:)

Hejhej :) Då var man hemma igen! Själv dessutom så känns lite konstigt haha :P Men imorrn så ska jag gå på stan med Veronica + jobba på Online så dagarna kommer gå fort! :) Har ju bara 8 pass kvar nu på Online så längtar!! Imorrn är det ju så oxå att vi har planerings eftermiddag så då slutar jag 10.20, ska bli nice :)
Sov Gott!

Bilder från fredag & lördag

En bild säger mer än 1000 ord, så här får ni se själv utan att jag behöver säga nått ;)
 

Dom 4 första bilderna är från fredagen och resten är från lördagen! :) Erik däckade och fick en ny fin mustach...

Helgen

Hejhej! Har inte kunant uppdatera något i helgen eftersom vi har festat hela tiden! I fredags var det ju fest på Mariedal hemma hos Tommy och Roberts mamma :) Dom som var där var jag, Andreas, Tommy, Robert, Mia, Marielle, Erik och Matte! Vi bastade och festade, rätt så nice men inte så mycket drag som vi hade tänkt haha!
Sen i lördags åt vi pizza med dom och det vart tal om att fara till Bjurholm. Så efter att jag och Andreas hade ätit middag hos Mummi och Ukki så åkte jag, Andreas och Tommy till Bjurholm. Dom andra hade redan åkt med en annan bil! Vi festade lite i Tellvattnet men nästan alla for hem på natten! Har tagit bilder som ni får se imorrn eller på tisdag ;)

Hetsig dag igår

Hejhej! :) Igår var en hetsig dag.. Just varför jag inte satt vid bloggen! Hann helt enkelt inte ;(
På lunchen gick jag till stan med Nina som sällskap, skulle sen äta lunch bufe med Andreas och Hampus :) Hann vara på stan i ca 2 timmar innan jag var tvungen att gp tillbaks till skolan för en enda lektion, filosofi.. Sen vid halv 4 gick jag tillbaks till stan och träffade Andreas :) Sen var jag tvungen att fara till Online och jobba ;( Så jag kom inte hem förns 21.30 och då orkade jag INTE sitta vid datorn. Såg föresten Foki igår på stan, så nu har man sett en "blogg-kändis" :)


Sov gott!

Såå, nu har jag skrivit klart lite om mig själv och vad jag har gjort/ jobbat med :) Ska gå imorrn oxå och prata på flera ställen om jobb! Vill absolut jobba med något så att man kan tjäna pengar! ;] Imorrn på lunchen ska jag dessutom vara med Andreas och Hampus är det tänkt! ;D Ska bli kul! Alltid fullt upp :) Sen så kaanske jag ska köpa en mys-dress (a) Men får se om jag vill slösa pengar på den men har ju tittat ut den läänge :) Nej nu ska jag mysa ner mig med älsklingen och kanske äta lite mer Ben & Jerrys ;]

Bra och Dåligt

Hejhej! Dagen i skolan var kort och bra! :) For sen vid lunch till stan och träffade Veronica för vi skulle äta lunch på Rhodos. Sen efter det gick vi och kollade lite i affärer och så :) Jag har även hunnit vara på 4 ställen idag och kollat om ett nytt jobb. Ska skicka lite mejl nu och skriva lite grann!
Jag och Andreas har även hunnit ätit på Frasses på ersboda och handlat lite Ben & Jerrys ;) Men när jag kom hem fick jag ingen bra nyhet... Inget jag vill berätta om nu eller så! Och ni som vet, jag vill inte ha några kommentarer om det på bloggen! Utan jag berättar när jag känner för det.

Yeey!

Hejhej sötnosar ;* Idag har typ varit en toppen dag i skolan! :) Vi fick hämta ut våra bärbara datorer och sen på lunchen satt jag, Evelina, Marielle, Angelica och Sandra ute med datorerna och solade och pratade :) Imorrn är det tänkt att jag ska äta lunch med Veronica på stan!  Ska bli kul att umgås lite mera med henne oxå :) Kommer förmodligen bli lite mer bloggande nu när jag har dator i skolan ;) Nej nu ska jag önska er en bra kväll och svara på lite kommentarer :)

Online

Yees då var man tillbaks till jobbet efter den lilla semestern.. Gick inte så bra ikväll men jag och 5 andra sattes på ett projekt ikväll och vi ringde barn-familjer. Ni kan ju gissa hur många som inte hörde vad man sa för att ungarna skrek eller att dom skulle lägga barnen och inte hade tid ;s Nej men det var ändå ett roligt pass, satt med två snälla tjejer och vi hade kul! :) Och om 9 pass är jag fri :D Känns skönt men då har jag ju jobbat sen i slutet av maj och tjänat riktigt bra :) Men ska söka nytt jobb nu med fast timlön!
Hoppas att ni haft en bra kväll! :)

Måndag

Hejhej på er! ;* Måndag och skola.. Aldrig kul att behöva kliva upp tidigt på morgonen för att fara till skolan. Men det är alltid kul att få träffa klasskompisarna och prata :) Marielle går kurserna Internationella relationer och Filmkunskap med mig så jag har pratat ganska mycket med henne! Hon har varit i Turiket så jag vart lite avundsjuk ;]
Jaa, ska jobba ikväll på Online.. Ser verkligen inte fram emot det menmen!
Hoppas att ni har haft en bra dag! :)

