Bilder

Hejhej på er! ;* Förra veckan bakade jag fler cupcakes men gjorde dom lite mindre :)      Smaskens!

Sen i fredags så skjutsade jag och Andreas Veronica till ÖB för hon skulle köpa några saker, och då hittade jag två jättesnygga tavlor som jag har hett upp i mitt rum :)  Passade in skit bra! :D


Hmm dålig updatering?!

God kväl på er! Var ett tag sen man var inne här.. Har haft lite fullt upp + har varit lite dålig så har inte haft tid med bloggen ;/ Jag vill dessutom göra min blogg bättre om funderar på att fråga er läsare vad ni helst läser om i en blogg :) Självklart kommer jag att skriva om vad jag gör och så, men kanske riktigt bloggen mer mot musik, mode, m.m..

Aja, ikväll har jag och Andreas då i alla fall varit på fest hemma hos Hampus ;) Var bara nice kan jag lova! Fick man ju träffa på hans nya klasskompisar :)

Skolan!

Hejhej på er! :) På lunchen drog jag, Nina och Stefan ner på stan. Vi åt på Frasses haha ;] Jag la dessutom undan en skit snygg jacka som jag ska fara och köpa imorrn! :D Jag ska snart ha filosofi och är inte precis pepp! Vi har prov nästa tisdag och detta är sista lektionen innan ;s Jaja.. Ska dessutom jobba sen ikväll men det känns inte så jobbigt, har ju bara 4 pass kvar ;) Ska söka nytt jobb sen efter nyår :)

Cupcakes!

Hejhej :) I söndags så bakade jag cupcakes! Dom vart hur goda som helst! :D

 

 



Sen igår var jag på stan med Veronica :) Vi gick och tittade lite på kläder och så, sen så for vi hem till henne och såg på tv och pratade :) Jag ska följa med Veronica och några andra på krogen på fredag! Ska bli nice ;)

Helgen! :D

Hejhej på er alla! ;* Hoppas att ni har haft en super helg för det har jag! ;D Har inte hunnit att sitta vid datorn alls.. Åååh, vars ska jag börja? I fredags så kidnappade ju jag och Andreas Hampus :) Vi retades med honom och sa att han skulle ut i skogen och orientera sig fram till överraskningen haha :P Men det som vi egentligen hade planerat var ju att vi skulle äta kräftor, kantarellpaj (som jag bakat) och lite annat gott till efterrätt + då oxå dricka öl och snappsar ;) Haha vi vart lite dragna efter ett tag med det var skit kul :D

Lördagen då, vi vaknade vid 9 tiden. Hampus hade ställt alarm och kastade sen sin mobil på mig och Andreas så att vi skulle vakna och vi visste inte hur man stängde av alarmet ;o Sen så bjöd vi över Hampus till mig på middag, mamma och pappa skulle bort, så jag lagade fisksoppa och sen till filmen åt vi guacamole och chips :D

Här får ni lite bilder från helgen :)

     


Naturkunskap..

Hejhej :) Just nu sitter jag på Naturkunskapen.. Woohoo.. På lunchen så var jag, Evelina och Angelica och åt pizza ;D Gott gott! Ska vara hela dagen i skolan idag.. Pappa ska hämta upp mig 15.30 typ och så ska jag hem och fixa lite inför Hampus överraskning ;)

Oppss..

Hejhej bloggare och icke bloggare! ;* Idag har jag inte haft tid att blogga något. Har gjort lite läxa, handlat + gjort i ordning för imorrn! Jag och Andreas ska ju överraska Hampus med en sak som jag ännu inte kommer säga ifall han skulle läsa eller något sånt ;) Idag fick jag även min nya mobil - Sony Ericsson W995 ;D Håller just nu på att föra över musik och ska försöka skaffa eller fixa internet på mobilen så att jag kan blogga imorrn från den :)

Bilder från Nydala + lite annat

God kväll på er ;* Här kommer bilderna från Nydala på mig och Nina :)   Haha dagis-barnen bara kom från ingenstans typ och skulle ge oss fart ;D Så sött!

