Besök!

Först idag så kom Sissi förbi! Snackade, drack kaffe och rökte! :) Var kul, första gången hon var i min&Jims lägenhet oxå. Sen kom Backlund förbi och sen när Jim kom hem från jobbet så chillade vi och såg film - the town! Riktigt bra film :) Nina&Jimmy var oxå förbi en liten stund på kvällen!

Förfest?!

Linnea, Tor, Joni, Linus, Tom, Jonathan, Gardell och Rob kom över till mig och Jim igår! :) Vart väl som nå chill kväll/ förfest?! Men det var awesome iaf!


Saknar sommaren!

Fyfan vad jag saknar sommaren!


jag vet jag vet, ego bild men härlig ändå!

Bilder från lägenheten!

För det första, jag&Jim håller seriöst på att bli insnöade!
Men jag hade tänkt lägga ut lite bilder nu iaf! :)

Övik med Svampi&Jessika :) Helt underbart!

<-- 1 december, inflyttningsdags!!!

<-- 2 december, ganska så tomt på väggarna men Jim fixar lite saker!


INFLYTTNINGSFEST!Kallt ute

Konsären var awesome i lördags! Fast förbandet till Raubtier var väl, njaa.. Sen i söndags vart det jobb och senare på natten akuten för min del hehehe.. Hade iaf underbara Jim och Svampi där :)

Sen idag så har jag inte gjort så mkt, Linus&Tom kom över så först for vi och handlade och sen tillbaks till mig&Jim för lite filmkväll :) Aldrig fel med det!

SABATON + RAUBTIER

SABATON + RAUBTIER!!!
Ikväll klockan 19:00 blir det av att se dom! Men först signeringen
klockan 17:00!! Ska fara dit med Jonathan och hans kompis
samt även möta upp Oscar the Man och hans tjej Darja :)


Paris

12 februari så åker vi hit! Till paris


1 år

1 år idag med Jim Hägglund! ♥

Han tog iväg mig till stan där han bjöd på kina-mat, fika på waynes och bio - nya harry potter! :) Nu är vi hemma i våran egna lägenhet igen och ska mysa framför tvn med hyrda filmer från hemmakväll! Det bästa är att jag börjar inte jobbet förns 16 imorrn så vi kan stanna uppe lite längre och verkligen ta vara på dagen! :)


Jag älskar dig Jim! ;*

Inflyttning & fest

Sitter i nya lägenheten nu! Flyttade in i onsdags och fick hjälp av Svampi, Jessicka, Tor och Joni! :) Gick väldigt snabbt med flytten när man var 6 pers haha! Det enda jobbiga har ju varit att onsdag, torsdag och fredag så har jag jobbat på mejeriet 6 - 10.. Men det har ändå gått bra, lite trött bara ^^

Igår hade vi inflyttningsfest och det var awesome! :D Så borde ju bli fler fester framöver hehe. Jonathan sov över igår efter festen så imorse såg jag, han och Jim på lite film och så, men nu sitter jag här själv, Jim fick skjuts till jobbet av Jonathan :)

Taggar tjejkvällen ikväll! ♥ Ska ta mycket bilder och bilder från festen kommer sen, måste bara hitta min sladd till mobilen så jag kan lägga över bilderna xD


Jag, Linus och Jim från igår! Foto:Linnea

RSS 2.0