Bjurholm

Hejhej! :) Är hemma hos Andreas nu och vi har nyss fått smaka på lite pizza. Vi ska ju hem till Erik, Sofia och resten men Åke har bilen så det dröjer ett tag innan vi far dit.. Aja, får hoppas att inte dröjer allt för länge :D Ser på Bröllop & Jäkelskap just nu haha (a) Beställde kläder från Ginatricot idag, man var tvungen att betala via internet så mamma fick göra det åt mig :) Vart ett par nya jeans och en tröja! Veronica och Hilkat är här och hon var sugen på att fara ut och bada i natt, skulle vara mysigt :) Ha en bra kväll! :D
pusshej

Fredag 31 juli

God morgon sötnosar! :D Vaknade kring halv 12 idag men Elin har suttit vid datorn så fick den nu :) Har börjat på min "nya diet", eller diet och diet.. Jag ska bara äta mera frukt och bär! Och kanske inte stoppa i mig lika mycket godis och sånt som jag gjort.. Min hy har tagit lite stryk av det ;( Men det är inte mycket men ska ändå äta lite mer frukt så att det blir bätre :)  Gjorde en liten fruktsallad till frukost, riktigt gott :) Solen vägrar att titta fram nu idag men ändå är det 20 grader varmt ute ;o Får hoppas att vädret blir bra i helgen, i alla fall itne regn för vi ska förmodligen till Andreas stuga imorrn med Hampus! :)  Bytte föresten till örhängena jag fick av Karro när jag fyllde år :) Det är dom gröna som jag fick av henne, dom matchar mina ögon ;) Sen så har jag även hunnit gosa med Simba  :) Om ni undrar så är det mammas hand som är i bakgrunden haha :D Jaja, hoppas att ni alla har det bra! :)
pusshej

Sov gott

Nej nu ska jag gå och lägga mig :) Är lite trött + vill mysa ner mig med Andreas ;]
Hoppas att ni har haft en underbar kväll! Jag hoppas även att vädret förblir lika fint som det varit dom senaste 2 dagarna! :D Skulle vara härligt att få sola ute istället för i ett solarium hela tiden haha :) Men om solen inte vill titta fram imorrn kanske man drar till solariumet istälelt :) Nu är det så att jag och Andreas har börjat prata om en sak... Men vad det är om kommer jag inte berätta förns allt är klart! ;) Så ni får vänta med det sötnosar :)
Sov så gott nu så hörs vi imorrn! :D
pusshej


Absolut!

Vi såg nyss filmen Hotels for dogs och den var bra och rolig :)

Men nu ska jag skriva om en tävling som du hittar på Sara Petterssons blogg! Bara att klicka på hennes namn så komemr ni till bloggen :) Är nämligen så att hon har gjort en tävling där man kan vinna en design som hon själv har gjort, love it! Riktigt fin design så jag är med och tävlar :D Så titta in hos henne :)

pusshej


Bastu

God kväll sötnosar! :) Har inte kunnat uppdatera så mycket idag men nu kommer ett litet inlägg! Glömde min bärbara dator hemma hos Andreas så förns just nu har jag kunnat lånat mamma och pappas dator :)
Elin är här så det är kul att se henne igen! Sen så åt vi Frasses till middag ;P Jag och Andreas har nyss kommit från bastun och nyss duschat, var hur skönt som helst! :) Jag hade t.o.m ansiktsmask och skrubbade kroppen ordentligt så jag skämde bort mig ;d   Haha måste ju bjuda på mig själv!  
Snart ska hela familjen se på en film och äta guaqamole :D Ska svara på lite kommentarer nu :)
Hoppas att ni haft en bra kväll! :)
pusshej

Umeå

Hejhej :) Ska snart dra med bussen till Umeå. Ska bli nice att få komma hem i en dag haha :) Ska träffa Elin, hon kom hem idag och ska stanna ett tag <3 Får väll se om jag och Andreas bastar ikväll, mamma och pappa skulle ha bokat bastun så jag får se :) Hoppas att ni alla får en underbar dag! :)
pusshej

Ber om ursäkt!

God morgon på er alla blogare! :) Igår var det något konstigt med min blogg så jag kunde inte svara på alla kommentarer ;/ Men nu håller jag på att göra det för fullt och hoppas att ni inte vart ledsen igår :) Solen skiner för fullt nu idag oxå så kanske hinner sola lite grann när jag och Andreas kommer hem till mig ;d Nee nu ska jag fortsätta med kommentarerna :)
pusshej


Hel nice dag

God kväll på er alla! :) Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig ;D Började ju med att Carina skjutsade hem mig och om jag skulle hinna få skjuts ner till stan sen istället för att ta bussen så skulle jag hinna duscha och allt på typ 40 - 50 min ;P Så då åkte jag ner med mamma och Kicki och vi åt lunch bufé på Rodhos! :) Hur gott som helst! 

  Första tallriken jag tog :)   Sen var jag tvungen att hämta mera ;d
Efter det gick jag och mötte upp Nathali och vi satt ute i solen och pratade om allt möjligt :) Jag köpte även in första mjukglass för i år! Strut med vanilj/blåbär med chokladströssel :)  
Sen så skulle Nathali fara och jobba så då for jag hem! Har fått låna Kickis gamla nokia mobil, den är bättre än samsung mobilen jag hade förr så :) Bättre kamera dessutom!
Sen så kom Carina och hämtade upp mig men hon stannade en stund och pratade med mamma sen så for vi. Träffade ju Hanna då och vi ville vara ute i solen så då gick vi till storbron :) Jag har aldrig varit där förr och det var lite jobbigt + små läskigt att klättra under bron som är typ 40 - 50 meter över älven haha ;P Men vi tog oss ut på en pelare utan problem och tog oss varsin folköl + delade på en cider :)     (ser sliten ut på bilden men har faktiskt bara sovit typ 3 timmar idag ;o)
Har varit en hur bra dag som helst och nu sitter jag hos Andreas ;] Kan det bli bättre? ;d Ska bli hur skönt som helst att få sova sen men ska först svara på alla kommentarer som jag fått under dagen :)
pusshej

Naturbilder

Här är lite bilder från då jag och Andreas hade vår kvällspromenad :)
   
pusshej

Jag drömmer!

God morgon alla underbara besökare! :D Jag och Andreas somnade om lite efter klockan 9 och mitt alarm var ställt på klockan 10, inte mycket sömn där inte haha ;P Så just nu är jag faktiskt väldigt trött!
Men det kan jag leva med för det är hur underbart väder ute som helst!!!!!!! :D Solen lyser, det är skit varmt och inte ett moln på himlen :D Seriöst jag måste drömma! Hördes som att det skulle bli sånt här väder imorrn oxå men jag törs inte hoppas på för mycket.
Eftersom jag somnade om så hann jag inte duscha hos Andreas utan jag ska göra det hemma hos mig istället, ska be Carina skjutsa dit mig :) Sen kanske jag får skjuts till Bjurholm oxå ;d Måste medge att jag är lite avundsjuk på Andreas.. Ser så skönt ut när han ligger och sover i sängen, kanske hinner mysa brevid honom en liten stund innan jag ska iväg ;]
Annars kanske ni har märkt att jag har gjort fler kategorier i min blogg! :) Har tyvärr inte hunnit sorterat ALLA inlägg men det kommer, hann bara inte imorse ;P Hoppas att ni alla får en lika bra dag som mig idag :D
pusshej

Hmmm?

Hejhej! som ni märker är jag uppe ganska tidigt... Kan nämligen inte sova och det kan inte Andreas heller för den delen ;s Eller, jag har sovit i kanske 2 timmar nu inatt medans han inte har sovit något ;o Var väll för att vi sov tills 15.45 igår haha. Men ändå, då hade vi ju bara sovit typ 12 timmar, eller jaa.. Det är ju ganska mycket (a)
Får väll se om jag kan somna om en liten stund innan jag drar till stan :) Skulle vara skönt men vad gör man?
Måste bara berätta att just nu skiner solen och det är itne ett ända moln på himlen! :D Hoppas att det håller i sig hela dagen för ska ju på stan med Nathali och sen ikväll ska jag förmodligen vara med Hanna :)
pusshej

Sov Gott!

Nej nu MÅSTE jag gå och lägga mig! Ska ju upp klockan 9 så nu blir det bara 7,5 timmars sömn ;( Men får ju skylla mig själv haha :) Ikväll har det faktiskt bara varit lugnt, har suttit vid bloggen medans Andreas har suttit vid ett dataspel.
Jag har även ätit för mycket godis så har lite ont i magen ;P  Love it!
Som sagt, kommer vara lite dålig uppdatering imorrn menmen, får ta igen det på kvällen sen :) Kommer skriva innan jag far till Umeå i alla fall! Sov så gott nu alla! Och hoppas att ni som redan sover får en bra natts sömn :)
pusshej


Smått och gott

Hade ju tänkt skriva lite snabbt hur man kan tjäna pengar på bloggen via bubbelroom.se men nu verkar det vara något skumt med den sidan.. Kan inte logga in så får förklara sen då!
Ska väll snart gå och lägga mig, ska ju upp imorrn så jag kan åka till stan vid 11 :) Får se om jag hinner med lite shopping då oxå ;] Inte för att jag behöver det menmen (a) Hoppas att ni alla har haft en helt underbar kväll! :) Jag har som inte riktigt hunnit vakna än, steg upp klockan 15.45 och nu är klockan redan 0.13 ;o Jamena vars tar tiden vägen?!
Vill bara säga att ni är BÄST! Kom alltid ihåg det :) <3
pusshej

Kläder från Halens

Ååh vad nöjd jag är med kläderna från Halens! :D Riktigt snygga, så tog ju självklart lite bilder på dom som kommer upp nu :) (Kanske inte bästa kvaliten på bilderna menmen det får funka)
 T-shirten jag köpte till Andreas :)
    Älskar den rosa morgonrocken!! Den är hur skön som helst ;]
Jaa, imorrn blir det lite dåligt med uppdatering igen ;/ Ska in till stan redan klockan 11 med Carina (då slipper jag betala för buss) och sen klockan 14 ska jag träffa Nathali så ska vi ta en fika :) Det ska bli jättekul!
pusshej

Go middag!

