23 timmar och 20 min kvar!

Hann tyvärr inte göra mitt sista 1 dag kvar inlägg innan kl 0.00 inatt för var på bio med Jim, Nina&Jimmy och vi kom hem typ precis kl 0.00 ^^ Menmen, kan göra ett 23 timmar och 20 min kvar inlägg!
Kommer lägga upp lite bilder från olika awesome fester som varit detta år!
Fest i Vännäs hos någon random!
Sedan vart festen hemma hos Stefan!

Fest på Mariehem hos Ric och Niklas!


Valborgsfesterna var ju sjukt awesome! Iaf första kvällen, jag körde 2 dagars hemma hos Robin på teg med sjukt bra folk! Jag låter nog bilderna tala för sig själva! ;D

Poker/ Ölkväll hemma hos mig&Jim!

Denna kväll startade med film och twister...
Sen kom lite fler folk och lite mer alkohol in i bilden!

Kulturnatta - mitt&Jims golv i vardagsrummet vart till ett dansgolv! Vart ju sedan stan (men orkar inte lägga upp allt för mkt bilder haha)

Brännbollsyran - regnade så vart helt plötsligt världens röjfest hemma hos mig! Folk från Kalix t.o.m joinade!

Fest i Steffis lokal!
Lite girl on girl action! Fast för min del såg det mer ut som att jag var intresserad utav spriten haha!
Jag&Tor var vakter på festen! Jag var pistvakt och Tor var fetvakt haha

Chillfest i lägenheten med Ruben som joinade - fett trevligt!

Mariehem innan utgång!

Chill ölkväll med Linnea&Fredde som joinade (även Joni). Vart riktigt roliga ölspel!

Fest på Mariehem - again!

Fest i lägenheten innan utgång till verket för hårdrock och sedan olles!

Fattar inte att det bara är några få timmar kvar tills nyår.. Är i alla fall sjukt taggad på nyårsfirandet efter filmen vi såg på bio ikväll - New Years Eve! Sjukt bra film och kan inte vänta tills jag vaknar på morgonen och kommer känna mig taggad till tusen!!!!

Mellandagsrea dag 4 och underbart besök!

Var idag tidigt på stan med Nina - checka mellandagsrean en sista gång. Och jag är så glad att jag for idag! Har hittat ännu mer bra och snygga saker bla en nyårsklänning! Vi sprang väl runt på stan ca 3,5 timmar och träffade även Oscar! När jag kom hem så fick jag världens bästa överraskning typ - fin besök! ♥ Hur underbart som helst!!!
Har som nästan nyss kommit hem igen och tar det lugnt, ska ju snart på bio med Jim, Nina&Jimmy!

Men, kanske lägga upp bilderna på mina inköp idag då:
Morgonrock - kanske inte snyggaste men hur mysig som helst och ord. pris var 379 kr och rea priset var 150 kr! Klart värt!



Allmänt bara!

Inte så mycket har hänt idag, haft lite folk över och så som vanligt! Men nu kommer bilderna på mina inköp från mellandagsrean!!
Lite tröjor, ansiktsmasker, leggings, nitbälte och så
Fin kappa :] 
Huvtröja från Carlings! 
2 böcker samt en dagbok! 


Nu är det ju bara 2 dagar kvar! Fattar inte hur året kan ha gått såhär snabbt men är väl ganska så skönt att detta år (som sugit fram och tillbaka) har gått fort.. För 2012 så börjas det redan bokas in en massa härliga (och mindre härliga) saker! Resa - House of Metal - InFlames - Ume-Metal Open Air - osv! Själva nyårsafton kommer också att bli bra, så som det verkar just nu. Middag och sen fest med härliga människor!


(Bild från Ric&Niklas balkong - Mariehem) Har haft sjukt sköna stunder på Mariehem hos Ric&Niklas med oftast Linnea och andra närvarande!
Niklas&Jim - tror nog dom är lite småkära i varandra.. hahahahaha!


Vet som inte riktigt vad jag ska skriva om egentligen, taggar imorrn iaf för då blir det först stan med Nina - checka in mellandagsrean en sista gång och sen bio med henne, Jim&Jimmy! Hade ju varit kul att faktiskt ta någon öl eller så imorrn men bion börjar 21.30 så kan bli lite opassande innan och kanske för sent efteråt.. Menmen, får ju se vad som händer!