Många ställen att besöka

Hejhej ;* Igår hamnade jag och Andreas på många ställen haha :) Först så for vi in till stan och åt middag på Mia´s sen så for vi till Döbelns Park och såg på lite musik. Träffade Nina, Jessika, Oscar med flera :) Fast det var inte så bra band som spelade just då utan dom bra skulle börja mer mot 21.30 så då for vi och hälsade på Veronica, Hilkat och katten :) Sen fick vi ett samtal från Robert som ville att jag och Andreas skulle komma till Tellvattnet. Men innan det for vi tillbaks till Döbelns Park och såg lite mer band och träffade Oscar igen :) Bandet som var från Göteborg var bra! Men tjejens growl var njae sådär, men det funkade. Men killens growl...! Han var bra ;D Sen så for vi till Bjurholm och träffade upp Erik, Marielle, Matte, Tommy och några till som jag inte känner igen. Vi pratade mest och sen kom Robert och Mia och då for vi till ett ställe som kallas Djävulshålet! Det är tydligen något spökställe med någon lada som ska vara hemsökt.. Vi gick och tittade på ladan och lite kusligt var det men inte så farligt haha :) Sen hamnade vi på en fest i Bjurholm en snabbis och sen hamnade vi Tellvattnet :) Tror inte jag och Andreas var hemma hos han förns typ 4 ;P

Äntligen helg!

God morgon på er alla! ;* Förlåt för den dåliga uppdateringen både igår och tidigare dagar. Har bara inte haft humöret uppe för att sitta vid datorn hela tiden. Dagarna i skolan har varit okej faktiskt, igår drog jag, Nina, Evelina, Angelica och Jonathan till stan en liten stund på lunchen :) Sen så i kursen Internationella relationer som jag ska läsa (..) så träffade jag Bina från Online där! Hon ska oxå läsa den kursen så det var ju kul :) Igår efter middagen så for jag och Andreas till Hampus (tog ju bussen till Bjurholm efter skolan) och vi såg på film och körde lite Mario Cart ;D Filmen vi såg var den nya Underworld och den var typ lika bra som dom två andra filmerna! :) Nu idag får jag se vad som händer, förmodligen så ska jag och Andreas dra in till stan ikväll och se på nå musik i Döbelnspark :) Men får se hur det blir.
Hoppas att ni får en underbar dag! :)

Första skoldagen + stan

Hejhej! :) Idag började skolan... :'( Inte det roligaste men jag och Nina drog till stan och shoppade lite grann ;D Jag köpte ett par skor och hon köpte ett linne och någon annan tröja! Sen så gick vi till Jim och Oscars skola för vi hade inget annat att göra + så skulle dom inte sluta förns jättesent ;o Sen var vi på stan och träffade en massa annat folk :) Var faktiskt kul att få träffa alla igen :) Nej nu sa mamma att det är middag så ska gå och äta :)
Ha en bra dag sötnosar ;*

Surströmming

Hejhej! ;* Till middag idag vart det surströmming x( Men som tur är for vi och köpte en burk sill åt mig så jag kunde äta haha :) Ska ta 19.50 bussen hem, dom har flyttat fram den sista bussen 1 timme.. Förr gick den 20.50! Ska inte bli så kul att sova själv nu i två nätter menmen.. Får se fram emot helgen :D

Ice Age 3

Igår var jag och Andreas på bio och såg Ice Age 3 - 3D :) Den var faktiskt typ lika bra som alla dom andra Ice Age filmerna! Var rätt så grymt att se det i 3D.  
Haha sådär sexiga var vi i glasögonen ;) Efter bion for vi snabbt hem till mig och hämtade lite grejer sen så for vi och hälsade på Veronica :) Hon bjöd oss på "fanta" som hon hade gjort ur sin Soda någonting (minns inte vad den heter ;] )

Igår kom jag inte heller in på blogg.se just varför jag uppdaterar så sent. Men nu vet jag varför och det är för att dom drar ut internet kabeln för det trådlösa när dom tror att det ska bli åska, hemma hos Andreas, och då fungerar inte vissa sidor så som blogg.se på ett tag..
Ha en bra dag sötnosar ;*

Tisdag, bara två dagar kvar tills skolan

Hejhej sötnosar ;* Nu är jag och Andreas i Umeå hemma hos mig :) Är så att vi ska se på bio ikväll, blir Ice Age 3 - 3D ;) Filmen brjar 17.30 så vi ska duscha och göra oss i ordning snart! Inatt så spelade jag, Andreas och Hampus dator och det var kul :D Tror inte att vi somnade förns efter klockan 3 haha :) Kaaanske ska börja vända om på dygnet nu när det bara är två dagar kvar tills skolan ;o Aja, ska skriva mer sen om hur bion var :) Ha en bra dag!

God natt!

Ska säga god natt nu till er ;* Har nyss sett på film med Andreas, Hampus och Amanda! Men eftersom Amanda har skola imorrn så var hon tvungen att fara hem så nu ska vi andra spela dator :) Ska snart svara på alla kommentarer! :)
Sov gott älsklingar ;*

Gratisbio!