Hejhej på er! :) Solen tittar fram och vi ska göra go middag! Var i Vännäs och handlade innan vi kom hem så det blir revbensspjäll, majskolvar och potatissallad ;D Det var väldigt skönt att sola i solarium, hade tänkt testa ett rum där man står upp och solar men det kostade 10kr/ 2 min ;o Helt sjukt, asså 40 kr för 8 min medans dom man ligger i äre 16 min för 40 kr. Så därför gick jag och tog en där man ligger i :)
ämtade ju även ut mitt paket men jag har itne öppnat det än, men ska göra det + ta bilder så att ni får se :D Jag och Andreas for ju hem till mig sen och duschade och då såg vi att mina föräldrar hade tapetserat klart i koridoren mellan alla sovrum :) Vart skit snyggt! Kommer ta bild på det på torsdag och visa ;)
Nej om man inte ska svara på alla kommentarer nu :)
pusshej

Opps..

Oj, vad klockan är mycket! Jag vaknade nyss.. Kanske inte så smart att vara vaken typ hela natten haha ;P Nee, blir inget långt inlägg nu för jag ska svara på alla kommentarer och sen så ska jag och Andreas fara in till Umeå och hämta mitt Halens paket och sola :) Hoppas att ni haft en bra dag så hörs vi sen! :)
pusshej

Tjäna pengar på bloggen?

*Gäsp* har varit inne på bubbelroom´s hemsida och kikat. Dom har ju så att man kan tjäna pengar på sin blogg :) Har blivit medlem där och så, men måste nog be pappa lite om hjälp för man ska skriva i en massa banknummer och sånt. Fattar inte att jag fortfarande är vaken.. Är hur trött som helst men Andreas är inne i någon strid i sitt dataspel så han kan inte stänga av än ;/ Ska gå ner och ta bort sminet och göra mig klar för sängen i alla fall :)
Hittade lite bilder på Andreas mobil som jag hade glömt bort att dom tagits!
  Haha jag i vintras, var ute på skoter-tur och jag och Andreas busade och helt plötsligt puttade han ner mig i ett dike ;P Kunde knappt ta mig upp haha!
 Jag och Andreas är ju EXPERT på att göra imma i badrummet hemma hos mig varje gång vi duschar.. Här är en fin gubbe som vi ritade tillsammans ;D
Nej nu måste jag seriöst stänga av datorn innan jag somnar här och nu! Men vi hörs imorrn :)
Hoppas att ni får sova gott nu inatt <3 Ni alla sötnosar är bara bäst! 134 besökare idag :D
pusshej

Dålig uppdatering..

Hejhej på er alla! Kom nästan nyss hem ifrån Amanda :) Var där från typ 18.30 - 01.20 så har inte kunnat uppdatera så värst mycket, men nu blir det lite info och bilder! (:
Ikväll har vi pratat, tittat lite runt på datorn och youtube samt spelat något spel med Sofia, Johannes och Christoffer :) Sen så har jag och Amanda även hoppat lite studsmatta ;d    Amanda gumman <3
Just nu sitter jag hemma hos Andreas,
hade ju tänkt skriva lite här och svara på alla kommentarer innan vi ska sova! :) Är faktiskt hur skönt som helst att alltid vara hos Andreas men ändå kunna fara och vara med kompisar själv och sen komma hem till Andreas ;] Får se vad man hittar på imorrn, ifall det bara blir en slapp dag eller :)
Här är föresten en bild på mina sexiga strumpor! Köpte dom på Åselemarknaden ;)
Hoppas att alla ni haft en underbar kväll och kanske natt! :)
Sov gott <3
pusshej


Hejhej!

Blogg torka? Börjar nästan tro det haha :) Hampus kom över hit nyss för han och Andreas ska väll hitta på något medans jag är med Amanda en stund :) Ska väll dit vid 6 tiden skulle jag tro!
Fick sms om att min Halens paket nu finns att hämta ut i umeå, så imorrn ska jag och Andreas fara in och hämta det :)
Jaja har inget mer att berätta nu. Blir väll mer uppdatering ikväll :)
pusshej

Favorit program (:

Hejhej alla sötnosar :)
Sitter just nu och äter lite müsli, macka och banan medans jag ser på mitt favoritprogram The Tyra Banks Show! Det handlar om unga kvinnor som vill dejta äldre män men pengar. Kallas typ sugardaddy och så är det en äldre kvinna som söker en boytoy och ska välja mellan tre unga män. Rätt så intressant och kul att titta på! :)
Jag har nyss duschat och har rakat mina ben med gillette raklödder, Love it!
Benen blir så otroligt lena och sen om man smörjer in med en återfuktande cream, åh det är nice ;D Det har slutat regna nu jippie och solen tittar fram lite grann mellan molnen :) Nee nu ska jag fortsätta titta på mitt program och svara på alla era kommentarer! :)
pusshej

FRÅGER TILL ER

Hejhej :) Nu är det så att jag skulle vilja ställa lite fråger till er söta bloggare! :) Jag skulle helt enkelt vilja veta mer om er och så. Här kommer frågorna:

  1. Vad är ditt största intresse?
  2. Vilken skola går du på eller vad jobbar du med?
  3. Vilken är din framtids dröm?
  4. Vilken blogg läser du helst?

Så, det var lite frågor, hoppas att dom blir besvarade :) Annars önskar jag er en fortsatt trevlig dag!
pusshej


Längre sommarlov?

 Det bara regnar och regnar.. Andreas läste nyss oxå att det tydligen ska komma ännu mer regn från typ dom Brittiska öarna.. Jag blir galen! Vars är den där ryssvärmen som dom lovade? Jävla skit..
Tycker seriöst att man borde få länngre sommarlov om ens lov bara har regnat bort! Att är det en bra sommar så har man sitt vanliga lov men om det är skit väder hela tiden så borde man få åtminstonde 2 - 3 veckor längre lov!

Måste bara säga att ännu ett rekord sattes igår och nu spräcktes 100 gränsen :D Hela 112 underbara läsare! Ni är bäst allihop :)

Åh vad jag vill ut och resa! Jamena, gud vilken sommar vi har.. Man blir ju såå lycklig?! Skulle vara hur nice som helst att fara till typ turkiet eller något sånt :) Kanske blir av nästa år när man hunnit spara ihop pengar och så?
Hmm borde inte mitt paket från Halens komma snart? Var ju 6 dagar sen som jag beställde på internet, hoppas paketet kommer i veckan! :) Sen väntar jag ju även ett paket från H&M oxå ;]
pusshej

God morgon

God morgon alla bloggare! :) Vaknade och kunde inte somna om, sånt är drygt! Nu funkar bloglovin för mig :D Så ska lägga till alla som jag inte kunde lägga till igår :) Det kan mycket väl bli åska idag, molnen ser ganska hotande ut men det är bara mysigt med åska! Ska ta kort med digitalkameran och se om jag får någon snygg bild :)
Vad ska ni göra idag då? :)
pusshej

Haha jaja (:

Haha som ni ser så har jag bytt header.. Kanske inte den snyggaste men vadå? Jag gjorde den i paint ;P Har laddat hem en gratis version av photoshop på Andreas dator men det är lite avencerat så det kommer nog ta ett tag innan jag fixar en header så som jag vill ha den. Har även fixat lite små grejs på bloggen idag! För att enbart vetat hur man gjort sen idag så tycker jag det blev bra :) Får sitta mer vid det där så att man bli duktigare. Nee, nu är klockan mycket och jag vill bara i säng! Så ska mysa ner mig i sängen med Andreas ;] Han kommer nog få massera min rygg efter allt data sittande idag ;o Förstår mig inte på dom som kan sitta och lana hela dagar och t.o.m flera dagar?! Min rygg skulle aldrig klara av det..
Hoppas att ni alla får sova så gott så hörs vi imorrn (eller senare idag)! :) God natt!
pusshej


Funkar inget eller?