Mellandagsrea dag 3!

For idag igen på mellandagsrean med Jim, Joni, Nina&Jimmy! Jag köpte inte så mkt, en dagbok och 2 böcker. Jim däremot bunkrade upp med ordentliga vinterkläder. Sen har även jag, Jim, Nina&Jimmy bokat bio på fredag så kommer bli mysigt! Vi har även varit på ÖB och inhandlat en heeeel del raketer tills nyår!!! Orkar tyvärr inte lägga upp bilder idag på vad som blivit inhandlat men ska göra det imorrn så + även försöka sova ut imorrn!
3 dagar kvar och lägger upp bilder på dom resor jag gjort nu i år!
Första resan gjorde jag och Jim till Paris över alla hjärtans dag! Var där i bara 4 dagar men hann se en hel del! Även en tripp upp i eiffeltornet
Utanför nottre dame, tog lång tid att gå upp för kyrkan med var en härlig utsikt och upplevelse!
ca 40 mins promenad ifrån vårat hotell låg denna kyrka! Vi besökte den varje kväll och satt utanför - lyssnade på akustisk gitarr + sång och njöt av utsikten över centrum och ett upplyst eiffeltorn!



Bara några dagar efter Paris resan drog jag, Tor, Svampi och Elin iväg med kryssning till Tallinn! Träffade på ett härligt gäng killar och festade och hade det bara awesome!
Elin, Tor, Mattias, Jag, Jens och "kille jag glömt namnet på"!
Haha bakis som fan men fick en personlig guidad tour genom halva Tallinn i kundvagn utav Mattias!!

Mars, bara 1 månad efter första resan så vart det Tallinn igen med Jim, Svampi, Ric, Johan och Nicklas!

April, Tallinn igen med Nina! Denna gång gick faktiskt jag (och hon) igenom Tallinn och såg alla sevärdigheter! Skön resa som fan, kanske inte lika mycket festande som på första och andra resan - men klart värt det ändå!

Faktiskt inte länge kvar nu tills jag och älsklingen far på resa igen! <3 Längtar!

Mellandagsrea dag 2!

Inatt så kom Joni över så vart så att han sov över. Så idag for vi och hämtade upp Linnea&Niklas på mariehem och sen var det iväg till stan för att checka mellandagsrean igen med Nina&Jimmy oxå! Jag hade fått Jims presentkort på Carlings på 600kr så vart att shoppa en huvtröja, ett linne och ett nitbälte där - en kappa på HM och sen lite nyårsdricka! Blir stan imorrn oxå - är så mycket folk hela tiden så man orkar inte vara på stan i många timmar.. Bättre då att sprida ut mellandagsrean på fler dagar haha!
Annars så har man varit och handlat på willys så skafferi, kyl&frys är nu fyllt igen yeey! Sen tvätt.. Men har även hunnit med filmkväll/xbox kväll med Jim, Joni, Nina, Ric och hans tjej Linnea! Nu har typ alla farit hem så blir att se jägarna 2 med Jim&Joni - får se hur länge jag orkar vara vaken, är sjukt trött..
4 dagar kvar! Slänger upp nån bild från tjejkvällar som man haft!
Jag&Samielle på stan - vart dricka och brasiliansk vaxning hemma hos mig sen. Var sjukt nice och gjorde jävligt ont hahaha!
Samielle, jag&Nina - ansiktsmask är ju som ett måste på tjejkvällar! 

Mellandagsrea

Idag så gick jag&Linnea på stan och checkade in mellandagsrean! Hittade lite grann som jag köpte - ska till stan imorrn och kolla lite till!
Jim&Niklas joinade oss efter typ 2,5 timmar och då vart det kinabufe och sen snabbt kolla lite på stadium. Annars idag så har jag&Jim fått en större TV (lånat av mamma&pappa så dom har våran nu i "gästrummet") och så har Linnea&Niklas varit förbi så vi har spöat varandra i worms och bomberman haha! Hatar Jim i dom där spelen, eller okej, bara i bomberman xD Ska lägga upp bilder imorrn på inköpen btw när jag kanske har handlat lite mera.
5 dagar kvar! Så tänkte slänga upp lite bilder från olika krogar man varit på detta år!
Corona i början utav året! Firade Linnea då efter hennes födelsedag
Någon gång i våras på 5ive med Linnea, Steffi&Anton!
En annan gång på 5ive haha! 
Här var vi på verket och såg Nymans band spela - jävligt bra! Joni joinade på scenen oxå haha! 
Efter Verket vart det Olles! 
Krogenrunda i somras - här på båtarna vid kajen! 
Fortsatt krogenrunda - här på olles innan taket! 
En annan gång i somras vart det TC med Live Elephant! Jävligt kung! 
Tjejkväll på Pipes! Lovely ♥

25 december!