Hejhej sötnosar ;* Är nu så att jag ska skriva lite om Gratisbio.se, en sida där jag är medlem och tycker verkligen att ni oxå ska bli medlema i! :) Jag tycker att sidan fungerar jättebra och jag har 118 poäng så snart kan jag byta in mina poäng mot ett presentkort :) Om ni klickar här så kommer ni till sidan och kan registrera er. Tycker verkligen att ni ska göra det för vem kan tacka nej till gratis presentkort eller bio? ;)

Måndag

Hejhej sötnosar ;* Imorse eller jaa, kring halv 12 så tog jag moppen till Amandas skola i Bjurholm :) Var där hela hennes lunchrast. Får se vad man hittar på annars idag, Hampus kanske skulle komma över efter middagen!

Schema..



Här ser ni mitt schema för hösten och måste säga att det är DJÄVULEN SJÄLV! ;o Seriöst, jag har så långa dagar enbart för att luncherna ska vara över 1 timme och 30 min typ varje dag ;s Nej usch och fy för skolan! Längtar verkligen inte till skolan, men som tur är blir vi mutade med bärbara datorer hörs det som! Det kan ju vara en liten tröst i alla fall.

FEST

God morgon! ;* Hampus skulle fara iväg på något annat igår som han hade lovat så det vart så att jag och Andreas vart upphämtade av Matte, Erik, Robert, Marielle och Mia :) Vi for till Roberts stuga i tellvattnet och festade ;) Efter ett tag så kom Tommy oxå! Det var hur kul som helst! En två dagars tackar man väll inte nej till haha (a) Här kommer en hel del bilder från igår :)


Som ni ser så jaa, vi hade kul! ;) T.o.m jag hamnade i en blå overall haha! Marielle, Mia och Tommy var inte nog fulla ;P

Hejhej!

Hejhej alla underbara! ;* Igår så åt vi ju kräftor med Hampus och Hannas familj och några grannar till dom :) Var hur mycket kräftor som helst och olika pajer men det var gott! Tyvärr hann jag inte stanna och spela kubb med dom eftersom jag skulle ju till ett ställe vid älven med Amanda och några fler! Vart lite små festande där och grillade korv :)

Nu på morgonen har jag och Andreas bara tagit det lugnt och sett på film! :) Vi är så trötta så vi orkar inte göra något annat haha! Erik ringde och väckte oss inatt först vid 02.00 (jag och Andreas somnade kring halv tolv - tolv) och ville att vi skulle komma till Umeå och festa?! Sen så ringde Robert vid 05.30 och sa något om att dom var fast i Nordmaling.. Vad hade dom tänkt att vi skulle göra 05.30 på morgonen när dom redan ringt och väckt oss 3 timmar tidigare? Nejnej, inge respekt för dom sovande haha ;P Aja, ikväll kanske vi hittar på något med Hampus :) Men får se hur det blir!


Äntligen fredag!

God morgon alla! :) Äntligen är det fredag och helg! Ikväll har jag en hel del saker att göra :) Först ska jag fara och äta kräftor hos Hanna och Hampus grannar, deras familj ska oxå vara där :) Hanna hade frågat mig om det i måndags tror jag det var! Sen efter det ska jag fara någonstans vid älven för Amanda och hennes kompisar ska göra nått :) Får se om jag far hem till Amanda sen med dom. Nej nu ska jag fortsätta att titta på första säsongen av Desperate Housewifes :)

Bilder från igår :)

Så, nu är vi i Bjurholm hemma hos Andreas och jag ska lägga upp bilder från igår :)

   (Det blåste så mycket så min snelugg vart helt fucked up ;s...) 
 
  

Tillbaks till Umeå

Hejhej alla underbara läsare ;* Ska berätta varför jag inte skrivit något i bloggen eller svarat på kommentarer och det är därför att igår så slutade vårat internet på hotellet sluta att fungera.. Så vi orkade som inte hålla på att bråka med det utan vi såg på film och myste istället :) Igår spelade vi bowling som dom hade på hotellet en liten bit bort :) Sen så idag var vi i Umeå typ klockan 14 och tog då bussen hem till mig! Vi ska ta Bjurholms bussen snart. Jag har även blivit lite förkyld.. Eller mer sjuk om man säger som så ;( Menmen, inget att haka upp sig på :) Ska senare ikväll lägga ut bilder från igår om jag orkar, annars blir det imorrn! :) Ha en så bra kväll nu :D


Frukost + ansiktsbehandling

God morgon sötnosar ;* Frukostbufén var jättelyxig! :)    Sen så var jag tvungen att ta efterrätt ;] -->  




Ansiktsbehandlingen, eller ansiktskuren som det heter, var helt underbar :) Så skönt!!
Till djuprengöringen använde hon:
Clarifying Spirulina Cleansing Gel - En djuprengörande, vattenbaserande rengöringsgelé. Avlägsnar orenheter och återställer hudens naturliga PH-värde.
Clarifying Skin Freshener - Uppfriskande och stimulerande ansiktsvatten. Det renar, stärker och behandlar normal till fet hy.
Aromatherapy Lavender Oil - En fuktbevarande olja som balanserar och skyddar en blandhy.

Sen la hon på en lermask:
TM Moor Mud Masque - En underbar lermask som är rik på mineraler. Tar skonsamt bort ytliga döda hudceller, tillför fukt och lindrar vid acneproblem.
Hon blandade även ut lermasken med:
TM Remineralizing Face Creme - Termalvattnet i den här ansiktscreamen lugnar, tillför fukt och skyddar huden från att torka ut. Har en renande effekt.