Haha asså ikväll så funkar inte bloglovin, designadinblogg eller gina tricots hemsida för mig ^^ + så krånglar ju blogg.se oxå, vilken super kväll! Hittade en riktigt snygg tröja och ett par jeans på ginas hemsida som jag vill beställa :) Atingen blir det ikväll eller så måste jag beställa imorrn. Hade ju varit kul om det funkade nu redan ikväll! Sitter och spelar ett spel just nu, riktigt roligt! Man ska försöka få hamstrarna att flyga så långt som möjligt haha :) Klicka här för spelet. Nee, snart måste jag nog hoppa i säng, men inte än :)
pusshej

Kvällspromenad

Efter att vi hade varit i Bjurholm en sväng så gick jag och Andreas på en liten promenad :) Kan behövas för min del haha. Vi gick ner till mariebäcks bäcken och kollade, det har ju regnat så mycket så att bäcken har svämmat över och rivit med sig en bro ^^ Det är ju en golfbana här och den där bron använder ju golfarna till att gå över bäcken men som tur är finns den en till bro lite längre bort ;P Jag tog lite fina bilder oxå som kommer upp på onsdag kväll när jag är hemma i umeå :) Annars så gör jag inte så mycket just nu, får fortfarande inte bloglovin att funka... Ska titta lite grann på ginatricot.se och se om man hittar något snyggt där! Jag har här med bestämt att jag ska sluta röka! Jaa, jag röker.. Men bara ibland. Kan inte röka för mycket eftersom jag sjunger men om jag ska kunna utvecklas bra med min röst så måste jag sluta röka!  Så från och med idag ska jag sluta röka, eller i alla fall försöka så gott jag kan. Kommer bli svårt och speciellt på fester!! ;o Menmen, får tänka såhär att man blir bara rynkigare och ser hemskare ut när man blir äldre om man röker och det vill jag inte! Kommer uppdatera om min kamp mot att sluta röka :)
Hoppas att ni alla har haft en underbar kväll! :)
pusshej

Men ååh..

Det verkar inte som att bloglovin.com eller designadinblogg.se funkar för mig just nu ;o Så kan tyvärr inte lägga till personer nu på bloglovin ;( Men ska göra det så fort som det börjar funka!! :)
Har ju bytt färg på texten nu i bloggen men rubrikerna är fortfarande svart?! Hur ändrar man det?
Annars så ska jag och Andreas snart fara till 9an och köpa lite gott tills nu ikväll då vi ska mysa :) Hampus ska typ hem nu för han börjar jobba klockan 22. Han jobbar natt på pepparkaksfabriken i Nyåker eller vad det nu heter utanför Bjurholm :) Imorrn ska jag förmodligen ta moppen hem till Amanda! Ska bli trevligt <3
pusshej

Ego bilder

Har lite tråkigt nu medans jag försöker fixa med min blogg så då tittade jag igenom mina bilder som jag tagit med mobilen sen april ;P Kul att titta igenom bilder och jag hittade några på mig som jag tyckte vart snygga (a) Så kände för att lägga upp dom!  <- En favorit out fit!   <- Älskar den där tröjan!    <- Sista dagen på mejeriet, yeey ^^

Nee nu kanske man ska fortsätta svara på alla era kommentarer :)
pusshej


Blogg.se har PROBLEM

Hejhej på er sötnosar :) Tydligen så har Blogg.se problem och det är ganska irriterande.. När man ska kommentera så får man klicka tillbacka hela tiden och jaa, hålla på sådär. Men det funkar ändå om man har tålamod :)
Jag har tagit mig högre upp nu i bloggandet, hela 80 stycken söta läsare igår! :) Så nu sen i onsdags så har jag inte haft under 80 läsare, keep it going! ;d

Just nu sitter jag bara vid bloggen och läser andra bloggar medans Andreas och Hampus spelar lite dataspel :) Tyckte att dom kunde göra det medans jag bloggar ;] Fick tips av Camilla Vu igår hur man ändrar lite färg på texten i bloggen så ska försöka och se hur det blir :)
Hoppas att ni alla har en riktigt bra dag! :D
pusshej


Konstigt!

God morgon på er alla! :D Igår natt när jag skulle skriva ett inlägg så kunde jag inte komma in på bloggen ;o Jättekonstigt! Så tyvärr kunde jag inte uppdatera eller svara på alla kommentarer :( Men det ska jag göra nu!
Igår kväll så for jag och Andreas till umeå, vi åkte till statiol för att handla lite godis och så (kiosken i bjurholm stänger 21) och sen for vi hem till mig för att hälsa på lite :) Tror vi var tillbaks hemma hos Andreas vid typ 1.30 eller något sånt.
Idag ska vi vara med Hampus :) Får se vad vi ska göra! Vädret ute är väll okej, det regnar inte och olen har tittat fram lite nu och då. Men mest är det mulet och lite blåigt. Suck!
Mitt humör är på topp kan jag lova! :D Alla har rätt till sina små grå dagar ibland. Men man ska inte bara ha grå dagar, man ska kunna vara glad oxå! :) Jaja nu ska jag svara på alla kommentarer från er sötnosar :D
pusshej

God kväll

GAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!
Var bara tvungen att få ur lite ilska, är nämligen inte på topphumör just nu.. Men aja, livet är inte perfekt men jag ska göra det bästa ur det nu! :) Har kollat lite på sidan Designa Din Blogg för att få lite tips om hur man fixar lite små saker. Får se om jag lyckas eller ej. Men jag får det inte att funka med att byta färg på texten ;s Någong som kan förklara det lite snabbt för mig? :)
Ska beställa lite nu från H&M, en lång polotröja och strumpbyxor!
pusshej

Hejhej!

Jaa så sitter man här igen :) Gud så fort dagen har gått, klockan är ju redan halv 6 och jag har inte duschat än ;o
Har tittat lite i H&M katalogen och måste bara säga att jag är djupt besviken på dom.. Kläderna har bara blivit sämre och rent av tråkigare! Men jag lyckades hitta lite grejer som jag ska beställa snart :)
Hoppas att alla har haft en bra dag hittills :)
pusshej

Header?

Hejhej :) Jaa, jag har inte så mycket att skriva om just nu.. Funderar på att göra om min header men vet ej hur jag ska bära mig åt ;o Aja, får väll se om jag lyckas. Det är fortfarande trist väder ute ;/ Hoppas verkligen att solen och värmen kommer tillbaks snabbt!!
pusshej

Ännu en grå dag

God morgon alla sötnosar! :) Har varit rekord många på min blogg nu dom senaste dagarna!
  • Onsdag - 96 beökare
  • Torsdag - 83 beökare
  • Fredag - 95 beökare
Tycker att det är hur kul som helst att se sånt :) Vaknade imorse (eller nyss) av att Carina började damsuga ;P Menmen, efter att jag suttit vid bloggen lite ska jag mysa ner mig med Andreas ;* Får se vad som händer ikväll, skulle vara kul med en två dagars!
Vädret är ju inte det bästa, grått och trist.. Men det regnar i alla fall inte (än).
Här får ni en liten bild :)
Hoppas att ni alla får en underbar dag! :)
pusshej

Bastu och öl

Hejhej eller kanske ska säga God Natt :) Kom nyss hem till Andreas efter en trevlig kväll! Började med att jag, Amanda, Olivia, Johanna, Johannes och Sofia bastade och drack lite öl :) Tror vi var där i kanske 3 timmar eller nått! Sen vare väll inte tänkt så mycket utan vi skulle bara ta det lugnt men då ska vi helt plötsligt till Angsjö camping ;P Så jag, Andreas (chafför), Robert och Matte var i en bil och Tommy (chafför), Christoffer, Erik och Sofia i andra bilen :) Var väll inte där så länge eftersom det regnar ju ute, eller då duggade det bara menmen. Hann ju titta runt lite i alla fall :)
Så nu ska jag och Andreas mysa ner oss och se någonting, antingen en film eller en serie. Jag ska äta lite kladdkaka med vaniljglass med krossad choklad i ;]  Mumms!
Nej nu ska jag svara på lite kommentarer innan vi ska lägga oss :) Men sov så gott så hörs vi imorrn!!
pusshej


Gammal bild

Haha hittade denna bild på mig och min lillasyster Elin!  Bilden är från julas och vi är ju så sexiga ;d Jag var blond då och saknar det lite grann ;/ Love you sis! ;*
pusshej

Lycklig

Hejhej allihop! :) Sitter här och ser på finalen av TopModel säsong 1 tror jag att det är. Tycker att Shannon är hur vacker som helst men som dommarna säger, hon är lite för "vanlig" medans Adrianne är mer en TopModel. Det skulle vara kul att vara model! Jag är ju ca 176 cm lång, smal och jaa, helt enkelt gillar det :) Menmen, det regnar fortfarande här och snart tror jag att det kommer bli översvämning ;o SÅ mycket regnar det..
Med tanken på min rubrik så måste förklara det lite grann... Andreas, Andreas, Andreas! Det är allt jag berättar ;)
pusshej

Mhmmm..

Chokladmuffins som efterrätt ;] Mhmm! Skulle kunna äta hur många som helst men man måste behärska sig ibland ;P Vi kanske ska basta ikväll men får se hur det där blev, dom verkade lite osäkra ifall dom skulle hyra bastun eller inte. Skulle vara kul att basta :) Snart ska jag se The Tyra Banks Show! Ett utav dom bästa programmen faktiskt.

Tittar på ett fiskeprogram just nu med Andreas och det handlar om monsterfiskar. En kille hade fått upp en fisk på 2,9 meter och vägde 212 kg typ ;o Han hade kämpat i 6 timmar innan han var tvungen att ringa en vän som hjälpte honom att bogsera fisken till hamnen.. Den var för stor för att ta upp i båten ;P
Tänk om man fick en sån fisk på kroken ;)
pusshej

God morgon..