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att äta julmat hos mummi&ukki med mina föräldrar och syster! Jim kom dit efter han hade slutat jobbet och sen har vi mest slappat - eller ja, jag for över till mina föräldrar igen på kvällen och såg lite av en film som dom hade hett igång!
6 dagar kvar! Börjar närma sig nu haha
Halloween första gången i år firades med Linnea&Evelina - förfest och sen 5ive!
Träffade även Alex på 5ive! 
Andra festen var i Vännäs hemma hos Stefan! Chill som vanligt med mycket folk!


Jag känner mig fortfarande väldigt taggad inför det nya året! Längtar faktiskt och jag brukar som ändå se alla år som mer eller mindre vanliga. Men 2012 kommer börja hur bra som helst! Först alla hjärtans dag resa med Jim till Helsinki - sen House of Metal - och sen In Flames! Kan det bli en bättre start?! Hoppas även på en till resa under året till ett nytt land - kanske London? Eller varför inte något soligt som t ex Grekland - Spanien? Fast Sweden Rock Festival hade inte heller varit fel men jag får se vad som händer och hur mycket pengar som trillar in haha. Borde ju också köpa en ny bärbar dator för min börjar se sina ljusaste dagar.. 5 år och blivit tappad i golvet ex antal gånger.. Menmen, man kan inte få allt men en till resa/ festival skulle verkligen inte sitta fel! Bara att börja spara!


Julafton!

Dagen började med att jag&Jim for till mummi&ukki för att fira julafton med min familj först! Mamma, pappa&Elin kom senare och jag,Jim&Ukki gick på en promenad efter gröten (vi har som tradition att gå promenad!)
Vid 15.30 fortsatte jag&Jim till robertsfors för att fira julafton med hans familj + släkt! Sen vid 21 på kvällen kom Nina&Jimmy över till oss på ersboda och vi firade lite jul och bytte julklappar! :) Har fått järremånga fina och helt awesome julklappar idag!!
7 dagar kvar utav 2011 och snart inväntar ett nytt år som jag taggar som fan!
Fick ju dessa godingar utav min familj! Jim fick oxå dessa biljetter så kan ju säga att man är duktigt nöjd! ♥
Jag och min fina syster tidigare idag! ♥

Harry Potter maraton fortsätter..

Idag har jag haft ett till möte! Ganska så roligt för jag är på 2 olika ställen när jag har mina möten (ibland flera..) och dom motsäger sig lite granna, så kan bli spännande att se hur det blir i slutändan! Men idag har jag annars tagit en promenad med Nina och sen fortsatte vi på vårat lilla Harry Potter maraton. Har nu bara 7e och 8e filmen att se så kanske blir imorrn who knows?!
9 dagar kvar nu! Bara 2 till julafton!!!

Käkade surströmming i somras/höstas med Jim, Tony och Nina! Eller jaa, Jim&Tony åt det - jag&Nina käkade sill haha ♥
Men sen hade jag, Jim, Nina&Jimmy kräftskiva! Riktigt mysigt men funderar på att planera något större nästa år :)

Möte + bastu!

Dagen började med ett möte, vart tyvärr inte så jag tänkt menmen jag börjar bli van.. Men något hände iaf på mötet som tur är haha! Annars idag så har jag gått promenad med Nina och myst med henne framför Harry Potter 2! Sen ikväll så har jag, Jim, Nina, Jimmy&Joni varit i bastun ;D Riktigt skönt kan jag lova sen vart det Harry Potter 3 som nyss blev klart. Har ju möte imorrn igen så borde egentligen ha sovit för någon timme sen.. ^^
10 dagar kvar!
I sommras så har jag&Jim följt med Nina&Jimmy + flera (varit olika personer per gång) till Jimmys stuga! Varit riktigt skönt och lugnt där ute och man roade sig med film, spel, grillning och somliga badade - Jimmy!

En tisdag!