 

Nu under Idol så klippte jag mamma lite grann :) Hon ville få topparna klippta, lite uppklippt + luggen fixad! Hon vart supernöjd ;) Ska snart även klippa mig själv men det blir när jag får tid haha :P

Började ju sjunga idag med och denna låt ska jag nu jobba seriöst med!

 



Har ju tidigare bara sjungit en låt varje lektion och inte hunnit lära mig dom riktigt men nu sa jag att jag vill lära mig denna ordentligt :) (Tog Idol versionen eftersom killen har en jävligt bra röst!)

Joo just ja! Har ju även övningskört idag! ;) Gick bara fin-fint men lite krasslig var man ju :P Ska köra lite oftare nu så man blir mer säker :)


FRILUFTSDAG!

Hejhej på er! :) Idag var det friluftsdag och jag, Nina, Stefan, Evelina och en kille hon känner gick runt Nydala :) Vi stannade vid lekplatsen och fikade + så lekte jag och Nina lite grann ;] Bilder får ni se sen efter att jag fått dom från Nina! Jag ska snart iväg och sjunga :D Har haft ett litet uppbehåll som det alltid är över sommaren och nu ska jag börja igen :) Ska bli kul!

Kladdkaka... Mhhmmm!

Hejhej! :) Har nyss eller jaa, för ett tag sen kommit hem från jobbet! Gick väldigt bra i början men sen gick det inte lika bra längre haha :P Vart nå problem oxå med ALLA datorer så coacherna fick lite panik ;P

For sen efter jobbet och köpte kladdkaka eftersom imorrn äre friluftsdag och jag, Nina och Evelina ska gå runt Nydala sjön (vilket är 1 mil..) och ha en fika-paus :) Ska bli mysigt!

Ringde nyss oxå Hampus för på fredag ska jag och Andreas göra en liten sak för honom men han eller ni får inte veta vad det är förns på fredag :) Eller jaa, Hampus får veta på fredag men ni får vänta tills lördag haha ;]


Tisdag..

Hejhej! ;* Sitter just nu på Internationella Relationer lektionen och vi ska tydligen ha redovisning nu på fredag, jippiie.. Men det ska nog gå bra :) Vi ska även lämna in en krönika nu på fredag i svenskan och jaa, jag vet inte hur jag ska göra ;P Känns som att nu börjar läxorna och proven komma upp! Har skrivit in en hel del prov och läxor i kalendern ;s Aja, skriver mera sen!

*Gäsp*

God kväll på er ;* Idag på Online, eller ikväll, gick det sådär haha :P Efter jobbet for jag i alla fall hem till Veronica och hälsade på henne en liten stund :)

Imorrn ska jag oxå jobba på Online, snyft :'( Men sen efter det har jag bara 4 pass kvar :D Marielle skulle oxå jobba imorrn så hoppas att vi kan sitta i samma rum :) Nej, nu ska jag ringa upp min älskling och sen sova :) Sov så gott ;*


Tips

Idag är jag faktiskt hemma sjuk.. Ställde klockan på 7.30 (eftersom vi kom hem så jäkla sent igår så jag ville ta 1 timmes extra sovmorgon idag ;] ) men jag kunde inte kliva upp då ;s Lyckades dra mig ur sängen vid 8.00 men var för yr för att hoppa in i duschen så mamma fick sjukanmäla mig idag.

Har en kompis som kanske inte har det jättelätt, eller i alla fall inte som det verkar ;/ Men idag så gav jag henne ett tips, och jag tyckte faktiskt att det var ett bra tips så jag kommer låta er oxå få läsa det :)