God morgon alla! INTE bra väder ute.. Regnet det öser ner :( Menmen, dom hade ju egentligen sagt att hela veckan skulle bestå av regn men då fick vi ju uppbehåll + lite sol tisdag och onsdag så ska inte klaga.
Är ganska trött, somnade inte förns där kring 3 inatt och nu imorse så hade Andreas glömt stänga av sin mobil och Elin ringde helt plötsligt på den ;o Jag hade ju min mobil avstängd så ;] Men pratade med henne i typ 5 min och bestämde att hon skulle ringa upp senare :)
Igår när vi åkte hem så åg vi inga älgar eller renar på eller vid vägen, men däremot höll Andreas på att köra på en hare!! Men som tur var bromsade Andreas och skonade den stackars lilla harens liv :) Haha tror nätan att stackars höll på att göra en kullerbytta när vi kom ;P
Vad händer annars idag? Inte ett skit förns mot kvällen. Vi ska förmodligen över till Lindströms + Erik och Robert (vet ej om Tommy oxå är där) och kanske ta nån öl eller så :) Jag får lov att köpa mina kära folköl för vi har inge annat ;P HAHA!
Vad ska ni göra idag då? :)
pusshej

Harry Potter

Kom nyss hem från bion och jaa, filmen var faktiskt jättebra! :) en av dom bästa Harry Potter filmerna!
Ska bra packa med lite kläder, ta bort sminket och så innan jag och Andreas börjar fara mot Bjurholm. Kommer bli sent innan vi är framme menmen, vi kan tyvärr inte sova över hemma hos mig eftersom vi har den ända bilen ;P
Jättekul att så många har varit inne på min sida idag med ;d Men nu måste jag gå, mamma vill sova och jag och Andreas borde skynda oss så att vi hinner hem innan han blir för trött :)
Kommer svara på alla kommenater imorrn! Sov gott :)
 Kort på mitt slingade hår, kanske inte syns så mycket menmen ;]
Pusshej

Bilder från badandet

Här kommer lite bilder från helgen när vi var och badade med Hampus :)
  
 Här gör Hampus bomben mot mig.. ;P Både jag OCH min handduk vart jätteblöt haha :)
Pusshej

Torsdag 23

Hejhej alla! :) Har haft lite fullt upp nu på morgonen. Började ju med att jag och Andreas for till Umeå vid 11.15 tiden och då hämtade vi upp Veronica och Hillkat för dom skulle betala någon räkning på stan eller vad det var. Sen efter det for jag och Andreas och solade, nice! ;) Sen åkte han på OKQ8 för att fixa nån lampa till bilen som hade gått sönder medans jag var på H&M ;] Köpte leggings och en mascara :)  Får se om den är något bra ikväll.
Sen när vi kom hem hedde jag en massa kläder och sängkläder i tvätten och har dessutom bakat chokladmuffins :D
Hoppas att alla ni har haft en bra dag hittills! :)
pusshej

Gäsp!

God morgon på er alla! Blev tvungen att kliva upp tidigare idag för vi ska tydligen hjälpa Andreas syster Veronica i stan med något.. Och eftersom jag inte vet hur lång tid det skulle ta så ville jag kliva upp tidigare så att jag skulle hinna med allt annat som jag har planerat :)
Hade besöksrekord igår! Hela 96 besökare ;d Keep it going. Alltid lika kul att slå ett rekord :)
Det verkar vara bra väder idag med, eller bättre än vad det varit tidigare.. Solen lyser lite grann, växlande molnighet och det blåser lite! Nee, nu kanske man ska svara på alla gulliga kommentarer och göra sig i ordning :)
Hoppas att alla får en underbar dag idag :)
pusshej

Onsdag kväll

Idé torka? Nemen vet bara inte vad jag ska skriva om.. Ska snart gå upp och mysa med Andreas och se på filmen vi hyrt! Får se om jag är vaken genom hela filmen eller om jag somnar som vanligt ;] Haha, imorrn bär det av till Umeå i alla fall :) Sola, äta middag med föräldrarna och sen bio! Ska bli nice. Aja, hinner jag inte skriva ett till inlägg sen (om jag somnat eller gör något annat ;) ) så får ni alla ha det så bra och sov gott! :)
pusshej

Biltur

Vart inge fiske ikväll, var för mycket mygg och då blire inge kul ;s Så vi tog och åkte runt i bilen och tillslut åkte vi till Vännäsby! Hyrde en film där och köpte lite snaxs.. Sen på vägen tillbaks till Bjurholm fick vi världens finaste utsikt!!!
 Bilden kanske inte är hur bra som helst eftersom jag har en äldre mobil just nu ;P Sen när vi inte hade så långt kvar till Bjurholm såg vi en nyfiken ren vid vägkanten :)  Vi hann t.o.m stanna vid vägen och ta en del kort men som jag sa tidigare, inte så speciellt bra mobilkamera..
Just nu, sitter jag och ser på Sex Education med Anna Richardson som programledare :) Rätt så intressant.
Har alla haft en bra kväll? :)
pusshej


Fiske

Ska följa med ut nu och fiska! :) Kan vara bra så att jag får göra av med lite energi haha. Andreas tycker nog att jag har för mycket enerig just nu ;] Vet än inte vars vi ska men det blir nog bra. Hoppas bara att vi får mycket fisk :D
Skriver mera sen!
pusshej

Yeey

SOLEN SKINER!! :D

Nu kom äntligen solen fram igen! Det har man längtat efter :) Får se om man kanske är ute ikväll och njuter, om det inte blir mulet igen ;P Kanske följer med Andreas ut och fiskar igen? :)
Sitter och små tittar på ett amrekanskt program där dom pratar om stor-fot. om han finns eller inte.. Jaa, vad ska man tro?
pusshej

Blond igen?

Har funderat lite fram och tillbaks.. Man kanske ska bli blond igen? Eller låta min naturliga hårfärg växa ut? Den är ju rätt så ljus, kanske lägga in lite ljusa slingor.. Åh varför ska det vara så svårt att veta vilken hårfärg man vill ha? ;P Vill vara både blond och brunett haha (a) Aja, ska väll låta håret växa ut ett tag och blekas i solen (om den nu tittar fram) :)
Haha sitter fortfarande framför tv:n i sovkläderna.. Har INTE orkat byta om ännu eftersom jag inte ska göra något.
om Andreas far och fiskar ikväll med en kompis så ska jag nog raka benen, se lite serier och så ;)
pusshej

The Tyra Banks Show

Ska snart se The Tyra Banks Show hade jag tänkt :) Ska bunkra upp med lite mer glass och så hade jag tänkt måla mina naglar och tånaglar! Det blir en snygg ljusrosa färg från Isadora ;] Tycker att det är snyggt med lite diskret färg på naglarna när man inte har blivit riktigt solbrun än! Men imorrn ska jag sola solarium ;d Solen har ju varit borta så mycket så börjar bli desperat.. Har även nu bokat biljetter till nya Harry Potter filmen som jag och Andreas ska se imorrn! Har inte läst boken än men får väll ta och göra det sen någon gång :)
pusshej

Magnum Temptation Caramel & Almonds

Har testat denna glass nu:  Och jaa, visst var den god men jag äter hellre Magnum Temtation Chocolate! Så den här glassen från väll 7/10 medans Chocolate får 9/10 :)
pusshej

Nudlar och bättre väder

God morgon eller jag kanske ska säga God dag! :) Sitter här och äter nudlar, var länge sen och det är såå gott ;] Jag och Andreas var nyss inne i Bjurholm och handlade lite glass och sånt! Ska testa en ny Magnum glass sen, ska bli spännande :) Idag så har solen tittat fram, men just nu är det mulet. Det regnar i alla fall inte ;d Får hoppas bara att det håller i sig! Jaa, vad händer annars idag? Har ingen aning faktikst ;o Om Andreas far ut och fiskar med en kompis så kanske jag tar en tur med moppen, kanske hälsar på någon :)
Vad ska ni göra idag då? :)
pusshej

Sov gott

Nu ska jag gå och lägga mig.. Är rätt så trött och vill bara mysa ner mig under täcket med Andreas ;*
Sov gott så hörs vi imorrn! :)
pusshej


Outfit

Här är dagens outfit!  Hade även ljusblå jeans på mig som är lite trasiga! :) Men dom hade blivit blöt efter moppe-turen så jag bytte om till Andreas mysbyxor ;] Älskar scarfen!! Köpte den på vännäsmarknaden. Har väll typ fyra stycken sånna nu, i olika fäger självklart ;d Love it!
Nej nu ska jag titta efter lite fler kläder på datorn :)
pusshej

Trevlig kväll =)

Hejhej, kom nyss hem från Amanda! Är lite blöt eftersom regnkläderna jag fick låna inte var som bästa menmen ;P Det hjälpte i alla fall lite grann. Vi spelade kort med Sofia, Johannes och Christoffer och jaa, Amanda vann och jag kom väll på en fjärde plats tror jag, eller tredje ;P Annars satt vi bara och pratade och så :)
Nu ska då jag och Andreas mysa med chips :D (Kan seriöst inte klara mig utan chips och läsk nu ;o Inte bra inte bra..)
Skriver mer sen innan jag går och lägger mig :)
pusshej

Åh så tråkigt

Det är hur tråkigt väder som helst.. Man kan som inte göra något annat än att sitta inne och titta på tv eller vara vid datorn =/ Men ska snart mysa ner min med killen i fotöljen ;] Har beställt nu från Halens, det vart en tunika, en topp och en morgonrock åt mig och sen så beställde jag en t-shirt åt Andreas som han ville ha :) Kände mig snäll idag så ville ge honom en sak!
Nu äre bestämt, ska ta moppen till Amanda vid 17 tiden och jaa, kan det sluta regna?! Menmen, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.. Gud vad jag hatar när någon säger sådär :P
Tittar även på en sida som Hanna visade mig igår, melba.se :) Ska se om dom har något snyggt som jag kan beställa!
Nee, nu ska jag stänga av datorn ett tag. Ha det bra!
pusshej

Shoppa kläder online

God morgon! :) Det bara regnar och regnar och regnar.. Seriöst, det har regnat enda sen igår ;o Inte bra!
Ska förmodligen ta moppen hem till Amanda sen efter middagen och då hoppas jag verkligen att det har slutat regna! Får väll låna regnkläder av Andreas. Åh måste bara säga, jag fick en perfekt start på dagen! En mysig kille, glamour tidning och ännu mera mys :D Helt perfekt!
Ska ta och beställa lite kläder nu från bland annat Halens :) (Får se om jag hittar andra sidor som jag beställer ifrån (a) )
Hur är vädret hos er? :)
pusshej

Hej!