Idag har egentligen inte hänt så mkt, gått en promenad med Nina på morgonen - haft besökt utav Joni, Jonathan, linnea, Nina&Jimmy! Haft litet fullt hus som vanligt haha. Jag har även pluggat lite grann, men kanske inte så mkt som jag behövt.. Menmen, finns en dag imorrn oxå!
11 dagar kvar!
Alla dagarna i SF parken eller vid kajen är alltid lika underbara!
Kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar tills jul!!! Imorrn kommer det bara vara 3 dagar, sen 2, sen 1 och sen - JULAFTON! Vad hände med tiden egentligen?

Bio + lite resor

Tidigare höll jag på att försova mig till mitt omprov idag på biologin... Men jag hann och kan med säkerhet säga att det blir IG på det provet oxå haha, men fick veta att jag fått G+ på mitt fördjupningsarbete iaf! :)
Annars idag så har lite coola personer varit över hos mig&Jim och ikväll var jag och Jim och såg andra Sherlockholms filmen på bio. Riktigt bra var den men 1an var ändå liiiite bättre, men klart värd att se på bio!

Imorrn så har jag inget planerat - vilket är jävligt ovanligt! Men funderar på att göra klart ett arbete så är Historia B kursen avklarad precis som Finskan och Biologi A kurserna är just nu! Har bara Geografin kvar men har gjort så mkt på den kursen så har bara 1 uppgift + ett prov kvar att göra tills 15 januari. Sjukt skönt det kommer bli sen när jag är klar med plugget. Kanske blir jobb då eller jaa, får se vad som händer!?
Taggar ändå Helsinki resan som jag och Jim ska göra ♥ Har velat i ca 4 år fara till Helsinki med kryssning men pga en viss person under den perioden så hände det aldrig.. Just varför jag är så glad att jag har Jim och andra som vill uppleva världen med mig! :D
Sen jag och Jim vart ihop 5 december 2009 så har vi varit på dessa resor:
  • Kryssning till Turku (Åbo i Finland)
  • Amsterdam
  • Riga
  • Paris
  • Tallinn (jag reste dit med andra personer 2 andra gånger oxå!)
  • och snart Helsinki
Älskar att resa och har som min lilla lista på ställen/länder jag vill besöka!

5 och 12 dagar kvar!

Idag har jag inte gjort så mycket, tog en lång promenad med Linnea nästan direkt jag vaknade. Vi gick omkring och snackade! Jag var ute sammalagt och gick i 1,5 timme haha! Sen har jag bara varit hemma, försökt plugga lite inför provet jag ska ha och även spelat xbox med Nina, Jim och Tony! Hatar bottarna (eller hur det stavas) i black ops på veteran!!!! Sen bomberman var ju inte heller så lugnande hahaha men kul var det ;D
Bara 5 dagar kvar tills julafton(!!!) och 12 dagar tills nyår!!!

Jag&Nina åkte ner till Uddevalla i höstas och överraskade Tor när han fyllde år! Mysig resa och vart en hel del festande första kvällen!
♥♥

Julmys på hög nivå!

Ikväll var ju Linnea och Niklas förbi! Jag och Linnea utbytte julklappar sen så spelade vi bomberman och worms och såg en julfilm. Käkade även duktigt mycket pepparkakor haha, men var hur mysigt som helst! ♥
Julklappen jag fick av Linnea - asfin och fick med doftljus! ♥
Julklapparna Linnea fick av mig! 



Nu är det 14 dagar kvar tills 2012! Här kommer lite bilder från förra nyår


Stan

Klev upp idag samtidigt som älsklingen, tog en buss ner till stan - hämtade ut biobiljetter och sen inte så mkt mer.. banken var stängd och jaa, orkade inte gå mer själv på stan haha - forever alone lvl 10!?
Men aja, är hemma nu och lyssnar på MIN MUSIK utan klagande :D Ska väl ta och diska samt städa för ikväll kommer gumman Linnea och Niklas - blir julklappsöppning och pepparkakor, film och annat awesome stuff!


Mamma 40 år!

Idag har jag, Jim&Joni varit förbi mina föräldrar för mamma fyller 40 år! ♥ Vart en del smörgåstårta och fika, gott. Annars så har vi inte gjort så mkt idag förutom att spela xbox!
15 dagar kvar!

Waynes är mitt favorit cafe! Här har man spenderat mååånga timmar med allt och alla, alltid varit lika trevligt och mysigt! ♥


16 dagar kvar!

