Söndag

Idag har vi bara tagit det lugnt :) Jag och Andreas har kastat ltie boll i solen sen for jag, pappa, Elin och Andreas och matade ankorna ;D Sen åt Mummi och Ukki middag hos oss pga Morsdag :) Vart grillat! Sen fick jag ganska mycket överskotts energi =] Har varit en mysig helg faktiskt fastän jag inte har gjort så mycket. Men veckan blir inte lika lugn, har en massa utbildningar + svenska prov ;p

 Haha, bara för att jag hade roligt ;D

Pusshej! <3

Robinson Final

Jag, Andreas, mamma och Elin såg på Robinson finalen och jaa, kan säga att det inte var rätt person som vann! Tyckte att Jarmo hade varit en mycket mer värdig vinnare än Ellinor.. Men aja, Robinson handlar ju i slut ändan lix inte om vem som är bäst på att överleva utan bara på vem som är mest omtyckt.
Tyckte ni att det var rätt person som vann Robinson 2009?
Pusshej!

Lördag

Jag och Andreas somnade innan 1 inatt men ändå sov vi till 13.30 idag ;o Fattade inte hur vi kunde sova så länge, har inte sovit så länge på typ 3 år! Men det var skönt :) Var skit varmt ute idag så efter frukost/ lunchen gick vi ut och solade så jag vart lite brunare :) Annars har vi inte gjort så mycket idag, slappat och ätit gott :)
Pusshej! <3

<3

Har nyss kommit hem från Mummi och Ukki :) Ukki fyllde 73 år idag, grattis! Fick jättegod middag, ris och köttgryta :D
Nu innan bion så har jag hunnit göra klart avslappning och stresshanterings uppgiften så nu har jag bara kvar natur uppgiften men den hinner jag inte göra klart innan bion. Måste sitta sen efter fastän det blir sent ;P Men vad gör man?
Snart är det sommarlov så ;d
Pusshej!

Änglar och Demoner

Yes då har man bokat biljetter till Änglar och Demoner ikväll! :)
Har hört att den ska vara riktigt bra så hoppas på det.
Pusshej!

Stan!

Efter lunch så drog jag och Nina till stan, hon skjutsade mig på cykeln ;d Vi mötte upp Evelina på stan och gick sen runt och kollade på Gina Tricot, HM och Nicole :) Jag shoppade bara lite =]
Sedan åt vi ute vid subway och då kom lite fler folk, fett nice! For hem typ 16.00 och väntar på att Andreas ska komma nu :) Måste även göra en del skolarbeten ikväll, skit....
Pusshej!

VARMT!

Hörde idag på radion att det ska tydligen bli mellan 30 - 35 grader varmt i norrland i helgen! :D TAGGA SOL!!
Pusshaaj!! <3

Torsdag

Hade trafikant prov direkt på morgon och det känns faktiskt som att jag kan få ett starkt VG på det, *hoppas*! :)
Slutar typ 12.20 eftersom jag inte kan vara med på gruppträningen (är fortfarande lite förkyld ;/ ) så då ska jag gå lite på stan och sedan möta upp mamma, pappa och Elin på busstationen :) Andreas kommer ikväll oxå så det blir fett nice ;d
Men måste göra klart lite uppgifter oxå som ska vara inlämnade imorrn, drygt som fan! Naturkunskap som ska vara på minst 1000 ord och en avslappnings övning ;s
Pusshej!

Hahahahaha :D

Andreas hjälper mig med inför provet imorrn på trafikant! :) Går faktiskt ganska bra men just en sak håller jag på att skratta ihjäl mig på:

Andreas säger:

finns det vinterdäck som saknar dubb?

Sara säger:

ja det finns vinterdäck med både dubb och utan och alla vinterdäck märks väll med om det var en snöflinga och typ MS?

Andreas säger:

aa. vad står ms/m+s/m-s för?

Sara säger:

vare "mother snow"?

Andreas säger:

mamma snö?