"jag har inte haft det lätt i mitt liv, många skulle bli chockade om dom bara visste hälften.. vissa skulle t.o.m undra hur fan jag orkar leva. men jag har ett knep som faktiskt fungerar, och det är: det finns inga dåliga stunder, i alla fall så varar dom inte länge. dom varar bara en kort stund och sen är det man själv som väljer om man ska hålla sig kvar i det dystra och mörka eller om man ska ta sig vidare till det ljusare. det är en själv som väljer om man ska vara lycklig eller inte, INGEN ANNAN! man måste ta tag i sitt eget liv och bestämma hur man vill ha det, inte låta gammla minnen spöka och dra ner en till det dystra. det är inte enkelt, men det är klart värt det att inte låta något dåligt styra ens liv! jag går än idag igenom riktigt tuffa saker, mycket som finns i mitt huvud, men jag ler ändå för det! jag skrattar och gör det bästa av saken. men för att kunna ta sig vidare från dom minnena där någon annan har gjort en illa så måste man tyst eller högt säga att man förlåter den personen. annars kommer msn aldrig bli fri från vad som hänt. jag har förlåtit många som gjort mig illa och jag ångrar det inte, man växer bara som människa :) så mitt tips till dig, och många andra, är att se det från den ljusa sidan! det finns ingen anledning till att leva i dåliga minnen eller att oroa sig. ett bra exempel är, om du har någon nära som du är rädd ska dö eller vet om ska dö inom en snar framtid. gå inte runt och var ledsen utan visa den personen att du uppskattar den tid den har kvar att leva :) det kommer att uppskattas mycket mera!
jag hoppas då att du verkligen kommer få det bättre :) kram"


Hemma igen :)

God morgon på er! ;* Tyvärr så hann jag inte skriva ett till inlägg innan vi for till fjällen.
Men nu ska jag berätta vad vi har gjort + lägga upp bilder :) Jag, Andreas och Robert åkte upp tillsammans och jaa, vi hade lite allsång i bilen + åt på Frasses i Storuman haha ;D Vi var väll framme i Eriks stuga i Matsdal kring 21? Typ det ända vi har gjort i helgen är att slappa, spela tv-spel och lyssnat på musik :) Kanske inte så värt att slösa så mycket pengar på bensin (ca 1000 kr..) för något vi kunde göra i Umeå eller Bjurholm menmen :) Det var ändå lite skönt att komma iväg! Vi var även i lördags i Dikanäs (men allt var stängt ;P ) och i Kittelfjäll :) Vi ville åka över till Norge men då vare ju det här med bensin pengar.. Så vi får ta det en annan gång :)

   

     


Hrrmm..

Hejhej på er ;* Idag bär det av till fjällen! Ska bli kul :) Synd bara att man itne mår 100% bra, är nämligen sjuk hemma.. Men vi ska bara ta det lugnt där uppe tror jag :) Tror ju inte att Erik har internet i sin stuga så jag kommer inte uppdatera förns på söndagkväll eller nått sånt ;P
Men kommer väll att skriva ett sista inlägg innan vi far + svara på kommentarer :)

Extra sovmorgon =)

God morgon ;* Igår fyllde Veronica 19 år så efter middagen for jag och Andreas dit och firade henne :)
  

 

Nu idag så har vi egentligen sovmorgon tills 9.20, men på idrotten ska vi bara planera inför en idrottslektion som vi ska leda med en annan klass och jag och Evelina ska leda tillsammans :) Så vi bestämmde oss då för att ta extra lång sovmorgon idag! ;D Så jag börjar klockan 11, nice!


Gaah!

Hejhej på er, eller kanske ska säga God Morgon :) Igår hann jag inte skriva så mycket för jag helt enkelt orkade inte haha :P Gick i skolan tills typ 15.30 och sen gick jag och Marielle till stan :) Vi båda skulle jobba på Online så, och jaa, det gick väll sådär igår haha (a) Var inte pepp precis!!

Men jag har en roligare nyhet! På fredag ska jag upp till fjällen :D Ska till Eriks stuga så vi blir väll kanske 9 pers som far :) Ska bli skit kul!

Nej nu ska jag återgå till lektionen ;]


Skolan!

God morgon! ;* Har just nu internationella relationer men första lektionen som jag hade idag var filmkunskap :) Då såg vi på Million Dollar Baby och jag vart chockad över hur den nästan slutade ;o Jag hade glömt bort att hon blev förlamad.. Vi ska se slutet på fredag :) 10.30 ska vi testa studentmössor! ;D Ska bli kul och sen är det lunch, min mage kurrar som jag vet inte vad haha ;P

Hörs sen!