Var ju med Hanna ikväll men det blev inte så länge. Får ses mer nån annan dag! :) Det regnar fortfarande så tycker att solen borde komma fram snart.. Går ju som inte att göra något ute när det regnar utan man sitter bara inne.
Ska väll upp snart och se på lite serier med Andreas :)
pusshej

Måndag 20

Hmm, det började regna när jag och Andreas var ute och fiskade så vi hann inte vara ute så länge.
Jag ska snart fara över till Hanna och vara där ett tag, får se vad vi hittar på :) Jaa, vet inte vad mer jag ska skriva.
Skriver nog mer ikväll! :)
pusshej

Hårspray räddaren i nöden?

God morgon på er alla! Nu imorse när jag och Andreas vaknade så hörde vi en geting men den var inte i rummet... Typ 2 minuter senare kommer den ut genom ventilationen ;s Och min största fobi är just getingar.... Så jag skriker och Andreas försöker få ihjäl den med en tidning. Sen kom jag på den lysande idén om att spraya hårspry på den och det funkade! Den kunde inte längre flyga så då var det bara att slå ihjäl den :D Hurra hurra
Vädret är väll inte det bästa idag men vi funderar ändå på att ta min moppe till Ottervattnet och meta nu igen :) Men får se hur vi gör. Har alla sovit bra då? :)
pusshej

God Natt

God natt alla, ska sova nu :) Får se vad man hittar på imorrn men hoppas då att solen kommer fram mera :)
Men ni får ha det så bra nu så hörs vi imorrn!
Pusshej

Gott och Blandat

Nu har jag äntligen tagit kort på min piercing :)
Vad tycks?
Jag och Andreas var ju och fiskade idag innan middagen och här är en bild på minsta abborren vi fick ;P  
Den var liten men tuff haha! Nu ikväll har vi sett filmen Zack & Miri - Make a porno och jaa, den var rätt så bra :) Inte så mycket naket så ni törs se den ;P Handlade mest om två kompisar som bor ihop och har varit kompisar läänge och sedan kommer på att dom tycker om varandra lite mer än bara kompisar :)
Har alla haft en bra kväll? :)
pusshej

The Rachel Zoe Project

Sitter här och ser på premiären av The Rachel Zoe Project! Jag och Andreas har varit ute och fiskat sen typ klockan 2 men jag hade gärna varit ute längre ;P Men hans mamma Carina skulle ha hämtning från jobbet 17.30. Vi metade mest eftersom det bara var då det nappade haha. Fick en hel del abborrar och mört men vi sparade inget.
Solen kom tillbaks nu oxå :) Det har varit mulet men ändå lagomt varmt ute men nu dök solen upp och det vart varmt! ;o Får hoppas att det blir ännu varmare i veckan :) Nee nu ska jag fortsätta att se på programet och äta min magnum glass ;D
pusshej


Magnum glass

I bjurholm finns ju tyvärr inte Ben & Jerrys i förpackningar ;/ Så då har jag hittat en annan goding! Magnum temptation chocolate :) Hur god som helt och även som Ben & Jerrys, värd pengarna!
Har även idag bytt navel piercing, ska ta kort med Andreas mobil sen och lägga ut på bloggen :) Hur snygg som helst :D pusshej


Hemma igen

Hejhej :) Hoppas att ni alla hade en jättebra kväll igår! Det hade då jag. Var ju i Hampus stuga och fiskade och sen på kvällen såg vi en film (kom inte ihåg namnet på den menmen). Vi for ju ut i båten när vi fiskade och alla förutom jag fick fisk... Eller fisk och fisk, dom fick gäddor ;P Men det gjorde inte mig något, jag och Andreas kanske ska ut ikväll med och fiska :) Idag har ju jag namnsdag så vi ska äta jordgubbar senare och fira lite grann :)
Pusshej


Åselemarknaden

Jag, Andreas och Hampus for ju till Åselemarknaden och tittade runt. Träffade mina föräldrar och Mummi och även Karro :) Jag köpte en ur snygg navel piercing som jag ska ta kort på sen!! :D Ska se om jag byter till den ikväll eller inte..
Efter Åsele så for jag, Andreas och Hampus till Slåttertjärn och badade, solade och grillade bullens pilsnerkorv ;) Det var kallt i vattnet men efter ett tag vart det varmt. Badade inte just så mycket haha ;P
Egentligen har jag inte tid att blogga nu för Hampus ska hämta upp mig och Andreas om typ 5 min och då ska vi åka till Hampus stuga med Johan och fiska och bara ha det trevligt :) Ska lägga in bilder sen till veckan!
pusshej

Trött....

God morgon! Kanske gick och la oss liiite för sent för att kliva upp 8.15 ;s Är hur trött som helst! Får kanske sova lite i bilen haha. Det ser ut att bli en underbar dag idag med mycket sol, hoppas att det håller i sig! :)
Jag kommer att vara jättedålig på att uppdatera idag pga att jag ska på Åselemarknaden ;/
Men hoppas att det går ändå! Aja, nu ska jag ner och duscha :)
pusshej

Fredags mys!!!

Hjälpte ju Hanna att slinga håret ikväll och det vart riktigt bra :) Haha det blev ju färg över så då gjorde vi stripes på Hampus ;d Vart riktigt nice faktiskt! Sen så såg jag, Hanna, Hampus, Andreas, Jonathan och Johan filmen Amusment. Någon rysare om någon psyko kille ;s Skit kass story men den var spännande..
Det blir Åselemarknaden imorrn i alla fall, Hampus ville följa :) Får se om jag träffar Karro där oxå.
Haha nu säger Andreas att jag ska säga God natt så jaa, God natt önskar jag och Andreas! :)
pusshej

Bjurholm

Nu är jag i Bjurholm igen! Jag och Andreas tog bussen som gick 17.25 så jaa, snart ska vi över till Hanna och Hampus :) Jag ska hjälpa Hanna slinga håret, får se om jag slänger in fler slingor? Slingade ju håret för bara några timar sen ;P Vart mellan blonda/ ljusbruna! Får se om jag lägger in en bild senare eller inte..
Sitter just nu och ser på Americans funniest home videos haha! ;d
pusshej

Värt varenda öre!

Var på OBS! nyss och köpte en ny Ben & Jerrys och denna gång vart det smaken Phish Food  :) Hur god som helst! Fastän den kostade 53 kr så är den ändå värd varenda öre! Rekomenderar även denna smak! :)
Ska väll snart ut och sola men ska först njuta av minn glass ;]
Pusshej

Det är SOL ute!

God morgon God morgon! :) Åh så härligt att vakna upp och titta ut och se solen lysa! :D Det är hela 38+ i solen (vet ej vad det är i skuggan för nån jävel på festen har slarvat bort vår termometer på baksidan på altan..) Så idag innan vi drar till Bjurholm ska jag sola!!! :D Kan tyvärr inte fara och bada eftersom vi bara har en bil och mamma och pappa behöver den vid 12 ;/ Men äre bra väder imorrn ska jag fan bada!
Vad ska ni göra idag då? :)
pusshej

Sov gott

Filmen Sex Drive var bra, kanske inte fräckare än American Pie utan dom båda filmerna ligger väll på samma nivå. Så eftersom det stod att Sex Drive skulle vara fräckare än American Pie och roligare än Supersugen så vart man väll lite besviken ;P Men den funkade bra ändå :) Värd att se i alla fall!
Nee, nu ska Andreas få ta över min dator och läsa hockeykanalen och allt vad han nu ska göra :) Imorrn bär det förmodligen av till Bjurholm men vi har inte riktigt pratat eller bestämt något än.. Men, sov gott! :)
pusshej

Filmer & glass

Nu har jag ätit upp glassen och jaa, den var god! Har seriöst aldrig ätit en godare glass ;o Så den får betyg 10 av 10. Sen så såg jag, Andreas, mamma och pappa (dom kom hem från Stockholm vid 19.30) filmen My best friends girl :) Den var helt okej, rolig och så! Nu ska jag och Andreas se Sex Drive! Sen så ska vi väll isäng, får se om vi kliver upp tidigt imorrn eller om vi tar sovmorgon...
Aja, Säger sov gott nu om jag inte hinner med ett sista inlägg innan natten :)
pusshej

Ben & Jerrys

Nu har jag äntligen köpt Ben & Jerrys! Alla säger ju att dom är såå goda så jag var bara tvungen att testa nu :)
 Det blev den här smaken! Får se om den är så god efter middagen :) Vi ska ju äta fläskfile och pommes ;d pusshej

Mysko väder!