Sara säger:

men inte vet jag :P säg

Andreas säger:

mud & snow :)

Sara säger:

men hallå!!! mother? mud? det låter fan likadant!!!! :P

Andreas säger:

aa :D

men nu befinner vi oss inte i din värld :)

Sara säger:

haha om det ändå var så bra att alla befann sig i min värld :]

Hahaha tycker om våran lilla diskussion ;D
Pusshej!


Till alla som...

...undrar så vart faktiskt kladdkakan utan socker och smör riktigt god! :) Har typ ätit upp allt redan (a)
Måste nog börja plugga igen, tog ju en liiten paus nu framför datorn. Men känns som att jag inte orkar men måste ju få ett VG!! Aja ska bara sitta vid datorn i typ 10 minuter och sen börja plugga innan Andreas ska hjälpa mig via msn :)
Mamma och pappa var just och handlade och mamma kom hem med en present, pringles chips =]

Trevligt väder det varit idag då! Regn och typ orkan? Haha hoppas att det inte blåser såhär mycket imorrn eller regnar ;P Ska ju gå på stan och kolla efter kläder :D
Pusshej!

Himmelriket

Jag hittade ett recept på kladdkaka utan socker idag! :D Så nu ska jag gå och se om vi har alla ingridienser hemma så att jag kan baka. Börjar bli riktigt desperat nu efter godis och sånt men det är ju bara 34 dagar kvar så jag får stå ut :P



Pusshej!


Älskade syster!

Måste bara säga att det blir mer och mer jobbigt att vara i från lill syrran! Men man får bara ta vara på den tiden man ses :) Vi har haft både bra och dåliga stunder men äh, vafan? Skit i dom dåliga :) Älskar då henne otroligt mycket och hon kommer alltid vara min lilla syster <3


Pusshej!

~*~

Kändes som att det var evigheter sen som jag klev upp 6.30! Höll dessutom på att försova mig men jag hann till bussen i alla fall. På avslappningen skulle vi först bara gå en liten promenad så då gick jag och pratade med Lotta.S och Anna.N :) Sen hade vi liggande avslappning så jag tror att jag somnade en stund..
Snart ska jag ha engelska och prata om en författare som heter Edgar Allan Poe och jag kan typ inget ;s Men det får gå ändå! Denna vecka har varit fullproppad med skolarbeten så man blir ju galen! Men som tur är har vi typ inget nästa vecka utan då ska jag på en massa utbildningar istället :)
Måndag - onsdag: Utbildning på Online
Torsdag: Utbildning för vit-zone på Mejeriet
Fett nice! Aja, måste gå nu för att leka att jag är Edgar Allan Poe.
Pusshej!

Haha

Kicki har stickat 2 par tjocksockar och jag fick testa bägge paren (ska få dom rosa/ svarta :) )

Bara för att man är såå sexig och bara för att Kicki tar så sexiga kort ;D
Pusshej!

En bra dag :D

Dagen börjar med att jag fick veta att jag tyvärr inte får G i matte b, men vad hade jag förväntat mig? :P
Sen så vid 16.30 for jag till Online för en jobbintervju där och jag pratade med en väldigt trevlig tjej i ca 40 min och jag fick jobbet :D Vart hur glad som helst för jag ville verkligen ha det! Så nu på måndag - onsdag ska jag på utbildning klockan 16 - 21 :)
Sen när jag pratar i telefon med mamma om detta så hör jag henne skrika efter pappa och då hade tydligen pappa glömt altandörren öppen i någon minut så Simba hade smitit ut :o Så min lilla korkade katt har varit ute i ca 1 timme idag men som tur är har han inte blivit skadad eller nått och han kom själv hem och satte sig utanför altandörren för att bli insläppt! :) Första gången han varit ute sådär så det var säkert jättespännande för han, haha! Måste vakta dörrarna lite bättre nu så att han inte smiter ut nå mer ;P
Pusshej! <3