Under tiden som lermasken verkade fick jag fotmassage och då använde hon:
Kräuter Fuss Balm - Mentol, rosmarin, tall och lavendel ger näring och skyddande omvårdnad för fötter eller andra ömmande kroppsdelar. Mjukar upp hälsprickor.

Hon sprayade även på en ansiktsspray så att lermasken inte skulle torka ut:
Aromatherapy Neroli Oil - Fuktstimulerande ansiktsspray som fuktar och lugnar känslig hy. Används som toner och i samband med lermask.

Sen efter att hon tagit bort lermasken smorde hon in ansiktet med :
Rehydrating Lipo-Marine Creme - En dagcreame som ger ett intensivt fuktskydd och näring med hjälp av liposomer, alger, vitamin E och vetegroddsolja.

Hon masserade ju även in den där dagcreamen + använde:
Aromatherapy Calm Mind - En lugnande essens som innehåller lavendel och pepparmint. Den är avstressande, lindrar vid huvudvärk och underlättar andning.



Just nu har jag och Andreas kommit hem till hotellet efter en tur i centrum :) Just varför jag inte skrivit något tidigare idag.. Vi ska ta det lugnt nu innan middagen och sen ikväll ska vi bowla :) Får se om vi kanske bastar och så ikväll med!
Hoppas att ni haft en underbar dag hittills ;*

Bastu och bubbelpool

God kväll älsklingar ;* Jag och Andreas ligger och myser i sängen nu efter allt badande och bastande! :) Rummet var jättemysigt och kan ju inte säga att vi inte hade det mysigt ;) Var hur avkopplande som helst och imorrn klockan 10.00 efter att vi ätit frukost ska jag på ansiktsbehandling :D Efter det ska jag duscha och sen ska vi till centrum och shoppa ;] Haha jag kommer bli bortskämd (a) Här kommer lite bilder :)
  
 

 <-- Mitt sängbord! Andreas sängbord -->

Bilder från idag (:

Här kommer lite bilder från tidigare idag :)
  Haha bloggade lite och Andreas tog kort ;]
 

Imorrn ska jag på ansitksbehandling :D Det jag kommer få är typ djuprengöring, ansiktsmask, slutprodukter samt en skön och avslappnande ansiktsmassade! :) Behandlingstid 30 min och kostar ca 395 kr!

Hotel Aurum!

Hejhej på er! :) Sitter just nu på hotellrummet och vi ska snart gå till Konsum eller Statiol och handla gott tills ikväll :) Hotellet är jättefint och rummet oxå, vi har bokat VIP-rummet med bastu och pool ikväll mellan 20 - 22 som bara jag och Andreas ska vara i :D Middags bufén är mellan 17 - 19 så vi får se när vi äter, är ganska hungriga ;P Dom verkar t.o.m ha nå Bowling här på hotellet! ;o Ska fråga i receptionen om det där, skulle vara kul att bowla oxå :) Ska lägga upp bilder sen, antingen ikväll eller jaa, får se när det blir :) Hoppas att ni får en underbar kväll nu! :D


Konstiga drömmar

God morgon! :D Verkar som att solen lyser ute idag, hoppas verkligen inte att det blir regn! Jag och Andreas gick jag la oss väldigt tidigt igår, kring 21.30 - 22 ;o Så egentligen hade jag ställt alarmet på 10.30 men vaknade nu :) Ska bli så spännande att fara iväg idag :D Ska ta mycket kort och uppdatera er med inlägg :) Försökte ju MMS blogga igår men det vart nå knäppt, ska se om jag kan få det att funka innan vi far iväg! Drömmde ganska mysko drömmar inatt haha, som vanligt ;P Hoppas att ni får en bra dag! :D


Har ni haft problem med blogg.se?

Hejhej sötnosar ;* Jag har haft problem med blogg.se idag ;s Fattar ingenting.. Kunde inte logga in idag sen jag skrev första inlägget på morgonen och jag kunde inte heller mms blogga! Men nu verkar det funka!
Har dessutom fått min nya design idag, superfin :D Idag har jag och Amanda varit och badat, var jättekul med lite kallt haha ;P Kunde ha blåst mindre och varit mera sol :)

Kan uppdatera från igår: då var jag med Hanna en stund och vi såg Shopaholic, hon ville se den :) Sen så åt vi glass ute och en tjej som heter Emely kom innan jag for hem till Andreas :)
Hoppas att ni har haft en bra dag! :)

God morgon!

God morgon på er! :) Måste bara börja att berätta att jag har faktiskt lite bloggtorka.. Just varför jag har varit så dålig på att uppdatera och svarat på kommentarer nu i helgen ;(  Men ska försöka bli bättre nu! :)
Hoppas att ni alla har haft en underbar helg!
pusshej

Bilder!

Här kommer lite bilder från igår :)
   Haha måste ju bjuda på sig själv ibland ;]
  

Nu idag så har jag, Andreas, mamma och pappa legat ute och solat :) Haha jag och mamma började ha vattenkrig mitt i allt med vattenflaskorna, jag vann ;) Men det kanske var för att jag sprang iväg ;] Just nu har sitter jag och ska föra över lite musik till min mobil! :) Har duschat och allt så sen är det bara att åka till Bjurholm.