Asså vilken mysko väder det har varit idag! Imorse var det mulet och det började åska lite grann, sen kom solen fram (men vi kunde ändå inte fara till havet eftersom Andreas är lite förkyld..) och sen så fortsatte det åska fastän solen var framme ;s Just nu sitter jag och ser på TopModel. Antingen är det första eller andra säsongen, vet inte riktigt ;P Måste nog fara till frisören snart! Måste klippa mig och göra lite saker :) Vet bara inte vad, ny frisyr? Ny hårfärg? Eller köra på samma stil? :) Vad tycker ni? Vilken frisyr och hårfärg ska jag ha? :)

pusshej


Torsdag 16

Hejhej alla! :) Lite trist väder idag så det blir inget bad idag.. Men på lördags skulle det bli strålande sol och 25+ :d Annars i helgen blire Åsele marknaden! Har blivit som en liten tradition haha. Ska nu beställa lite fler kläder känner jag, om jag hittar något snyggt ;]
Måste bara meddela att min älskling har blivit förkyld! ;o Det är så synd om honom, men jag ska ta hand om honom :)
Jaa vad ska man hitta på idag då? Kanske städa lägenheten lite bättre innan mamma och pappa kommer hem. Kanske göra go middag. Kanske ha en mysig kväll. Kanske ja! :)
pusshej

Sweet!

Japp, nu har jag beställt från Nelly.com och det blev....  Den här! Tyckte oxå att den var snyggast men ville ändå ha lite hjälp ;] Tack alla ni söta för att ni tyckte till! :) Tidigare idag så har jag och Andreas varit och ätit hos Mummi och Ukki (mormor och morfar på finska!) Min morbror Reijo och hans sambo Monika var där oxå med deras barn (mina kusiner) Emma och Daniel :) Var trevligt att se dom igen!
Just nu ligger jag i sängen med Andreas och ska sova, ska ju upp imorrn för att jobba igen på Online.. Hoppas hoppas att det blir bra väder imorrn!!! Vill ju så gärna bada =] Aja, sov gott på er alla! Vi hörs imorrn :)
pusshej

HJÄLP!

Ska beställa kläder från Nelly.com ikväll men har beslutsångest.. Vet inte vilken jag ska välja och vill ha er hjälp :)

Nr.1  Nr.2  Nr.3  (på Nr.3 där bak är det knappar precis som framsidan av en kofta!)

Vilken tycker ni? :)
pusshej

Godishuset

Hejhej :) Nu har jag äntligen kommit hem! Jobbade ju på Online från 8.30 - 12.30. Skulle sälja Veckans Affärer och från början gick det väldigt trögt! Fick bara sålt 3 stycken på 2 timmar.. Men sen började det gå bra och jag hann sälja 12 innan passets slut :) Kanbske inte skit hög timmlön men det dög! Efter det så hämtade Andreas upp mig och vi for till Godishuset. Första gången jag varit där på typ över 6 månader ;P Så nu ska jag ut på altan och äta någon lunch, godis och sola! :D
Hoppas att det är lika bra väder eller bättre imorrn för då ska jag och Andreas till havet ;]
Vad ska alla göra idag då? :)
pusshej

God natt

Måste gå och lägga mig nu! Ska upp lite före 8 imorrn för att pallra mig till online.. Men aja, bara imorrn och torsdag kvar och sen är jag ledig :) Har kollat runt på Nelly.com men har inte riktigt hittat något som jag skulle vilja beställa hem, men har som sagt inte tittat ordentligt. Får göra det imorrn för mitt presentkort gäller bara tills den 16 ;p
Sov gott på er alla! :)
pusshej

Tisdag 14

Idag blire bara lugnt! Vi ska städa lite grann och fara och panta burkar ;P
Vi hade ju lite extra mys ute på altan idag ;] Haha fastän klockan är halv 6 så är jag fortfarande jättetrött! Men så får det vara nu när man har sommarlov! Ska jobba imorrn och på torsdag på Online 8.30 - 12.30, sen så kommer jag inte ha nå mer pass förns dom ringer och säger att jag ska på utbildning för bredbands grejen ;d
Haft en bra dag? :)
pusshej

Bilder från festen!


 Jens, Tommy och Christoffer :)

 Karro, Amanda och Sofia :)

 Jessika och Oscar :)

 Jag, Robert och Erik :)

 Till vänster: Erik och Robert :) Till höger: Andreas och Sofia :)
 Jonathan och Jim :)

 Hahaha Jim och jag ;d

 Jessika, Sofia och Jag ;]
Pusshej!



God morgon alla!

Hejhej :) Förlåt för den dåliga uppdateringen igår... Skulle ju ordna för festen och sen kom ju allt folk så då hade jag inte tid med att sitta via datorn =/ Sen så for jag och lämnade in min trasiga mobil igår oxå så vet inte hur jag ska få igång internet på den jag har nu så att jag kan blogga via mobilen. MÅSTE kolla upp det! :)
Annars så var det en jävligt lyckad kväll igår! ;d Nu idag ska jag vara lite mer aktiv med bloggandet (a)
Menmen, nu ska jag och min underbara älskling äta frukost och se terminator 4! Skriver sen om filmen :)
pusshej

Måndag 13

God morgon eller kanske ska säga God dag :) Är så himla slö idag, sitter framför tv:n i pyjamas och har inte ens duschat än ;P Ska ju som bara städa lite grann idag och göra i ordning för festen som inte är förns ikväll så har inget att stressa över ;)
Sitter nu och ser på Operah och det handlar om överviktiga tonårigar som ska prata om deras känslor och så.. Rätt så sorgligt! Att dom inte kan må bra, att världen måste se ner på dom som är tjock eller lite överviktiga =/ Tycker alla borde få må bra hur man än ser ut och så!
Det är ganska pissigt väder ute idag, har regnat och så.. Vars tog solen vägen? :o Aja, får annars börja fusk sola igen i solarium ;] Måste fara och göra ett ärende idag, men det berättar jag senare om om det nu blir så som jag har tänkt ;d
pusshej

Filmkväll med extra mys!

Ikväll har det blivit en riktigt filmkväll! Först såg ju vi The Wrestler och sen såg vi The Bedtime stories :) Bägge var bra och jag rekomenderar dom! Kanske inga super filmer men dom funkar faktiskt :) Nu ska vi se Transformers 2, får se om den är lika bra som första filmen eller inte :) Sen så får jag oxå se hur länge jag orkar vara vaken, har varit ganska trött idag pga lite tjej saker om ni förstår... Men imorrn behöver vi inte kliva upp tidigt så ;d
Hoppas att ni alla har haft en bra kväll! :)
pusshej

The Wrestler

Till kinamten såg jag och Andreas på The Wrestler (eller hur den nu stavas..) och jaa, i början vare väll lite för mycket blod för min skull ;P Men i slutet var den rätt så sorglig.. Just nu har jag ont! Men det går väll över hoppas jag! :) Det gick väldigt bra på Online idag, fick mycket beröm av coacherna ;d Känns bra.
Vill se någon bra film ikväll men vet inte vad.. Har ni något tips på en bra film? :)
pusshej

Mums!

Efter jobbet så ska jag och andreas äta kinamat :d det ska bli hur gott som helst! Sitter nu på online och håller på att dö av hunger :o hann inte äta något tidigare idag så har inte ätit på hela dagen :( menmen, får äta mycket sen! :) Vad gör ni då? :) Pusshej

God morgon =)

God morgon på er alla! Hoppas att ni har sovit bra :) Snart ska jag iväg och jobba på Online, inte så farligt med tanken på att jag nu fått sova länge + det är bara 4 timmar :) Sen efter det ska jag och Andreas fara och handla inför min 18 års fest som bli imorrn ;) Ska bjuda på nå speciall drink! Annars då? Joo det är fint väder :D Fast lite för blåsigt och det växlar mellan soligt och mulet.. Menmen, bättre än tidigare väder i veckan!

Hoppas att ni alla får en bra dag så hörs vi sen! :)
Pusshej

Sov gott

Sov gott på er alla nu! Måste verkligen i säng, är hur trött som helst ;P Hmm konstigt, min statistik för den 11 har försvunnit ;o finns bara statistik för den 10 och nu den 12... Väldigt mysko!! Aja kanske går till sig :)
Sov gott och dröm sött!
Pusshej <3

Bilder

 Bevis på att Andreas åkte en karusell ;d Den var hur kul som helst!!  Sen så vann Andreas det där hjärtat åt mig ;] Puss på han!!
Pusshej

Bowling + karusell

Nu har vi bowlat klart :) jag, hanna och susann var på ett lag medans andreas, hampus, johan och ronny var på det andra laget :) tjejerna mot killarna haha ;) Nemen vi körde som alla mot alla! Nu är vi påväg mot vännäs för att åka lite karuseller ;D kommer inte stanna så länge för jag och andreas är lite trötta + så ska jag jobba imorrn på online lite :) Pusshej

SOOOOL

YES! Efter att ha varit på marknaden i typ 40 min så kom solen fram och nu tittar den fram ännu mer :D Riktigt varmt oxå, kanske ska ut och sola ;) Var kul på marknaden. Jag, Hanna, Hampus och Johan åkte en karusell sen så köpte jag en jättefin halsduk :) (bild kommer sen) Jag, Andreas, mamma och pappa åt sen på en pizzeria i vännäsby! Sen fick jag övningsköra hem ;d Gick bara bra men måste fortfarande hålla farten nere ibland ;]

Ikväll blire ju som sagt bowling med Hampus familj :) Ska bli sweet. Annars, jaa kanske se nån film ikväll om det går något bra på tv? Få se, men nu måste jag ut och sola! Ta vara nu medans det går ;)
Vad ska ni göra ikväll då? :)
Pusshej

Sara dissar

71f5de08ab7f4c70ebaa2539efdafa47.png

Har ju varit på vännäs marknaden med andreas, hampus, hanna och johan :) såg dom här "solglasögonen" och jaa, jag dissar helt klart dom! Jamena 60 kr för några som inte ens skyddar mot solen och är fula tycker jag.. Vad tycker ni? :) Pusshej


Vännäsmarknaden

Hejhej :) snart ska vi fara till Vännäs! Hoppas bara att det inte börjar regna!!!! Annars blire ju inte kul, menmen. Ikväll kanske jag och Andreas ska spela bowling med Hampus familj :) Sen så måste jag ju även gå och gratta Sebbe som fyller 18 år! ;d Vi var väldigt bra kompisar förr när vi var yngre :)
Aja, ska väll uppdatera lite under dagen!
Hur mår alla idag då? :)
Pusshej

Sov gott!