Positiv inställning

Jag och ML började prata över apberget om positiv inställning till livet och hur man faktiskt kan ta sig längre med det :) Det är sant! Ni som säger att detta är bullshiet är bara sånna som aldrig testat det och kanske, jag säger bara kanske inte har ett sånt lyckat liv som ni önskar.. Att ni kanske beskyller andra för era misstag och erat tråkiga negativa liv. Men hallå, öppna ögonen! Det är bara ni som bär skulden till erat liv, ingen annan. Jag har då trott på positiv inställning, att det kan förändra ens liv till det bättre men jag började förstå innebörden med det bara nu i år. Och jag kan då säga att det verkligen förändrar ens liv till det bättre! :) Livet känns så mycket enklare och saker som förr var omöjligt faller nu in på sin plats. Jag är inte den som tror på en massa horoskåp och ödet, för ingen kan bestämma hur ditt liv ska börja, se ut och sluta. Bara du själv så börja ta ansvar, jag gjord det! :)
Pusshej!

Måndag 25 maj

Tack alla som kommenterar! Är riktigt kul att öppna bloggen och läsa kommentarer :)

Jaa vad har man gjort idag? Nästan försovit sig i sängen med Andresa imorse, ALLTID lika mysigt =]
Fick skjuts till skolan av han så jag kom inte försent eller nått. Sen efter skolan så gick jag på stan, hamnade på kajen med lite folk. Sen bara gick jag omkring, är fortfarande lite små hängig sen febern igår =/
Imorrn ska jag föresten på jobbintervju på Online! :) Jag vet jag vet, telefonförsäljare? Men vafan, det är pengar! Är inte så kräsen av mig. Så skriver imorrn hur det gick med det.
Nee, nu ska jag gå och dricka upp min oboy och se på tv ;D
Pusshaaj!! <3

Förbannad!

Nu blir jag förbanand! Bloggen vill inte göra som jag vill -_- Har försökt göra om headern till något mer personligt men det funkar inte riktigt som jag vill. Måste nog be någon om hjälp som kan detta bättre än mig :)
Pusshej!

Sjuk?

Hmm, håller man på att bli sjuk nu dom sista veckorna i skolan? *HOPPAS HOPPAS!!!*
Haha nemen, måste ju plugga till trafikant provet som jag nästan halft glömt bort ;s Men Andreas skulle hjälpa mig med det så det är lugnt :) Aja nu ska jag gå och göra nått annat!
pusshej!

Fredag 22/5

Elin fyllde ju 16 år i fredags så vi åt smörgåstårta och grillade, mums! :) Andreas kom oxå så det vart som en liten present för mig =] Mummi, Ukki, Kicki och Åke kom oxå över för att fira födelsedagsbarnet! Jag och Elin tog lite bilder ute i "naturen" + så vart det kort tagna lite nu och då under dagen som kommer här:


Pusshej! <3

!!

Yes, vart äntligen klar med historia hemprovet nyss! :) Känns skönt för det var inte så lätt!!! Så imorrn ska jag bara ta det lugnt, fira min älskade lillasyster Elin som fyller 16 år :) Grattis <3 Blir grillat och smörgåstårta imorrn så jag kommer att tjocka ;d Haha! Nu är det väll bara 40 dagar kvar tills jag får äta godis så det ska bli fett nice ;)
Imorrn kommer Andreas =]
Men ska sova nu, sov gott!
Pusshej!

Onsdag :)

Var uppe igår till 2.30 bara pga av historia provet ;/ Så var lite trött idag men det gick bra, var på stan innan jag mötte upp Hanna på busstationen :) Vi gick lite på stan och umgicks med lite folk innan vi for hem till mig för att se på skräckis ;o Var jättekul att vara med Hanna idag! :) Jaa vad händer nu då? Ska väll vara uppe en liten stund till och så.

Pusshej!