Bästa bilden idag -->
pusshej

Vilket väder (:

God morgon sötnosar ;* Har suttit nu åp morgonen och svarat på nästan alla kommentarer :) Hade ju ingen tid till det igår så det känndes lite dåligt.. Det verkar bli superfint väder idag igen så ska väll ut och solasnart ;D Idag ska jag och Andreas fara till Bjurholm, han jobbar ju imorrn och så. Jag kanske ska var amed Hanna ikväll, skulle höra av mig till henne när jag är i Bjurholm :) Ska lägga upp bilderna från middagen igår som jag och Andreas gjorde :) Men nu ska jag gå och äta frukost!
pusshej

Film!

Haha till middagen så såg jag och Andreas... Brüo! Asså jaa, den var ju rolig men ändå det värsta jag har sett ;P Han gör det bra! Nu när mamma och pappa kommer hem ska vi se Shopaholic om den fungerar :) Jag och mamma har velat sett den läänge så hoppas att allt går bra :) Jag och Andreas har även masserat varandra med olja och på massagebänken, så skönt! :D Måste även snart ha Disney maraton, älskar dom filmerna! ;]

Vilken är eran favorit Disney film? :)
pusshej

Ny mobil! ;)

Hejhej älsklingar ;* Har varit och skaffat en ny mobil idag! Vart en blå LG KS360
På elgiganten hade dom bara röd elelr blå (så vart ingen rosa/lila) but I love it! ;) Den funkar bara bra + så var den mycket billigare än Sony Ericsson mobilen jag hade förr så då fick jag ett presentkort på elgiganten för mellanskilnaden så det vart riktigt sweet! Har varit ute och solat idag med älsklingen och det har varit riktigt varmt! ;o Vi far ju snart till Skellefteå, ska bli så mysigt :) Nej nu ska jag gå och ordna ltie middag till oss! Mamma och pappa är hos några kompisar och ska äta middag där så då kan jag och Andreas få lite romantiskt nu ;]
pusshej

God morgon

Hejhej :) Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Hade inte tid att skriva något för jag for ut med moppen och skulle bada, var rätt så varmt + ville inte sitta inne :P Sen kom jag hem och då hade Andreas oxå kommit hem så då duschade vi, gjorde oss i ordning och fick skjuts av Carina till Umeå :) Var tänkt att jag, Andreas, Veronica och Hilkat skulle ut och ta en drink men det slutade med att vi köpte pizza och hyrde film! Vi hjälpte dom med att sätta upp en lampa i taket så då vart klockan lite för mycket haha. Men det var mysigt med pizza och film :) Förutom att filmen är den värsta jag sett ever! Vi såg Låt Den Rätte Komma In. Svensk skit film! ;o Att den har kunnat få så mycket bra kritik när den sög värre än gud vet vad? Seriöst, jag börjar tappa hoppet om svenska filmer...

 När jag var och badade, var riktigt varmt i vattnet :)
 Pizza :D
pusshej

Låångt telefonsamtal

Hejhej :) Idag har jag mest varit trött (är det fortfarande) och varit nere och pratat med Carina :) Erik ringde mig oxå och ville prata en liten stund som slutade upp med ett telefonsamtal på 1 timme haha :) Han jobbar med att köra traktor på åkrar och han hade tråkigt så jag ställde upp med att prata om allt möjligt! Sen efter att jag hade pratat med honom så ringde jag upp Andreas och pratade där en stund :) Sen när jag lagt på så ringer helt plötsligt mamma haha :D Så jag har bara pratat i telefon nu på morgonen ;P

I första året på gymnasiet på vårterminen for ju alla 1or som gick Friskvårdslinjen ut på haik i Skuleberget och Skuleskogen.. Här får ni en liten bild på mig från då :)
pusshej

Perfekta pojkvän!

Har nyss pratat med Andreas om lite saker.. Inget allvarligt, bara saker som har tyngt mig som jag fick ut nu :) (Nej inget om vårat förhållande för det är perfekt! :] ) Känns skönt att ha en pojkvän som kramar om en och lyssnar tills man själv har pratat klart, ingen som avbryter än.
Tycker egentligen inte om att skriva om mina problem och så på bloggen, men ansåg att jag ville visa hur mycket jag uppskattar Andreas :)

Jag tror faktiskt att jag har en smärre bloggtorka haha (a) Men kan försöka skriva lite grann :) Imorrn kväll ska vi till Umeå som sagt och jag har ju beställt kläder från GinaTricot som kommit hem! Ska få prova dom imorrn och antingen kommer det bilder imorrn eller på lördag! :D Jag har även funderat på om jag ska börja ha gelenaglar igen, hade det för ett år sen men tog bort dom efter ca 3 - 4 månader för att jag är gitarrist och kunde inte spela gitarr då ;( Eller jag kanske ska börja med lösnaglar först och se sen? :) Är ju ändå ganska dyrt med gelenaglar men såå snyggt!
Nej nu ska jag svara på kommentare och sen lägga mig under täcket innan jag blir uppäten av alla dom "osynliga" knotten som biter mig ÖVERALLT ;o Sov gott sötnosar ;*
pusshej