Nu ligger jag i sängen och ska sova! :) Filmen var faktiskt rätt så bra, en typisk tjejfilm. Vet inte riktigt vad jag ska skriva menmen ;P Vill köpa en ny mobil och har funderat ut lite vad jag vill ha, ska titta runt på internet och se om jag hittar något kul :) Men vi hörs imorrn! Sov gott, pusshej!

Fredag! :)

Känns otroligt skönt att inte behöva gå upp tidigt imorrn eller resten av sommarlovet nu :D eller jaa, har typ 2 pass på Online som börjar 8.30 men jag behöver ju inte gå upp 5 för det ;P Snart ska vi (i alla fall jag och mamma) se filmen Suburban Girl och äta guaqamole igen ;d vet inte om Andreas och pappa är så intresserade av att se den menmen.
Imorrn blire ju vännäsmarknaden så vet inte hur mycket uppdatering jag kan göra då ;/ men något ska det allt bli :) hoppas att ni läsare ändå tittar in min blogg fastän jag inte hinner läsa era så mycket förns på kvällen! :)
Pusshej

H&M

For och tittade på HM men Andreas nu efter maten. Hittade typ inget.. Tycker att HM´s utbud av kläder bara blir sämre och sämre ;s Men köpte i alla fall en bh och matchande trosor till ;]
Andreas hittade några snygga kläder på Dressman :)
Just nu ska jag faktiskt gå in och titta på Nelly.com för dom har riktigt snygga kläder! Har ju 100 kr presentkort där så :)
Vars köper ni helst era kläder? :)
Pusshej

=/

Hmm the sims 2 jävlas på min dator.. Jag kan bara spela med dom färdig gjorde gubbarna. när jag ska göra ett eget kvarte med egna familjer så hänger datorn upp sig :o och min dator är dubbelt så bra än vad dom rekomenderar att den ska vara för att kunna spela the sims 2 ;s fattar inget..
Ska testa installera det på pappas dator och funkar det inte då så ska jag fan lämna tillbaks skiten! ;P
Pusshej

The sims 2

Nej nu ska jag ta och spela the sims 2 lite grann :) tänkte göra det för ett tag sen men då fick jag ju alla söta kommentarer som jag bara måste svara på :) men nu får jag slita mig en stund och återkomma ;]
pusshej

Inte mycket sova

Haha när jag kom hem vid 10.30 så gick jag ju in i mitt rum för att lägga mig vid Andreas men det vart inge sova, bara mys :) Får väll sova en stund senare för jag känner mig inte alls trött ;o Ska äta lite chokladmuffins och spela the sims 2 snart efter att jag tittat in alla bloggar och så :) Igår fick jag ett nytt besöks rekord: 57 besökare! 
Det är så kul när man ser sånt! :) keep it on bloggare! ;d
Pusshej

Inte kul

Höll på att försova mig imorse för jag orkade helt enkelt inte stiga upp. Men 25 min innan jag började på mejeriet klev jag upp. Hann inte äta nån frukost menmen. Slutar nu om 10 min och då ska jag hem och sova! :) mysa ner mig med andreas ;] Pusshej

Fin utsikt

284a67172da459cae8b8c4b8cb79db65.png

Hejhej :) for till mejeriet ändå fastän jag har lite feber och är lite små kass.. Men ska nog bara vara här tills dom hittar någon som kan ta över mig. Vill ju inte bli sämre! :) imorse när jag cyklade till mejeriet så var det faktiskt rätt så varmt :) visst det blåste lite och mulet men man ser att solen vill komma fram (bilden) :) det ska bli lite varmare nu i helgen har dom sagt men inte garanterat någon sol :p Pusshej


LYCKLIG SOM FAN!

For ju och jobbade på Online idag och då ville en av arbets coacherna prata med mig ensam.. Dom erbjöd mig att börja sälja Bredband!!! :D Asså seriöst, vet ni hur bra det är? Jag har bara jobabt på Online i ungefär 1 månad och får redan ett sånt här erbjudande :D Både dom och jag tycker att jag säljer så otroligt bra så det var ingen frågan om saken! Så i slutet av juli ska dom höra av sig till mig om utbildning och sådär :) (skulle egentligen ha gått en utbildning nu på måndag och börjat jobba efter det men sa att jag vill ha lite ledigt nu)

Andreas hämtade upp mig vid 20.00 eftersom jag har fått feber ;s Får se hur jag gör om jag far till mejeriet imorrn eller inte.. Känns lite jobbigt menmen, kan ju inte jobba ihjäl mig om jag är sjuk! Just nu sitter vi då och ser på Rosa Pantern 2 och äter guaqamole ;d Är lyckling fastän febern!
Pusshej <33

Online och Cola

050a00479e95a413ef0e4167fe70382a.png

Sitter just nu på online, går rätt så bra :) cola håller mig vaken haha! Jobbar med Anja idag så det är nice :) ska svara på alla kommentarer sen när jag kommer hem! :) hann inte göra det tidigare menmen. Hoppas alla får en trevlig kväll. Pusshej


Bilder från Metal Town

Här kommer lite bilder :)
 Jag modellar på BikBok ;]
 Messhuggah! (eller hur dom stavas..)
 Children of Bodom!
 Disturbed!
 Karro och karin :)
 Mustasch!
 Opeth!
 Marilyn Manson!
 Karro ;)
 Karin, Karro och jag :)
 Jag och Karro ;D
 Jag är så heet! ;]
Pusshej!

Jippi...

Yeey har lunch nu och det är BARA 4 timmar kvar, jag dör.. Fördriver i alla fall min dötid med att läsa andras bloggar :) Nee nu ska jag värma upp min billys ;D Pusshej

Bara 2 dagar kvar..

God morgon! :) nu är det bara 2 dagar kvar på mejeriet, skönt! Jag är så otroligt less på att stiga upp tidigt på morgonen nu. Har ju inte ens fått sova ut något på dom här 4 veckorna, inte ens på helgerna :o så inte undra på att jag är sliten! Nu i helgen Blire inte heller så mycket sova ut. Ska på vännäs marknaden på lördag och mamma vill fara lite tidigare och på söndag jobbar jag på online klockan 12.45 :p men efter det då! :d måste nog titta in på Nelly.com nu under dagen eller så, har ju ett presentkort där på 100 kr :) dom här ju riktigt snygga kläder! Pusshej

Grilla!

Åååh... Blir grillat till middag :D Var länge sen nu man åt det haha. Fick höra av Andreas nu när jag kom hem att det tydligen ska dröja med ryss-värmen eftersom den polska kylan ska komma först ;o Alrig i livet! Jag ska ha sol och värme! Får väll göra någon sol-dans sen haha ;d Någon som vill hjälpa till?
Pusshej

=)

Kom inte på någon rubrik nu, är lite svårt ibland med det ;P
Fick sluta tidigare från mejeriet idag, fanns inte så mycket att göra så nu ligger jag i soffan med täcke, aladdin choklad och ser på paris hiltons new bff :)
Ska få lite Göteborg bilder av Karro nu ;d Måste ju lägga upp mer bilder så att ni kan få se :) Annars så blir det bara lugnt ikväll och det är skönt!! Ska baka lite till bara för jag hade lovat Kicki att hon skulle få ;]

På lördag blire Vännäs! Ska dit på marknaden som vanligt haha :) Ska gå med Andreas och Hampus. Hanna skulle förmodligen oxå med :) Får se om man träffar på andra som man känner igen.
Pusshej!

Haha ;]

Igår slogs besöksrekordet på min blogg, hela 33 läsare ;] Inte så mycket men jag jobbar mig uppåt på att få fler läsare och så :) Är så kul att läsa allas kommentarer + att få kika in nya bloggar! :)
Ser ut som att solen tittar fram mer och mer nu ;d
Haha fick nyss ett sms av Halebop att man kan vinna en iPhone + att alla som deltar får en hemlig presten ;o Men hur stor chans är det egentligen att man vinner?
Pusshej!

Jaa vad säger man?

Hejhej :) jag är då duktigt less på att ha två jobb! Visst funkade det bra i början men nu såhär efter fyra veckor är det inte lika lätt längre. Jamena tänk själv att typ jobba från 6 eller 7 till 21 ;s sammanlagt blir det ju 12 timmar och 45 min som jag jobbar vissa dagar.. Aja får hålla ut, det här är sista veckan på mejeriet! Sen får jag sova ut och bara ta det lugnt :) det hade varit sweet att vinna typ 10 miljoner på lotto eller nått sånt ;D skulle verkligen inte jobba på ett bra tag då! Nu ser det i alla fall ut som att solen är påväg fram :) kicki sa igår att värmen från ryssland ska komma på typ fredag så då får vi det varmt igen :d hurra! Pusshej

Regn, regn och regn

Nu har det regnat hela dagen! :o Blir så less, vill ju ha sol! :) Får hoppas att det kommer nästa vecka och till helgen så jag får semester! Nu ska jag och Andreas äta chips och dipp och mysa! <3 Mamma, Elin och Kicki sitter och tittar på Micheal Jacksons begravning på tv och jag lyssnar lite grann. Fortfarande lite sorgligt att han dog men sånt är livet ;/
Vi hörs imorrn! Ska sova efter att vi har myst :) Sov gott, pusshej!