=)

Började 9.45 med småföretagande och den lektionen var seriöst max i 20 min!! ;s Hade fan kunnat stanna hemma och sovit menmen, hade sen avslappning & stresshantering i typ 30 min.... Asså vilken skoldag! For hem då och jaa, gjorde inte ett skit men sen for jag till stan för att träffa Karro :) Längesen nu! Vi satt och pratade och sådär.
Min tatuering börjar se konstig ut, asså såhär lite vit/grå-aktig ut men Kicki sa att det bara är pga läkningsprocessen har börjat. Så jag behöver inte vara orolig, bara att smörja ordentligt :)
Vad händer annars? Göra klart historia provet som ska vara inne imorrn. Satsar på MVG ;d Måste oxå plugga till trafikant, kom på att vi har prov nästa vecka och jag måste ju få VG på det ;o

Pusshaaj!! <3

Tatuering!

Här är min tatuering som jag gjorde idag! :) Det är mitt stjärntecken kräftan.


Pusshej! <3

Eurovision



Norge vann årets eurovision och det tyckte jag dom var värd! Låten var riktigt bra :)
Pusshej!

Fredaag!

Fredagen var rätt så härlig faktiskt! :) Hade oroat mig för ett IG på småföretagande provet men fick tydligen ett starkt G. Max poängen var 52 och G-gränsen var 10 poäng?! Jag fick 27 poäng så jag klarade mig :)
Gick på stan sen och träffade en massa folk, sedan gick vi till kajen och satt där. Det var jag, Linnea, Rickard, Jim, Jonathan, Oscar, Tony och Linus :) Vart helt plötsligt gräskrig och jag har ingen aning om hur det gick till menmen ;P

Sen åt jag grillat hemma, nice! ;d Fick hjälp med lite läxor om historia av Tomas! Han är hur duktig som helst och det är kul att sitta och lyssna! :) Sedan vart det så att jag hamnade på en fest igår med Nina, Evelina och Mariell från min klass :) Jim, Rickard och Linus var oxå där och sen så träffade jag Dennis och Linn från min klass i högstadiet :) Var en del andra folk där oxå som man kände igen! Men det var kul :)
Jim, jag och Rickard :)
Nina, Evelina och Mariell :)
Jim goes SuperHero!
Evelina och Linus :)
Pusshaaj!

Bjurholm

For till Bjurholm igår för att vara med Hanna! :) Var kul och vi satt mest ute och pratade. Vi träffade en del folk senare på kvällen och det vart så att jag sov över hos Andreas sen för jag ville stanna längre än 20.55 då sista bussen far till Umeå. Så idag tog jag 10.40 bussen till skolan, ska snart ha svenska, sen småföretagande och sen drar jag ner på stan! :D
Ibland börjar man ju undra?
Pusshej!

Ännu en dag

Hade extra lång sovmorgon idag eftersom jag gjort klar en trafikant grej! Fett nice, så då började jag 10.30 men svenska. Sen hade jag lunch och satt och pratade lite med Jonathan :) Sen hade vi gruppträning men jag hade glömt kläder så tog bara närvaro för tydligen var matte efter det inställd så då slutade jag 12.20 :D Kan inte klaga! Gick till mimerskolan där mamma var och åt kycklingsallad med henne inna nvi for hem och nu 16.05 ska jag till Bjurholm för att vara med Hanna :) Hon ville att jag skulle komma förbi! Dom har fått kaninungar så jag ska väll kika lite på dom =]
Pusshej!

Halsduk (:

Gammal älsklings halsduk, vart konstig efter för många tvättar ;/

Ny älskling! :D Ännu större dessutom =] (Suddig bild..)

Jag har tråkigt just varför jag har lagt upp MÅNGA bilder nu ikväll ;]
Pusshaaaj <3

Bilder förr & nu

2006:


2007:


2008:


2009:


Pussheej!

Zzz...

Trött som satan är man men inte kan man sova, har ju läxor yeey! -_- Men Andreas ska logga in på msn och hjälpa mig! :) <3 Puss på han! Imorrn får jag då sova ut :D
Pusshej

Knäckebröds dansen



Hahahaha Amanda skickade den här till mig på msn och jag höll på att skratta ihjäl mig!!!!!! xD
Pusshaaaj!

