ♥

Sen så hälsade jag på Lill&KL, dom far tillbaks till stockholm imorrn :( buhuu! Men dom kommer upp till jul igen! :D

Imorrn så blir det först fara till NachoBar, sen lunch/middag hos mummi och ukki och sen jobba.. Men nu, mysa med älsklingen och typ somna till film! ♥


Lördag

Hmm, lördag.. Hmm, ledig?! Fan vad skönt det känns att vara ledig! Love it ♥ Fick dessutom lönebeskedet igår på jobbet (får lönen nu på måndag) och jag kommer få 2000 kr mer i lön än vad jag hade räknat med!!!! AWESOME :D

Kanske duscha snart, ska ju bort ikväll så :)


Filmkväll hos Jessicka

Fan vad jag är bra! Hann precis skicka in studieenhet 3 innan jobbet!! Hade jag inte fått skjuts av pappa till jobbet så hade jag aldrig hunnit så tack pappa ♥ Det gick bara bra på jobbet fast vart duktigt irriterad på en sak, orkar inte ta det på bloggen haha!

Sen vart det mys/ filmkväll hos Jessicka :] Vi såg spiderman 2 och käkade chips och hade tända ljus! Var jäääääättemysigt!

Nu är man hemma och jaa, ska väl sova snart. Är typ as trött efter veckan men är ledig imorrn!! Fast jobbar på söndag och måndag och sen ledig i 3 dagar!! :D


Jobbet

Yeey bara 10 pass kvar i november innan jag får 1 vecka fri från frasses! Hela vecka 48 så har jag INGA pass på frasses och det känns skönt med tanken på att det är den veckan som vi flyttar och måste fixa en massa saker + att det är 1 år på söndagen.. Shit, 1 år.. Vars fan har tiden tagit vägen?!

Men som tur är ska jag jobba på mejeriet den 1,2 och 3 december! :D


Nu jävlar!

Nä nu ska jag fan ta tag i det där! Ingenting som jag berättar hehe.. Men jaa, vart väckt av gubbe som plingade på dörren som ett psyk vid 11 tiden. Inte kul, men jag börjar inte jobbet förns 16 så det är chill :)

 <-- bild från nyår 09/10 hos Svampi! Linnea, Ric, Jag och Jim :)

 


Läxa läxa läxa

Skickat in ena läxan och sitter fortfarande med den andra.. Det är som 3 delar i denna uppgift och på första delen skrev jag nästan 1,5 sida och nu på andra delen i uppgiften fastande jag.. LYCKAT!!!! Men det ska nog gå bra, har suttit nu i typ 2 timmar och pluggat så kanske är därför det dog av i hjärnan haha.

Har pratat med Andreas på msn ikväll oxå och tyckte en sak jag sa till honom faktiskt var bra:

"I tuffa tider glöms det lätt bort, det är som tomma ekon i huvudet som behöver fyllas ut av nya ord"


Dödligt less men finns alltid ljus!

Innan jobbet så hälsade jag på Lill&KL en stund! Alltid mys att se dom :] Sen jobba 16 - 20, gillar faktiskt dom passen eftersom tiden går så fort! Som tur är har jag typ bara såna passi december. Fast ett problem är ju lönen man får efter det -.-

Sen så kom Nina förbi efter jobbet! <3 Satt och pratade på altanen, vilket är standard typ haha! Nemen ser henne knappt eftersom jag jobbar så mkt och hon bor på liljansberget. Men snart verkar det som att jag får se henne oftare! :)

Nu ska jag se the big bang theory innan jag ger mig in i pluggandet.. yeeeeey eller inte!


Lunch på stan!

Efter skolan så tog jag och lunchade med Eve på waynes! Åt kyckling-wrap och kaffe mocca! :D

Sen kom jag hem tids nog för att spendera lite mys med älsklingen innan han for och jobbade, så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 15.32 då min buss till mitt jobb går.


Lill&KL

Igår efter jobbet så hann jag kanske vara hemma i typ 2 timmar innan jag fick reda på att Lill&KL är i umeå!! Så jag&Jim gick över till dom och tog en cigg :) <3 Åh vad det var mysigt att se dom igen!! Var ju typ 3 månader sen sist..

Sen så kom Ric förbi igår natt typ ^^ Vi pratade och så, mest om lägenhet för det kanske blir så att han snart oxå flyttar :) (Nu är det 2 veckor och 6 dagar kvar!!)

Vaknade upp nu imorse vid 06.48 (fattar inte varför jag alltid minns exakt tid när jag vaknar..) och har inte kunnat somna om sen dess.. Blir ju kul att först behöva vara i skolan 10.10 och sen på jobbet 16.. Såå, vad ska man hitta på i typ 3 timmar? Ska nog ringa Lill och bah tjaa kommer på cigg ;]


Bilder från helgen!

       

Sweet!