Haft sista historia lektionen idag, känns både bra och dåligt! Var verkligen en bra kurs och lärare! Sen så hade jag ett möte som gick riktigt bra, bättre än förväntat och kan säga att jag längtar tills det andra mötet! Fått lite "hemläxa" om man säger som så och kommer nog få det efter varje utav dom där mötena haha. Annars så har Nina varit förbi idag och vi lirade lite black ops ♥ Sen så har jag och älsklingen sett på film ikväll och jag har försökt plugga lite men det går trögt med febern...
16 dagar kvar nu! Börjar närma sig

Har varit ett par gånger på bio detta år och har alltid varit bra sällskap! Just på denna bild så såg jag och Linnea på hangover 2 med en massa andra personer (bl a Jim, Niklas, Ric) :)

Sjuk..

Jaah, min hosta har bara blivit värre och värre och har feber och allt den där skiten! VILL INTE! menmen, har iaf haft besök idag utav Linus - var ett tag sen :) Skulle egentligen ha pluggat idag men inte så lätt med feber yrsel hit och dit.. Får hoppas att jag bara tar mig upp imorrn till sista historia lektionen och sen mitt möte!

Dragon tattoo collection

Något jag trodde faktiskt skulle vara bättre, men som faktiskt bara var dåligt.. Men skulle inte säga nej till byxorna för 999 kr iaf haha!

17 dagar kvar!

Typ hela dagen har gått ut på att chilla! Och lite plugg då, blir förmodligen klar med hela historia kursen imorrn!
Men det bästa med dagen har ju varit att jag bokade Helsinki resan för mig och älskling ♥ Ska ju oxå försöka spara ihop pengar för olika band spelningar/ festivaler! SwedenRock hade ju inte suttit fel haha..
Nemen, 17 dagar kvar tills 2012! (Men bara 10 dagar kvar till jul)
Fiska var något som jag underhöll mig med i somras! Minus myggen så var det faktiskt riktigt mysigt och man fick ju sig några abborrar! På bilden är det Jonas "Hägge" och jag!

RESA BOKAD!

YES! NU HAR JAG BOKAT MIN OCH JIMS RESA FÖR ALLA HJÄRTANS DAG!

<-- Hit ska vi, kan ni lista ut?!!?!?!!?


Promenad + plugg

Vaknade lite senare idag eftersom vi var uppe till ca 6 imorse! Luciavakan var nice - film&xbox!
Annars idag så har jag gått en promenad i ca 30 min och snackat lite skit med Linnea i telefon ♥ Sen så har jag pluggat lite grann idag, redan lämnat in 2 uppgifter som behövdes kompliteras lite grann! Vill egentligen gå ut på en till promenad men eftersom mina uggs är dyngsura efter allt slask ute så får jag vänta tills imorrn xD Ganska skönt att jag nu börjar få lite mera tid och ork att faktiskt ta mig ut på promenader!
Som ni kanske märkt så har min header försvunnit... Jaa... Försökte ändra lite saker i min bloggdesign eftersom jag haft den sen 2009 och vill ändra utseendet! Men sen när jag skulle kopiera tillbaks min design som jag har så försvann headern ;o Och hur jag än gör, och då menar jag alltså att jag testat ALLT, så får jag inte tillbaks headern eller någon annan header alls... Kanske är för att designen jag har vann jag utav en tjej som hade en tävling och hon la in nå copyright?! Jaja, får fixa en helt ny bloggdesign sen när man har tid!

18 dagar

18 dagar kvar och bastukvällarna som man hade var både sköna och awesome!


Nu ser ju inte bastun ut så som den gjorde förra året/ i början av detta år! Dom renoverade om bastun (tog aslång tid...) så nu är den hur lyxig som helst! Ska lägga upp bilder sen hur bastun ser ut idag!

Luciavaka

Idag så vaknade jag rätt så sent, for på skolan och sen ett kortare möte! Sen så ikväll så har jag&Jim haft luciavaka hemma hos oss med Joni, Tony&Jenny! Ric, Nina&Jimmy var med en kortare stund och får se hur länge vi håller på - man börjar bli ganska så trött och sen håller jag på att bli lite mer sjuk... VILL INTE BLI SJUK!
Hann inte med nedräkningen men kör på sen efter jag vaknat senare idag!

ORGASM!