Yeey :D

Hejhej sötnosar ;* Har världens nyhet att berätta! Min blogg kommer ändra utseende för jag har vunnit en bloggdesign! :D Designen är hur snygg som helst och är gjord av Sara :) Om ni klickar på namnet får ni se den snygga designen! Läste i hennes blogg att hon kommer snart göra en till tävling med ett slags pris så jag och självklart NI får hålla ögonen öppna ;) Har annars ikväll tagit det lugnt och sett på Gossip Girl, älskar det programet! Jag har börjat fundera.. Eftersom jag har som kommit i en liten "bloggtorka" så kanske man ska starta en frågestund? Jag vet jag vet, alla har det just nu men jag säger inte att jag ska göra det än :) För nu ska jag svara på mer kommentarer och läsa bloggar :D + då äta lite nudlar ;)
pusshej

Sol & Bad

God kväll älsklingar :) Idag for jag hem till Amanda och jag körde ju moppe självklart, i jeans shorts och ballerinaskor ;D Var ju vart och skönt så det vart inte kallt sen så for jag, Amanda, Sofia, Johannes och Christoffer med mopparna och badade i Tellvatten! Hur varmt som helst i vattnet fastän det helt plötsligt vart mulet :) Haha badade bara i underkläder för jag hade glömt bikinin ;] Menmen, har nyss varit i Bjurholm och fyllt på pengar på mobilen och ringt Veronica :) Jag och Andreas ska till Umeå imorrn och då ska vi vara med Veronica och Hilkat och kanske ta en drink ute eller så :) Ska bli kul! Måste ta lite kort då oxå :) Hoppas att alla ni har haft en underbar dag :D
pusshej

God morgon :)

God morgon på er! :) Det verkar bli en fin dag idag med!  Idag ska jag till Amanda igen, Andreas jobbar ju så det är inte så kul att sitta själv hemma haha :P Får se när jag far dit, ska duscha och så innan. Imorgon ska förmodligen jag och Andreas till Umeå :) Får se vad vi gör då! Hoppas att alla får en bra dag idag! :)
Skriver mera sen!
pusshej

Nu kom bildern!

 Hade fixat lite med honungsmelon och vindruvor +....  lite cider ;)
 Sen en ego bild från igår, but i love it!
Så nu verkar allting fungera igen :D Ska berätta lite om min dag då. For till Amanda idag och jaa, jag var ju jättetrött efter att ha varit vaken sen typ halv 6 så vi såg på tv. Sen så for jag, Amanda och Johannes till pizzan i Bjurholm :) Vi tog mopparna dit! Åh så gott det var med skrovmål :D Det har varit riktigt bra väder ute idag, soligt och ibland lite mulet men ändå varmt :) Hittade gamla bilder på min externa hårddisk som jag hade tänkt lägga upp imorrn! :) Men nu ska jag svara på kommentarer från er sötnosar + mysa med Andreas ;] Sov gott älsklingar! ;*
pusshej

Bilder från igår + uppdatering

Hejhej underbara bloggare :) Ligger uppe i Andreas rum just nu och är irriterad.. Internet på min bärbara är ju segare än jag vet inte vad ;o Går knappt att svara på kommentarer eller ens skriva blogg inlägg! Kanske går bättre ikväll :)
Lägger upp bilder då för jag kan inte ens ladda upp bilder nu ;(
pusshej

Hmm moln..

Hejhej! :) Solen sken imorse men nu verkar det ha kommit fram väldigt mörka moln.. Ska ta moppen nu till Amanda så hör av mig sen! :) Har legat och sett minst 4 program av Gosip Girl innan jag duschade, älskar den serien! Nej nu måste jag nog skynda mig innan det börjar regna haha. Skriver mera sen älsklingar ;*
pusshej

GÄSP!!!!

God morgon alla söta! ;* Om ni undrar varför jag är vaken nu så är det för att Andreas plantsätter.. Hans pappa skriker ALLTID på morgonen på honom fastän Andreas har ställt alarm.. Nej ska säga åt hans pappa att sluta med det för han väcker bara mig och sen kan jag inte somna om igen ;s Inte kul! Har svarat lite på kommentarer nu och btw, tror det var i måndags som jag hade nytt besöksrekord! 137 besökare :D Jättekul att se det och dessutom, fastän min dåliga uppdatering igår hade jag ändå 119 besökare :) Keep it giong, ni är bäst! <3 Idag ska jag till Amanda igen, ska bara lägga mig och vila nu + se lite Gossip Girl, sen duscha och sen far jag med moppen ;d Lovar att uppdateringen ska bli bättre idag ;] 
Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg tävling här :)
pusshej

Ursäkta!

God kväll bloggare! :) Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men min bärbara dator dog vid fyra tiden, sen hoppade jag in i duchen, gjorde mig i ordning och for till Amanda :) Har nyss kommit hem och fikat nått och ska snart sova. Andreas ska upp imorrn för att plantsätta så då ska jag väll dra till Amanda igen :) Ska lägga upp bilder sen imorrn från idag! Nej nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått och sen se något på datorn :)
Sov gott!
pusshej

God morgon!