Trööött

God kväll alla läsare! :) Är ganska så trött och hungrig nu efter Online.. Gick hyffsat bra idag :) Satt i samma rum som Nathali och det var kul att träffa henne igen!

Idag när jag kom hem från skolan så satt jag upp håret i en slarvig toffs men de tblev skit snyggt! ;D Här får ni se två bilder ;]  

Nej nu säger jag God Natt och så hörs vi imorrn! ;*


Labb på naturen!

Hejhej! :) Haha idag på Naturkunskapen skulle vi ha labb.. Såhär sexiga var jag och Nina ;D

 

We are so hot!

 

Just nu sitter jag hemma, vi hade som ingen idrott, så sitter här framför tv:n i min mys-dress :) Ska jobba ikväll så börjar klockan 16.45 ;s Men får ju garantilön nu så känner ingen press ;P


Middag hos Hampus

God morgon på er! :) Igår vart ju jag och Andreas bjudna på middag hos Hampus i hans nya lägenhet i Umeå ;) Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt! Guud så Hampus skämde bort oss ;] Men maten var helt sjukt god! Sen så såg vi på filmen Mirrors. Den var... HEMSK! Men efter det spelade vi nå tv-spel så man glömde bort allt hemskt haha ;P

Nu idag så fyller Mummi (mormor) år, så ska fara och fira henne vid 15 :) Jag ska även försöka hinna färga håret idag! Eller inte färga hela håret, göra lite slingor + ta bort det som är mörkbrunt. Ser lite dumt ut nu när det blonda håret börjar växa fram och det blir så skarp övergång till det bruna. Så jag ska väll få det lite mer ljusbrunt/ mellan blondt :)


Lyckebo + Loppis

Hejhej på er! :) Igår var jag på fest i lyckebo med en massa trevliga personer! ;D En utav dom bäta festerna jag varit på nu när skolan börjat! Kom väll dit typ 18.15 och for hem 22.45, och under tiden var det en massa ös och dans ;) Var kul att klasskompiarna Nina, Marielle, Evelina, Angelica och Sandra var där :)

Sen så idag har jag och Andreas varit på loppis här i Bjurholm! Fick iväg en del och tjänade lite fick pengar :) Nu snart ska vi fara till Umeå för Hampus har bjudit oss på middag i hans nya lägenhet :D Ska bli spännande! Så förmodligen kommer jag inte att uppdatera förns sent ikväll ;/


Men här får ni lite bilder från igår :)


Hemma!

Åh så skönt! Är hemma nu :) Internationella relationer var tydligen inställd så då kom Andreas och hämtade upp mig i skolan ;* Ska ta och vila lite nu och så innan festen startar! Måste ringa Nina och höra vilken tid jag ska få skjuts :) Ska ta mycket kort så får ni se imorrn eller nått sånt ;)

Nästa vecka ska min klass testa studentmössor på tisdag.. Asså shit, snart kommer jag inte gå i skolan något mer! I 11 år ungefär har man gått i skolan och varit van att alltid stiga upp för att träffa klasskompisarna och sen med alla loven. Men nästa höst kommer det inte bli så ;s Känns ganska skrämmande på något sätt. Men det ska nog gå bra, man får hålla kontakten med alla klasskompisar så :)


Regn, regn och regn

God morgon! Sitter nu i skolan och har svenska.
Ute öser regnet bara ner, får hoppas att det slutar tills ikväll! :) Ska åka till festen med Nina vid 18-tiden ungefär och sen ska pappa hämta mig typ 23. Ska ju vara på loppis på lördag i Bjurholm så ikväll efter festen drar jag och Andreas till Bjurholm! :)

Tagga!

Hejhej sötnosar ;* Kul att se att statistiken har gått upp nu igen! :) Efter middagen så klippte jag Andreas, han hade sagt att han började bli lång-hårig. Är kul att klippa honom och använda honom som en
"försöks kanin", jag vill j uutbilda mig till frisör så ska väll gå någon utbildning sen :) Efter det så gick jag och Andreas över till Nina, skulle prata om festen imorrn ;D Taggar som fan! Ska bli hur nice som helst :) Ska ta mycket kort hade jag tänkt så måste he batterierna på laddning.