Checkade nyss in line ups för olika festivaler 2012! Helvette så bra!! Vill på alla! Måste råna bank haha nemen skulle vara nice som fan att fara på allt!
666 kr för 2 dagar - (har för mig) 2 - 3 mars
In Flames till Umeå 24 april - 380 kr! 
6 - 9 juni - 2795 kr för 4 dagar! 
15 - 16 juni - 1600 kr för 2 dagar! 
5 - 7 juli - 1410 kr för 3 dagar! 
2 - 4 augusti - (ingen aning om pris men vill!)

Allt som allt (förutom Wacken) så går alla BILJETTER på 6851 kr!! Då ska man även ta sig dit och hem, sova någon stan och ha mat + övrig shopping! VILL SÅ GÄRNA! (Wacken är inte ett måste men dom andra över!!!)


Bomberman + statestik

Har nu ikväll spelat bomberman med Jim, Tony&Jenny!
Ganska så kul att döda varandra och sen att alla skriker i panik när man håller på att dö haha!
Gillar dock min statestik dom senaste dagarna! Betydligt bättre än vad jag hade kunnat trott! Men gillar inte hur blogg.se gör med statestiken, den är sne som fan! Så därför gjorde jag i paint små linjer till datumena haha!
Jag vet, jag är nörd! Men det är ingen nyhet!

Har dessutom gjort en ny kategori som heter Xbox/ Dator för jag har känslan att det kommer bli ganska mycket xbox och data spelande framöver!

Loppis + lussebullar!

Idag från 9 - 15 så satt jag på loppisen på Nolia med Nina som sällskap! Sålde hyffsat bra och träffades även Joni, Oscar&Darja. Ska boka in en ny loppis snart oxå, har mycket saker kvar haha ^^
Annars idag så har jag spelat lite block ops med Nina och även bakat lussebullar tills vaken imorrn ♥
20 dagar kvar! Nu lägger jag upp bilder på mina piercingar&tatueringar! Love it
Första piercingen jag gjorde, gjorde den för typ 4 år sen eller nått! Jävligt ont iaf!!
"69" mitt stjärntecken Kräftan gjorde jag våren 2009, texten - våren 2010 och hjärtana - våren 2011! 
Detta hjärta gjorde jag på House of Metals drop in 2011, ska även bygga ut det snart! 
Andra piercingen kom sommaren 2011! Vill även pierca tungan men är riktigt nålrädd så därför tar det längre tid att ta nya piercingar än tatueringar haha! 
5e tatueringen vart en kompistatuering med Nina! Hon har dock korsband runt ankeln och inte datumena vid korset men är skit nöjd över denna! Gjordes hösten 2011! 

Jag gillar verkligen piercingar och tatueringar! Fast, det ska inte vara för mycket men har lite mer funderingar på piercingar och tatueringar så får se hur det slutar haha!

Fortsätter att nörda ikväll!

Nu ikväll så  har jag fortsatt att nörda - fast med xbox! Jag, Jim, Joni, Tony&Nina spelar bomberman och ska väl snart lira lite black ops! Jag fortsätter att plugga lite grann oxå så jag får bort allt snart haha.
21 dagar kvar, ååh inte långt kvar!

Nydala är alltid ett måste om sommrarna! Fast, lite kallt är det ju allt men man kan doppa fötterna!
Kubb spelade vi en del på Nydala nu i sommras! 


LAN

Var rätt så nice att lana igår! Har fått ett par spel utav Jonathan och jag fastande lite för Killing Floor - zombie spel haha! Knappt sovit något, knappt ätit något (förutom godis och chips..) och ska om några timmar fara hem så jag kan fixa lådorna hos mina föräldrar och sen förbereda inför loppisen imorrn!
Men har varit en kul kväll!

Helkroppsmassage + stan!

Har hänt mycket idag! Men för det första så vart mitt möte inställt idag.. Men annars så har jag varit på stan med Nina ♥ Gick runt, handlade lite julklappar och sen mötte vi upp Jim och tog en fika på waynes! Sen så for hon hem eller något och jag&Jim mötte upp Joni, Linnea och Niklas! Sen träffade vi även Jens&Gardell :)
Jag gick sen och fick en helkroppsmassage på Wilma! Kan verkligen rekommendera det! 1 timme i himmlen! Sen hämtade Jonathan upp mig på stan och vi handlade lite snacks och så inför ikväll - blir lan ikväll! Ja, jag gillar att lana...
Men 22 dagar kvar nu då!