#

Hmm hade nationella i matte b idag och det gick väll inte såå bra.. Men man kan ju alltid hoppas på ett G :D
Är hemma nu men ska ta 13.37 bussen tillbaks till skolan ;s Inte för att jag vill men känns som att jag måste.
Sen ikväll tror jag det blir lugnt, ska göra lite skolarbeten som jag glömde ta med mig hem igår =]

Haha bara för att man är så snygg (a) ;D

Pusshaaj!!! <3

VG prov

Yeeey fick VG på naturprovet som jag faktiskt trodde jag skulle få IG på :D Jäkligt nöjd! Och får jag VG på trafikantprovet som v har om 2 veckor så får jag VG i hela kursen så nu jävlar, tagga!!!!! Nemen vad säger man om den här dagen då? Trött men rolig.
Pusshej!!

Haha

Hahaha bara för att jag hittade den här bilden nyss och bara för att jag tycker den är fett nice! ;D Marre och jag i Lyckebo på klassresa i 9an.
 
Pusshej!


Fest hemma hos mig

Hade fest hos mig igår, vart typ ännu mer lyckad än den som var i februari :) Alla hade kul och vi körde lite lek/ tävlingar. Delade upp alla i två lag och sen så körde vi först en lek där en ur varje lag skulle ha på sig en "strut" gjord av papper och dom fick bara se genom det lilla hålet. Dom övriga i laget skulle berätta vars potatisarna fanns så att den med struten kunde he potatisarna i lagets mål. Flest potatisar i målet sen vann. Då vann lag 2 (Christoffer, Tommy och Robert) :) Sedan vart det lek två och då skulle varje lag välja två stycken verktyg som dom skulle använda men dom fick inte veta till vad. Efter att dom valt fick dom reda på att med hjälp av verktygen skulle dom "skala" en potatis och få en sån lång potatis remsa som möjligt. Då vann lag 1 (Erik, Sofia, Amanda och Jenny) :) Så det stod 1 - 1 och i tredje och sista leken så skulle som ha en tesked i munnen och gå med en pingisboll på teskeden utan att tappa den. Sen när dom hade gått en bit och vänt tillbaks så skulle nr. 2 i laget ta över. Då vann lag 1 och fick då deras pris som bestod av en liten sup ;d Hahaha var fan as kul att se på! Vi hade även lite musik stund, vissa spelade gitarr och piano :) Måste fan ha fester hemma hos mig oftare!! :D

Den där ankan låter om man håller den om halsen och skakar. Många tyckte om den ;P

Puss <3
Lek 1, Jenny och Robert vart dom som skulle leta potatisarna :)
Lek 2, lag 1 hade valt en kniv medans lag 2 hade valt en hammare och en polo-grip ;D
Lek 3, Christoffer var peppad :)
Lag 1 och deras pris och Robert haha :)
  Jag fick en ponny =]
Pusshaaj!

Bilder från badtunna

   

Pusshej!!

Lördag och dåligt väder

Hmm solen försvann och man blir bara trött utav det här vädret :/ Men idag kan jag inte vara trött, ska ha fest hemma hos mig och måste göra i ordning massa grejer ;d Jag och Andreas ska äta pizza hos Mummi och Ukki först oxå :D Fast egentligen behöver jag det inte, har ätit gaanska onyttigt nu i veckan ;s
Pusshej!

Nationella

Japp hade nationella i engelska idag och vad säger man? SUCK!!!!? Hoppas på ett G i alla fall men det borde väll inte vara nått problem! :) Gick p åstan sen, träffade Jim och Jonathan då så vi gick till kajen men det blåste som satan där! ;o
Sen när vi ska gå mot torget så ploppar Oscar upp brevid mig, lite överraskad men men. Vi gick runt, pratade Jim och Oscar spelade guitar hero :) Sen vid 15 for jag hem och då for jag och Andreas och handlade på ÖB! Ska ju ha fest imorrn ;d
Vi grillade idag, nice! Mummi och Ukki kom över på middag så vi var en del som åt :) Jag, Andreas, Elin, mamma, pappa, Mummi och Ukki <3
Är ganska trött just nu men kvällen är inte slut än. Ska vara lite med Elin och sen ska jag städa mitt rum för typ första (eller inte första första gången men första gången ordentligt) i år =]
Pusshej!!