God morgon mina sötnosar ;* Vi vart väckta imorse (eller jaa, vid 12..) av att Andreas pappa Åke ringde och sa att Andreas ska börja plantsätta imorrn haha! Så får väll se vad jag hittar på på dagarna nu, men jag har ju Amanda och Hanna att vara med ibland :) Men ikväll far jag till Amanda för tjejkväll! :D Nej nu har jag inget mer att skriva (a)
Ha en bra dag idag underbara bloggare! :)
pusshej

Sista inlägg för ikväll

Detta måste nog vara det tidigaste god natt inlägg på länge haha ;P Men är trött + orkar inte sitta vid datorn länge. Får se om jag far till Amanda imorrn kväll och har tjejkväll som :) Skulle vara nice i alla fall! Andreas ska förmodligen fixa sin bil imorrn :) I söndags beställde han bildelar hos någon som heter Tommy så imorrn skulle han hämta dom och få hjälp av Erik om han har tid! 17 dagar kvar till skolan börjar... Vill inte haha :) Var skönt med sommarlov och för mig som har haft 2 jobb nu i början så har sommarlovet varit för kort ;P Jag har ju bara varit ledig nu i ca 2,5 veckor ;( Men nu har jag ju bara 1 år kvar så ska bli skönt + att få träffa alla klasskompisar igen :) Hmm vad ska man göra sen efter gymnasiet? Nog har jag mina planer hehe ;) Nu ska jag svara på sista kommentarerna och sen sova! Så hoppas att ni sover så gott inatt sötnosar ;*
pusshej


Ny mobil?

God kväll sötnosar ;* Min sony ericsson mobil har varit inne på "lagning" nu igen. Blir nog så att jag skaffar en ny mobil, detta är 3dje gången den lagas så orkar inte med den längre. Har tittat runt på mobilen och hittat två stycken som är intressanta ;)
 Denna har 5 megapixel kamera + bloggfunktion!
 Denna har 3,2 megapixel kamera och vet ej om bloggfunktion, men går ju att fråga om i affären :) Har den här oxå bloggfunktion blir det ett tufft val! ;o Tycker LG mobilen (den understa) är snyggare än Samsungen (översta) men Samsungen har ju 5 megapixelkamera.. Jaja, får se sen hur det blir :)

pusshej


Nu får ni veta!

Så, nu ska ni få veta det lilla jag och Andreas har pratat om :)  Hit ska vi nästa vecka! :D
Jag och Andreas ska ta en liten resa upp till Skellefteå och bo på Hotell Aurum i 2 nätter och bara ha det mysikt och ta hand om varandra :) Frukost, middag, bastu, ångbastu, jacuzzi, pool och bredband ingår i priset :D Bara 850 kr/natt för ett dubbelrum! Vet ju inte om rummet ser ut så som på bilden men det var den bilden dom visade på hemsidan :)
Ska bli så mysigt, vi åker tisdag 11 - torsdag 13, asså nästa vecka :)
Hoppas att ni har det bra sötnosar ;*
pusshej

Vad händer?!

God morgon på er! :D Solen bara lyser ute, okej ibland kommer det något moln men ändå ;d Hade ju hört att det skulle regna idag och imorrn men icke. Ska väll kanske ut och sola snart, måste ju ner och äta först. Påtal om sola, jag har länge nu funderat över att använda brun utan sol men vet inte om jag vågar.. Tänk om man blir fläckig ;s Och är det så att man kan använda brun utan sol bara på vissa områden på kroppen som inte är lika bruna som resten? Och att det inte blir fläckigt på så vis? För ni vet, man är ute i solen i shorts och t-shirt och blir ju lite vitare där man haft shortsen och t-shirten, inte så snyggt. Vill få bort det men det går trögt ;P Skulle bli glad om ni kunde hjälpa mig här :)

Sen så är det måndag, har tänkt börja med min nya "diet", asså dra ner på godis och chips på vardagar och äta mera frukt :) Ingen diet då men vet inte vad jag ska säga haha! Måste ju förklara min rubrik, jag vaknar ju typ alltid tidigt på morgonen. Fastän vi gick och la oss typ 2 på natten vaknar jag ändå allt mellan 10 - 12 vilket är irriterande. Men idag så vaknade jag vid 13 av att Andreas var vaken och startade sin dator ;o Det händer INTE ofta att han vaknar före mig haha :) Nej nu ska jag titta igenom kommentarerna, gå ner och äta och kanske dra ut i solen :D
pusshej


Trevlig kväll

Hejhej på er alla! :) Var riktigt trevligt när Erik, Tommy och Robert dök upp. Vi hyrde filmen Svensexan 2 som var helt okej :) Vet inte vad mer jag ska skriva just nu, är ju jätteglad över alla som har röstat på mig hittills i veckans blogg! ;*

Jag och Andreas har fortsatt prata om grejen idag men jag vill fortfarande inte avslöja något. Det är ju ingen stor grej menmen, ifall det skulle bli något fel eller så :P Avslöjar väll imorrn skulle jag tro :)
Har som inget mer att säga just nu, ska fortsätta att svara på kommentarer :) Är så kul med alla läsare och kommentarer, men hoppas att ni inte blir ledsna om jag svarar lite sent ;( Har nämligen över 100 kommentarer att svara på varje dag så jag gör så gott jag kan :) Det tar bara lite tid men jag vill svara på varje kommentar!

Lite ego pics ;]
Pusshej

Tack!