Gick bra i h-fors idag! Mummi vart lite rädd för Fenris men det är förståeligt haha :D Biffen kom förbi oxå på en cigg :) Sen så for jag på waynes med Natasha, är alltid lika underbart att träffa henne :)

Nu är jag&Jim hemma hos Jonathan, har nyligt sett klart filmen draktränaren! En riktigt bra film :D
En perfekt dag för att vara ledig <3

svampiiiii

I söndags efter jobbet så for jag till Svampi :) var tänkt att jag bara skulle vara där på en cigg men så vart det inte. efter 2 timmar av allt prat så såg vi vad klockan var ;D Jim kom förbi oxå efter att han hade slutat jobbet och han gjorde världens klockrenaste grej! men tänkt dig att någon bara är helt jävla less på allting, cyklat i minus grader och sen när vi är ute och ska röka så ska Jim ta upp ciggpacket men då flyger ALLTING upp, packet går sönder och ciggen flyger åt typ alla håll xD tror aldrig att jag och svampi har skrattat så mycket!!!


I måndags (igår) så kom Svampi förbi mig på kvällen på en cigg/ prat :) Annars igår så var jag i skolan och gjorde ett word-prov och det känns inte bra, men får se på torsdag hur det gick! Sen så var jag och Jim på Ö&B och handlade lite små saker, är ju bara 3 veckor och 1 dag tills vi flyttar!! :D


fuck

skulle ha lagt upp bilder från helgen i söndags men mitt internet har inte funkar sen dess.. sitter på min mammas minidator nu för att kunna se vad som händer ute i världen! :O

awesome!!

awesome kväll ikväll med Oscar, Linnea, Tor, Tony, Erik, Nina&Jimmy :D öl och party!!!

berättar mer imorrn för nu sova, trött som fan och ska jobba klockan 11 imorrn


JUST JA!

Är ju 11 månader idag med älsklingen!!!! ;*

 <-- museumparken i amsterdam!


Stan

Idag så var jag&Jim på stan med Nina, Jimmy, Linus och Tony :) gick runt lite grann och tog en kaffe på waynes <3 sen så jobbade jag idag och herre gud vad tröga kunder det var i driven när jag hade den ikväll!!! :o att det ens är tillåtet att människor får vara så tröga..

Imorrn jobbar jag som tur är inte så länge, sen blir det väl att hitta på något och sen kanske dra till folkan. Det skulle vara nå halloween grejs där ;P


Filmkväll

Gick bra att jobba idag, lugnt för att vara torsdag! Jim&Elin hämtade upp mig från jobbet sen och när vi kom hem så packade jag och Jim ner 2 till flyttkartonger!

Annars så kom Jonathan över och vi hade en liten filmkväll ;] Såg the spy next door, riktigt bra film :)

Imorrn bli det iaf stan innan jobbet!


Packa packa packa ihop

Personalmöte imorse 7.30 - 9.30.. Gick bra men var sjukt trött!

Annars så har jag packat ihop 4 till flyttkartonger idag, så nu är det inte så jättemycket kvar i mitt rum att packa ner :) Jag&Jim ska förmodligen till hörnefors på tisdag och packa ihop hans saker där så vi slipper tänka på det senare! Jaa vad har jag annars gjort idag? Typ inget, tog flera timmar att sortera och sådär. Men ska väll plugga lite innan natten kommer ^^

 


Fiveclub

Bild från fiveclub i fredags :)

BIO!

Var mysigt att äta middag hos Mummi&Ukki! :) Sen efter det så for vi ju på OBS! och sen hälsade vi på Nina&Jimmy <3

När vi var påväg hem så höll vi dessutom på att krocka/ bli ner prejade i diket av en idiot som körde nå jävla BMW.. Som tur var krockade vi inte eller körde ner i diket men jag tog regnummret och ringde polisen.

När vi väl kom hem så kom Svampi och Nicke över på en cigg som sen helt plötsligt slutade upp med att vi for och såg Saw i 3D på bio med dom :) En helt underbar dag! Men nu sova, imorrn personalmöte klockan 7.30 på morgonen...

 


Sjukgymnast

Idag så var jag hos sjukgymnasten! Han sa ungefär samma sak som jag har gjort, att det är stressrelaterat. Men jag fick lite stretch-övningar som jag ska göra flera gånger per dag och sen så är det en annan sak som skall göras oxå :) Tog en liten promenad från ersboda vårdcentral - hem, var skönt!

Annars så har jag försökt sitta med läxor idag, gått ganska så trögt men det har börjat rullat igång nu! Ska även sitta imorrn så borde hinna klart med alla läxor imorrn :)

Snart kommer Jim hem från jobb-utbildningen <3 Då ska vi fara och äta middag hos Mummi&Ukki, det blir pizza :D Sen ska vi köpa kattmat och flyttkartonger från OBS! Imorrn är det exakt 4 veckor kvar tills flytten!!!

 


Måndag!

Jobbat idag, kan väl inte säga så mycket om det ^^ Annars så har jag små kollat efter andra jobb och jag hittade ett som verkar intressant som jag kanske ringer om imorrn :)

Btw, Jim ville att jag skulle berätta hur underbar han är! När jag kom hem från jobbet så hade han fixat in alla kläder i garderoben + städat undan lite flyttkartonger från mitten av mitt rum! (att jag tvättade igår helt själv behöver vi ju inte berätta) <3

Nej nu sova, jag ska till sjukgymnasten imorrn tidigt och jim ska på någon jobbutbildning!


RSS 2.0