Scharinska

I lördags så åt jag,Jim&Tor först på Max vid E4!     Var sjukt gott och vi tjockade riktigt ordentligt! ♥

 

Sen vart det förfest hemma hos Svampi med ölspelet!   

Och sen vart det Scharinska!!! Fett nice :)      


It was a long time ago!

Blää, vet att jag är dålig på att uppdatera men ska försöka göra det bättre! Har nu suttit och tittat igenom ALLA bilder jag lagt upp på bloggen - sparat lite Bjurholms bilder! Hittade även en bild från en bra kväll!


Ibland saknar man gammla tider men får se det såhär, ta erfarenheten från dom stunderna och gör nya stunder ännu bättre!

YEAH!

Dagen började med att jag&Jim for och käkade tårta hos mamma&pappa för att pappa fyller år på måndag! :) Mummi&Ukki var oxå där! Sen så for jag&Jim först på Willys (skulle köpa nå lampor) sen hämtade vi upp Joni och sen bar det iväg till gräsmyr! Hämtade upp Oscar och sen for vi tillbaks till Umeå - ersboda efter en kopp kaffe hemma hos Oscar :) Så ikväll/natt har jag, Jim, Oscar och Joni sett på filmer och så, snackat och typ drygat! xD Jag lagade dessutom as mycket kyckliggryta med pasta som vi åt :D Men just nu är jag svin trött och ska försöka sova medans Jim&Oscar spelar xbox..!


BIO!

Vart bio ikväll med Jim ;* Såg the tourist, faktiskt riktigt bra film! Imorrn blir det över till mamma&pappa på tårta för pappa fyller år på måndag :) Sen ska förmodligen Joni&Oscar komma över till mig och Jim så då blir det väl mat och film!! Nee orkar inte mer nu, SOVA!

Linnea&Ric!

Linnea&Ric kom över ikväll för filmkväll ♥ Vart nästan mer snack än film men aja alltid lika kul att snacka skit och så ;D Sen efter att dom for hem så kom Nicke&Ekman över och sen Jim så suttit och snackat med dom oxå! :)

 

Jobbade även idag 9 - 14 så var chill! När jag kom hem så lagade jag mat i 2 timmar vilket resulterade sig i 13 matlådor!!! Jonathan hälsade äver på under tiden :) Fick höra lite nytt och jaa sånt.

Ska försöka sova snart, varit astrött hela veckan så ;s

 

 


Vårdcentralen

Idag var jag på vårdcentralen på ersboda, hade tid klockan 10.15.. Vart upptvingad ur sängen av Jim klockan 9.30 haha! Han och Svampi följde med ifall jag skulle vara tvungen att ta blodprover som jag är så sjukt rädd för! Men som tur är så slapp jag göra det idag men ska ringa och boka tid för provtagningar.. Yeeeey...

Har pratat med Linnea lite över telefon och msn idag och verkar som att hon och Tor ska komma över imorrn till mig och se på film, typ chilla och så! :) Ric kanske oxå skulle komma förbi, hoppas hoppas!

Annars då? Jim hämtade upp mina fotoalbum från förrådet så jag klistrade in dom sista bilderna. Ska beställa hem fler bilder snart men min kabel till mobilen som man her in i datorn funkar inte (just varför jag knappt lägger upp nå bilder på bloggen) så måste över till mamma&pappa och hämta nå grejs som mamma har för att föra över bilderna! :) Är fan skit kul att titta igenom fotoalbum och tänka tillbaks på allt roligt man gjort :D

Jim&Joni spelar x-box just nu, så jag håller på att dra hem 3dje säsongen utav supersize vs superskinny så ska väl se på det innan jag ska sova! Ska jobba på mejeret imorrn mellan 9 - 14 och knacka mjölk.. Får bra betalt iaf :D

Fest hos Stefan!


I måndags träffade jag Linnea på stan! Vi tog en fika på waynes och fyndade lite haha ;) ♥ Sen for hon&jag hem till mig&Jim och sen helt plötsligt slutade allt upp med att jag, Linnea och Tor drog till vännäs med 19.45 bussen och festade hemma hos Stefan! :D Var fan fett awesome! Vi for väl tillbaks sen till Linnea vid 1 - 2 tiden och det slutade med att jag&Tor låg och såg Futurama medans Linnea sov :]
5.40 på tisdag morgon tog jag bussen tillbaks till umeå och var inte hemma i lägenheten förns 7 xD Fett sliten var jag menmen!

Lollo, jag&Linnea i måndags ;*


Road trip!

I fredags vart det lite road trip med Svampi! Körde runt i stan och hamnade på donken där Linnea och nå små glin var och åt xD Sen skjutsade vi hem Oscar och Darja till gräsmyr! Var kul att hänga med Svampi runt och bara köra :)

 

I lördags så startade dagen med att jag inte vart inringd på jouren (skönt) så istället drog jag ner på stan med Svampi och fikade på waynes! Alltid gott på waynes :] Sen när jag kom hem efter sisådär 3 - 4 timmar på stan så satt Jim&Nicke och jaa, vet inte? ^^ Vi såg iaf på serier - Jim´s värld! Sen på kvällen drog jag&Jim till toblerone. Var fest där hos Petra så vi var där ett tag med Tor :)

 

Nu idag har jag diskat och städat! Sorterat tvätt och hett smutstvätten i tvättkorgen.. Kuuuuul..? Ska förmodligen på stan imorrn med Linnea gumman ♥ Hoppas hoppas! Och hoppas dessutom att det inte snöar! -.-


Veckan som gott!

Måndag - Jag, Jim&Svampi for till H-fors en stund och sen jaa, vad gjorde vi mer? Jo! Jag vart sjuk..

Tisdag - Tor&Jim spelade x-box typ hela kvällen + natten! ;D Men dom tog en liten break så att vi kunde se film med Svampi :)

Onsdag - Så jobbade jag på mejeriet! Fortfarande sjuk menmen det är pengar och mejeriet är awesome!

Torsdag - Upp klockan 5 för att börja jobba på mejeriet klockan 6! Sen klockan 16.30 - 20.15 så var jag, Jessika&Cicci på the Studio och vart fotade! :)

 

Jag börjar sakna Linnea nu! Inte varit med henne sen nyårsafton.. :/
Sen så känner jag att jag saknar gamla tider oxå! Vafan har hänt med allt folk?
Typ alla bråkar med alla? Inga hör av sig längre för att hitta på något?
Nee, som tur är har jag kvar dom som jag anser är närmast mig, dom som
fortfarande hör av sig och inte bryr sig om man själv inte hört av sig på 2
dagar! Men jag känner att jag vill resa bort, bort från umeå en liten stund!

   
 


Nytt år!

Nyår var nice! Firades i min&Jims nya lägenhet med massa go folk! Ska lägga upp bilder snart :)

Annars så har livet bara rullat på sen sist jag skrev ett inlägg, enda som har ändrats är att jag blivit sjuk med feber och dödshosta men ska ändå jobba imorrn på mejeriet! Gillar verkligen att jobba där, i december så jobbade jag där typ 6 dagar :D Hoppas på ännu mer nu i januari och februari!

Annars idag så kom Ric förbi en snabbis, han&Jim spelade lite x-box (Jim fick det nyaste x-boxet utav mig i julklapp + spelet black ops! :) ) sen efter att Ric for så kom Tor över efter någon timme, han och Jim spelar x-box men vi hade en liten film paus med Svampi :D Men nu fortsätter dom spela x-box och jag ska snart sova!


Linnea och Jag på nyår!

RSS 2.0