Vill ha sommar!


Gud vad jag längtar tills sommaren! :D
Pusshej!

Kräfta

KRÄFTAN Solteckenperioden infaller 22/6-22/7. Nyckelord: Känslig/Beskyddande. Stjärnkonstellationen Cancer. (Kräftan) som gett sitt namn åt det fjärde tecknet i zodiaken. Nyckelord:Känslig/Beskyddande. (Kräftan) som gett sitt namn åt det fjärde tecknet i Den typiska kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad-reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecken är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran. Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket och Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv. Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar hand om andra. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, lisom en varm och omtänksam läggning. Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop. Behovet av att känna stöd och trygghet tar sig ofta uttryck i en tendens att klamra sig fast vid det historiska, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne och samlarintresse av något slag. Karaktäriskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten. I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom ett skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset-att bli omtyckt och uppmärksammad. Med Månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd och fantasifull och hon har en fenomenal förmåga att avläsa stämmningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt. Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd och trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta. Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksammhetsområde där fantasin och skaparkraften kan komma till användning. Fysiskt associeras tecknet med mage, bröst och livmoder.

Det där stämmer ju så bra att man blir rädd ;s
Pusshaaj!

~~

Ligger i sängen och jaa, orkar inte precis lägga mig. Simba håller mig vaken dessutom genom att skrika hela tiden och stå och skrika ännu hägre på min rygg ;s Men han är söt! Har i alla fall inte tråkigt, pratar runt med en del folk och så :) Håller oxå på med svenska uppgiften blää.. Men vad gör man?
Pusshej!

HAHA!

Hade prov i småföretagande idag. Vad säger man? Budget och bokförings skit.. Hur tror ni det gick? Jag kommer bjuda mig själv på en go sak om jag får G!!! ;d
Oscar var på östra idag oxå, så umgicks typ mest med honom, Nina och en till kille som jag inte kommer ihåg namnet på just nu =] Sen gick jag på stan en stund och då träffade jag och Oscar Jessika! Var fan längesen man var med henne ;o Men det var nice! :)
Pusshaaj!!!

Yes

Måndag igen och dö less på skolan! Men det ska nog gå vägen tror jag. I engelskan ska vi låtsas vara en engelsk eller amrekansk författare och sedan prata precis som att vi är den författaren inför halva klassen. Jag ska då vara Edgar Allan Poe! Gud så intressant, det är just sånna här arbeten som gör att man absolut vill stiga upp på morgonen för att sitta i skolan och skriva :D :D :D :D Haha, eller inte..
Pusshej! <3

Bilder från Långron

Jag och Andreas for till hans tremänning Erik Helmerssons stuga vid havet i fredags :) Vi var där med Erik och hans flickvän Kimberly och vi grillade lite på kvällen, spelade yatzy och hade det bara trevligt! :) Sen på lördagen for vi ut med båten och la ut nät. Vi fick två sikar som jag och Andreas sen fick ta hem :D Väl hemma hos mig sen så grillade vi och då åt vi fiskarna som vart riktigt goda!



Pusshej!

:D

Yes, då bär det av till havet ikväll!
Pusshej!

Valborg

Ikväll for typ hela Mariebäck upp till Rune och festade och såg på majbrasan där :) Vi var väll runt 15 - 20 personer på hela kvällen och hade trevligt!
Fick höra lite komplimanger oxå under kvällen ;o
Sen for jag och Andreas en sväng i Bjurholm men det var ganska så dött där.. Men vi diggade lite musik i bilen så jag var nöjd ;d Haha! Väldigt trevlig kväll om jag ska vara ärlig! :) Neh, nu ska jag då isäng och mysa ;]
Pusshej!



RSS 2.0