Snart kan man åka bobb, pulka osv på bräntis! Alltid lika roligt!
Även kul på sommaren att vara på lekparken på Nydala! 

Älskar att grilla!

Plugg, film och mer nedräkning!

Idag sen kl 17 så har jag och Linnea pluggat! Har gått hyffsat bra - gjort bort en del uppgifter i Geografi så behöver inte göra nå mer uppgifter egentligen förns om 5 veckor haha! Annars så har Tony och Jenny varit över på en cigg och nu ska jag, Linnea, Jim och Niklas se på Rare Export! Sjukt bra finsk film och tomten ;D
Men, 23 dagar kvar! Så nu kommer lite bilder från Wheels!
For ner till Wheels med Jim, Rickars och hans flickvän Linnea! Träffade en del man kände där och var ganska så nice! Var som första gången jag var på wheels så.

Var ett par snygga bilar som man såg och vissa riktigt fula haha 

Suomi

Måste bara göra ett litet inlägg - JAG KLARADE AV OMPROVET SÅ ÄR NU GODKÄND I FINSKAN!!! Aslycklig ♥

Worms + pizza!

Det var lite ändrade planer igår - Fredde kom förbi med en pizza åt mig! Score! Sen så spelade han, jag, Jim&Joni worms ett par rundor och tillsist såg vi nå dokumentär, ganska så intressant och tror alla var lite trötta för vi garvade åt en del xD
Sen varje gång man var ute och rökte så vart det lite snöbollskrig! Mest mellan Jim&Fredde men jag fick oxå snö på mig haha.. Snart så ska jag ha mitt telefonprov i Finskan, eller rättare sagt om 20 min och jag är hur trött som helst! Fick ju sova iaf 6 timmar inatt men imorse ville jag inte alls stiga upp utav sova och ta tillbaks alla timmar jag förlorat! (jaja jag vet att man inte egentligen kan ta tillbaks förlorad sömn men sängen var sååå skönt och varm imorse!)
Annars idag så kommer Linnea förbi efter att hon har varit hos tandläkaren! Vi ska väl plugga lite (som vanligt på torsdagar) och så blir det säkert massa girltalk och film ♥ Tror ju att Jim&Niklas oxå kommer joina (på film då haha)

Plugg!

Ganska så dryg dag imorse! Trodde jag hade lektion mellan 12.30 - 14 så Jim släppte av mig på skolan och sen skulle han hämta upp mig igen kl 14 när hans möte slutade! Enda problemet var att läraren ville bara prata med mig i 3 min.. Så fick stressa bort till mitt gym för att fixa med gymkort - sen försöka hinna med 5an och tillsist byta till 8an.. Allt hade varit så mycket bättre om jag hade ätit något innan och haft mina hörlurar med mig! Men aja, har försökt plugga idag - bara typ 2 veckor kvar utav 3 av 4 kurser! Sen så har Nina varit över på en cigg och tittat lite hur lägenheten vart ♥ Så jag fick ju som en liten paus!
Såhär ser oxå min julklapp ut som Linnea har gjort - fyfan så gulligt! ♥ Måste slå in hennes julklapp oxå haha!

Linnea på besök tidigare ikväll!

Asbra rubrik! Men kom inte på någon bättre haha, men som rubriken säger så efter allt fläng hit och dit idag så fick jag sms av Linnea att hon var på ersboda - vilket resulterade sig i att hon kom förbi en stund och vi snackade lite skit och så ♥ Hur mysigt som helst! Ska även vara med henne på torsdag för lite plugg, förmodligen film och så kommer Niklas efter hans träning :)
Men bara 24 dagar kvar nu tills 2012! Är även bara 17 dagar kvar till jul och jag har ÄN inte handlat klart alla julklappar.. he..he.. Men aja, det löser sig - har lite dö tid på stan på fredag så!
En grej som jag VERKLIGEN har uppskattat detta år mer än festande är alla film och spelkvällar man har haft! Jag och Linnea har kört ex antal film och spelkvällar med en massa onyttigheter så som det ska vara haha! Men det är ju även mysigt när man är lite fler (a)


Nee, nu ska jag väl se på lite serier och försöka sova! Så hoppas på att min sömn blir bättre inatt för annars är detta 6e natten i rad med riktigt grova sömnproblem.. Asså jag har redan sömnproblem men dom här sista nätterna tar fan priset! ;o