Måste bara tacka er sötnosar för att ni har röstat på mig i veckans blogg! ;* Skulle uppskatta om ni fortsätter, jag ställer ju gärna upp och röstar på er där ni är med i tävlingar! :)
Men gå in på denna länk  och rösta på mig, jag är nummer 4.

Just nu sitter jag hos Andreas och ser på film! Erik, Robert och Tommy kom förbi tidigare ikväll :) Så först pratade vi ute i deras bil sen for vi och hyrde film så får skriva mera sen! :)
pusshej

Veckans Blogg

Hejhej sötnosar ;* Nu är det så att jag är med i en veckans blogg tävling för första gången och skulle verkligen uppskatta om ni kunde rösta på mig :) Klicka här för att rösta jag är nummer 4 :)

Hampus sov över så vi har nyss ätit frukost och hunnit leka lite med katten :D Har pratat med Veronica och hon och jag har som sagt att jag, hon, Hilkat och Andreas ska fara ut och ta någon drink på typ fredag! :) Hoppas det blir av, skulle vara kul! Hoppas att ni har det bra!
pusshej

Sov gott

Jaa vad säger man? Det är så underbart att se alla kommentarer och att ni besökare finns kvar :) Har nyss sett på lite South Park med Andreas och Hampus när jag tog en liten paus ifrån bloggandet! Nu sitter dom och ser på nå konstiga videos på youtube haha ;P Börjar få bloggtorka igen, men det kanske går över imorrn. Nu ska jag svara på dom sista kommentarerna och faktiskt säga god natt till er! :)
pusshej

Förklaring till bubbelroom.se

Hejhej har ju sagt att jag ska skriva om bubbelroom.se, eller i alla fall försöka så gott jag kan! :)
Man går in på denna länk Klicka Här och regestrerar sig helt enkelt! :) Sen så ska man lägga ut en annons i sin blogg och det står koder till det. Jag vet ej ännu om jag fått några pengar för det för det skulle kanske komma på måndag, men jag får ju se..
Lite om kvällen, vi har sett filmen They Waint och jaa, dom säger att den ska vara läskigare än The grudge och Pulse men skit snack! ;o Den var inte läskigare än dom filmerna.. Bak på dvd-fodralet står det t.o.m Scary as Hell! men det stämmer inte. Visst hoppar man till ibland men inte så mycket som vi alla hade trott ;( Nej den får nästan minus nu när man hade förväntat sig en skit läskig skräckis..
Fortsätter att svara på alla kommentarer :) Är lite mycket bara, därför tar det lite tid ;P
pusshej

Bada! ;D

Hejhej :) Vi har nyss varit ute och badat haha :) Var jag, Veronica, Hilkat och Hampus som badade, Andreas byggde ett litet sandslott på stranden!  
 Jag och Veronica :)  Älskar den där bilden ;D
 Andreas ;*
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så att vi kan se skräckfilmen They Waint! ;)
Ska svara på alla kommentarer efter filmen! :)
pusshej


Hejhej

 Här är Veronicas kattunge, den är så söt ;] Vi har lekt lite med den nu på morgonen och just nu ligger hon och sover! Snart ska jag, Andreas, Veronica och Hilkat ut och bada lite grann, eller i alla fall doppa fötterna :)
Hoppas att ni har en bra dag! :)
pusshej


God morgon (:

God morgon bloggare! :) Är hur trött som helst så tror nog att jag ska gå och lägga mig igen snart. Skulle bara kolla om ett mejl men då slank jag in här med haha (a) Det regnar inte ute så vi kanske far till Andreas stuga ikväll med Hampus :) Åh jag undrar hur kattungen har det inne hos Veronica och Hilkat! Vill titta in men vågar inte väcka dom ;] Får sno kattungen sen när dom vaknat ;d
Jaja, skriver mera sen när jag vaknat till, är så trött nu haha :)
pusshej


Mini fest

Ursäkta för den dåliga uppdateringen och att jag varit dålig på att svara på alla kommentarer ;( Men nu är det så att jag har varit och små festat ikväll ;d For ju hem till Lindströms och alla där och drack lite öl. Jag fick typ 3 stark öl eftersom jag inte hade med egna för jag visste inte om att det var en liten fest där haha (a) Jag, Sofia, Christoffer, Johannes och Amanda körde öl-spelet lite grann medans Andreas, Erik, Tommy och Robert var ute och pratade på :)
 Efter halva tiden hade typ gått av första omgången så hade jag fått dricka sådär många klunkar.. Fick ju fan dricka mest av alla under hela spelet ;P  
Sen efter ett tag kom det några andra dit som jag inte riktigt vet vilka det är, några Christoffer kände :) Men jag och Andreas for hem sen för Carina, Veronica och Hilkat skulle hämta oss. Veronica skulle få en av kattungarna som Lindströms hade! Jättesöt ;]  Neemen det var en rolig kväll, synd bara att det började regna för jag, Andreas, Veronica och Hilkat hade tänkt fara ut och bada men vi kanske får ta det imorrn då :)
Bild på mig och Amanda:  Älskar dig gumman <3
Sov gott nu alla sötnosar! ;* Hörs imorrn och hoppas att det är bättre väder då! :D Nu ska jag och Andreas mysa ner oss med guaqamole och film ;)
pusshej

RSS 2.0