Detta blir nog det sista inlägget för ikväll.. Är lite trött och vill bara mysa ner mig i sängen med älskling ;*
Så jag säger sov gott till er nu om jag inte kommer in senare :)


Waynes´s Coffee

Sitter just nu på Wayne´s Coffee med Nina och hennes kille Stefan :) Vi har ju 2 timmars hål så orkade inte stanna kvar i skolan haha! Fick smaka lite kaffe av Nina och jaa, BLÄ! Nemen, kanske ska lära mig dricka kaffe? Är ju som en social grej :) Men måste ha mycket socker i då! Nee, snart ska vi väll gå tillbaks till skolan. Jag har Filosofi A så kanske är bäst att vara på den lektionen.

Paniken!

God morgon på er! Har idrott just nu men är lite sjuk så är inte med. Utan sitter just nu och tittar på medans dom andra är i gymmet :) Imorse när jag klev av bussen så kom jag på att jag hade glömt datorn på bussen!!! Sprang fram till föraren och bankade på dörren, skrek att jag hade glömt en sak! Som tur var öppnade han och jag kunde hämta datorn :) Men asså, fatta paniken jag fick.. ;s
Efter idrotten ska vi ha svenska, hoppas att Nina kommer för vi håller på att jobba med en uppgift tillsammans :) Och hon har pappret haha!

Sov gott!

Nej nu orkar jag inte vara uppe längre! Måste hoppa i säng :) Men ni får sova så gott sötnosar så hörs vi imorrn! Känns som att jag kommet börja blogga mera nu! ;) Håll utkik!

Sov gott ;*


Vardags-mys!

Hejhej! ;* Idag har det varit en toppen dag kan jag lova! :D Fick sluta tidigare idag, redan vid 11.52 tog jag bussen hem och vilade upp mig lite grann :) Andreas skulle hämta upp mig efter att han hade besiktat bilen och då for vi och åt kina-mat! Efter det så handlade han lite på Jula och sen hemma hos mig myste vi och tog ett härligt varmt bad ;] Sen så skulle han fara hem och då skjutsade han mig till Veronica så jag vart bjuden på middag där av hon och Hilkat och sen såg vi på film :) Kan man få det bättre? Ända felet är att jag är så trött, men imorrn har jag sovmorgon! ;D

Här får ni lite bilder som jag hittat från fester! :)

   <3


Jobbet!

God kväll! ;* Det gick rätt så bra på Online idag. Eller jaa, bättre än dom andra två passen i alla fall ;P Har gjort såhär nu att jag ska jobba 2 pass extra för då klämmer jag in 10 pass nu i september (dvs 40 timmar) så då får jag garantilönen på 70 kr/ timmen :) Så då behöver jag inte oroa mig för att inte få pengar ifall jag säljer dåligt! Så nu har jag 9 pass kvar istället för 7 pass men det är såå mycket värdare :)

 Ps jag kan inte svara på kommentarer idag för hela blogg.se sidan är jätteseg för mig och när jag ska skicka iväg en kommentar så hänger datorn nästan upp sig ;o Måste fixa det där imorrn! :)


Stan! (:

Hejhej på er! ;* Slutade skolan idag vid 10.20 så det var nice! :) Drog ner på stan då och skulle träffa Veronica. Jag åt lunch på stan och sen tog vi bussen hem till henne och såg på tv och pratade :) Var kul + väldigt skönt att sitta hemma hos henne och ta det lugnt! Höll på att försova mig imorse ;s När jag börjar 8.20 i skolan så måste jag ta bussen som går 7.52 så jag brukar kliva upp 6.30 för att hinna duscha och allt.. Men igår så hade jag tydligen glömt att ställa väckarklockan så 7.05 kommer mamma in i mitt rum och frågar när jag ska kliva upp! Jag fick panik och hoppade in i duschen. Men jag hann göra mig klar och allt på 35 min så jag hann med bussen :) Nu ska jag se Tyra Banks Show och äta Ben & Jerrys och sen dra till Online! Bara 7 pass kvar efter den här! ;D

RSS 2.0