Here and there and everywhere

Idag så vaknade jag inte upp förns 13 tiden (somnade inte förns 8 imorse..) och då hade Jim redan fixat klart tvätten! Vuxen poäng till honom! Annars idag så har jag varit på möte - kan säga att allt börjar lösa sig nu! Det finns en plan. Sen var det middag hos Mummi&Ukki, fara förbi Jonathan och säga grattis en stund och tillsist hälsa på mamma&pappa en snabbis för jag skulle kopiera ut mitt fördjupningsarbete till imorrn :) Har varit astrött idag och ändå gjort hur mycket som helst haha, känner även att jag håller på att bli sjuk men hoppas att det inte bryter ut!
Nu ska jag och Jim se the Santa Clause filmerna och mysa <3

25 dagar kvar!

Inte precis en nyhet men - jag är vaken mitt i natten!
25 dagar kvar och jag hade idag tänkt lägga upp bilder på mina djur!
Det här är min älskling Metallica, på bilden var hon 12 veckor och idag är hon snart 7 månader ♥ Hon är en blandning av Somali och Helig Birma (och INTE skogskatt som några har trott..)!
Det här är min andra älskling Lucy, på bilden var hon oxå 12 veckor och hon är oxå snart 7 månader ♥ Hon är en blandning av Bondkatt och Burma! 
Det här är Constantine (skäggagam)! Hon hade jag tyvärr bara i några månader innan jag vart tvungen att sälja iväg henne för att katterna stressade upp henne för mycket :'( saknar ♥
Sen har även jag och Jim fiskar! Fiskarna var det första vi köpte utav djuren och vi har haft fiskar i lite över 6 månader! 

Självklart skulle jag vilja ha hur många djur som helst men bor tyvärr för litet och har inte tiden än för fler djur än mina 2 katter och fiskarna! Men om något år när man har flyttat till en större lägenhet så blir det nog att skaffa sig en hund :) Jim är uppvuxen med hundar och är mer utav en hund människa.

2 år och "ny" lägenhet

Idag så har jag och Jim varit ihop i 2 år! ♥ Sen så har vi oxå fixat klart i lägenheten med möblering och så, fick hjälp utav Joni! :)
Tyvärr så tog jag inga före bilder men alla som har varit i våran lägenhet kommer ju ihåg hur det såg ut innan så jag lägger bara upp lite bilder hur det ser ut nu!
Har även julpyntat lite grann!

Sen så har det ju även kommit lite snö! :D Känns hur bra som helst och hoppas det kommer mer!
Nu blir det att plugga lite grann!

5 december 2011

Ännu en natt där sömnen inte vill slå in!
Men idag har iaf min underbara pappa hjälpt till att tapetsera i lägenheten och jag har i stort sett målat klart, lite små fix kvar bara! Annars så har Joniboy varit förbi idag, riktigt kul att se han igen :)
Men, 26 dagar kvar!

En aktivitet som jag och många utav mina vänner körde på i våras/ sommras var basket! Jävligt roligt hade vi och hoppas på mkt basket till nästa vår och sommar ♥

Inte illa!

Inte alls illa med tanken på att klockan inte ens är 12.00!

Men iaf, inte pigg för 5öre.. Har sovit så otroligt dåligt dom senaste 3 - 4 nätterna (dåligare än vanligt vill säga)..
Men aja, det är pissväder ute så tur att jag inte behöver gå ut haha! Sen så kommer pappa över idag och ska hjälpa till att tapetsera så idag är lägenheten klar! ♥ Fast, alla tavlor, m.m kommer kanske inte vara på plats idag, men vi ser ju!

Nedräkning --> 2012!

Nemen heej! Har inte skrivit i bloggen sen typ mars?! Jag har helt enkelt inte orkat, detta år har varit jävligt mycket upp och ner! Men jag tänkte (bara för att jag har tråkigt nu och verkligen taggar 2012) göra en liten nedräkning tills det nya året med bilder från dom bästa stunderna från 2011! Kanske inte tar med alla stunder från 2011 för jag har bilder lite här och var, alltså inte sorterat haha. Menmen, då kör vi! 27 dagar kvar!

Kan ju börja med att jag fyllde 20 år i somras! Jävligt skönt om jag ska vara ärlig!

RSS 2.0