Äntligen...

...har jag lagt upp bilder från bröllopet! :D Jag vet om att det har tagit ett bra tag men bättre sent än aldrig! :)
 Familjen Lindqvist :)
 Stefan och Ewa :)
 Andreas och jag, vi var såå snygga ;]
 Hillkat och Veronica :)
Pusshej!

Suck..

 Denna bild fick jag idag skickat till min mobil av Andreas. Findus har asså tuggat på min blomma som jag fick av Andreas i 3 års present :o Han ska ha stryk!
Sen vid 16 så for jag och gjorde eller snarare fixade till min tatuering! :) Det gjorde ont... Menmen, hellre att den gör ont och den blir bra än att det inte gör ont och den inte blir bra :)
Efter att jag hade gjort klart tatueringen så for jag och Andreas till Strömpilen, köpte the sims 2 :) Ville ha the sims 3 men min dator är lite för dålig för det haha ;P Orkade inte fara till Online idag.. Har fortfarande lite ont i halsen så får köra på imorrn istället :)

Pusshej!





Tatuering

Idag ska jag fara och fixa till tatueringen! Har redan börjat tänka på hur min andra ska se ut men det får bli en hemlighet tills vidare :) sen blir det 4 timmar på online.. Vill bara att den här veckan ska gå snabbt så att jag slipper jobba såhär mycket nå mer. Har alla det bra idag då? :) Pusshej

Mhmm choklad..

Sitter nu i fikarummet med jonathan och tomas :) jag och andreas bakade choklad muffins och kladdkaka igår som jag tog med till jobbet idag! Åh vad gott ;] känner mig ju lite tjock men vafan, jag njuter :d imorse när jag cyklade så var det hur kallt som helst :o vars tog värmen vägen? Fast har hört att det ska bli varmare snart :) Pusshej

K.R.I.S?

Haha asså jag och andreas igår kväll ;P Findus kom in till oss igår och började skrika och kräva uppmärksamhet.
Andreas: katters rätt i samhället! 
Sara: haha K.R.I.S :d 
Hahahaha, jag vet vi har dålig humor :p Pusshej

Bilder från kvällen :)

  

Fick en hel del presenter fastän jag redan fått Göteborgs-resan :) Av Andreas fick jag en jättefin klocka och en parfym :D Sen fick jag en ring, mumin-muggar, ljus, presentkort, m.m. :) Haha, Monica gav mig en starkcider och en prenumeration av tidningen InTouch! Snart blire ju 18-års fest ;)
Pusshej!

=)

Nu har jag nyss duschat och ska sminka mig och så, göra mig lite fin :) Ska snart få öppna presenter!! Jag och Andreas bakade choklad muffins och kladdkaka när jag kom hem från mejeriet :) Fick sluta vid 12.30 eftersom det inte fanns något att göra ;o Haha aja, gör inget om jag förlorar lite pengar där eftersom jag tjänar bra på Online :) Kommer lägga upp lite bilder från dagen snart oxå :)
pusshej!

18 år!

2cd5d637155745f3b3be28ce37484b65.png

Hejhej :) nu är man äntligen 18 år! Fick det här glaset imorse av mamma och pappa :) sitter just nu på mejeriet och bjuder på muffins. Dom är hur goda som helst ;] Pusshej


Muffins =)



Idag vart jag upphämtad från Online 18.50 eftersom jag hade fått jätteont i halsen ;s Inte så kul att jobba 2 pass då som telefonförsäljare men jag jobbade ju från 12.45 - 18.50 :) Tjäna otroligt bra idag med! Fick sälja mitt älskade porslin igen haha ;P Nu ikväll har jag och mamma bakat choklad muffins och nu ska jag och Andreas hoppa in i ett mysigt bad! :) Fyller 18 år imorrn, tagga!
pusshej

Online

1c16724d6d0c66cc4779290a1494538d.png

Detta är min utsikt just nu. Är på online och jobbar :p vill egentligen sooova menmen, vill man ha pengar så får man kämpa på. Men det dryga är att jag ska vara här från 12.45 - 21 :s aja imorrn blir man 18 så får trösta mig då med tårta :d Pusshej


Bilder från igår =)



När vi var förbi hemma hos Lindström för Erik skulle hämta upp något så såg jag att deras katt Ullis hade fått kattungar ;] Åh vad jag vart kär!!!
Pusshej!

Sweet

Vart lite festande ikväll med :) jag och andreas for till bjurholm och titta hur det var. Träffade på erik, tommy, robert och christoffer (och amanda en stund :) ) vi körde runt med bilen och jaa, hade trevligt! Ps. jag har oxå fått köra fyrhjuling och jag var bra ;) måste i säng snart!! Ska fan jobba imorrn på online 12.45 - 21 :o men jag och andreas ska skjutsa några personer och ena är seg.. -_- Pusshej

Andreas kör fyrhjuling :)

0-2c5d005be9360553ff508dda4d7b0d72.png

Andreas ska köra fyrhjuling :) alla barnen får sitta på ett släp där bak och jag sitter bakom andreas :) så just nu är vi påväg till vargåsen ;D Pusshej


Bjurholm

Marknaden var väll inte så mycket att se på men köpte munkar och lite godis :) blir väll mer att handla på vännäs marknaden. Nu sitter jag och andreas uppe hos sandra och lars med en massa folk :) blir väll grillning ikväll innan jag och andreas drar till centrum och festar lite grann ;) blir lugnt eftersom jag ska jobba imorrn på online haha :p men fatta fet lönen jag får nästa fredag! Pusshej

Absolut!

0-630f78409dcef125ca2b9bd9b6b7501e.png

Haha jaa vad säger man? Jag är jävligt trött men kände ändå för att fula mig ;] är nu i bjurholms "centrum" för att titta på marknaden :) men vars fan tog solen vägen? :o aja, sitter i bilen och spelar the project hate på hög nivå och skrämmer gamlingar ;D ante gick bara snabbt in på systemet :) Pusshej


Fest!

När jag och andreas kommer till bjurholm så drar hanna med mig på fest hos rizzy! :) riktigt med ös och en massa härliga personer :d dansade, drack och hade bara en jävligt bra kväll ;) for hem lite tidigt (22.10) för jag hade lovat att se film med andreas och hampus så nu sitter vi och ser x-files :) Pusshej

Lite batteri

Bloggar ju från mobilen och nu har jag börjat få lite batteri :( så måste fixa det där med bloglovin och svara på alla kommentarer sen när jag kommer hem! :) hörs som att det ska bli lite kallare nu i helgen, inte bra! =/ fredag: 20+ och sol. Lördag: 20+ och sol. Söndag: 14+ och sol. Måndag: 15+ och mulet (perfa på min födelsedag :o) vill ju ha det lika varmt som vi haft hittills! :) Pusshej

Hmm..

..kommer nog inte bli så mycket sova nu denna helg heller :o ska ju till bjurholm pga bjurholms dagarna med marknad och så :) så imorrn kan man ju inte sova bort hela dagen för det är ju marknad, skulle vara kul att titta på den. Sen på söndag så ska pappa hämta mig 11.45 eftersom jag börjar 12.45 på online :p det dåligaste är att första bussen från bjurholm till umeå går 13.00 på söndag haha! Aja, det får väll gå ändå! :) Pusshej

Filidutter och en bra kväll på online!

Hejhej :) tänkte berätta om min perfekta kväll igår på online! Fick sälja porslin igår och det får man högre provision för än om man säljer tidningar men det är ju så klart svårare att sälja. Men hur som helst så redan första timmen hade jag fått iväg 5 ordrar så jag var ju pepp! :d tyckte att det gick bra i onsdags då jag tjänade 405 kr på hela passet (ca 101 kr/ timmen) :) men nu igår så fick jag iväg hela 18 ordrar!! Vet ni hur bra det är? Jag tjänade asså 980 kr :d (245 kr/ timmen) så nu längtar jag stort tills nästa fredag då jag får den här lönen ;) det vart bara bättre och jag kom hem för då hade mamma och pappa kommit hem och jag hade fått en påse Filidutter =] är sjukt beroende av dom så nu när jag sitter på mejeriet innan helgen så är påsen redan slut ;] tog bara 15 min.. Hoppas att ni får en bra helg med mycket sol! Pusshej

Mhmm

Fick nyss choklad muffins av Torkel =] fastän dom inte innehöll något socker eller vetemjöl så var dom goda! :) har tagit en liten rast nu, är trött. Fick lite hjälp att knacka mjölk av Johan som gick i min klass i högstadiet :) så vi hann prata lite och så. Pusshej

Keep on fighting!

Hejhej :) det här kommer att bli en JOBBIG dag på mejeriet! Ska asså göra ett jobb som egentlig typ tre personer behövs för. Och jag ska göra det själv.. Ska hålla koll på vagnar och paletter och styra in dom, knacka en hel del mjölk och slänga en massa olika saker.. Fattar inte hur jag själv ska kunna fixa allt det här tills 14.30 :s kommer bli tufft och sen ska jag till online ikväll, snacka om att jag kommer vara less imorrn! Måste bara säga att det är hur kul som helst att läsa alla kommentarer! :) det gör så att mina dagar går lättare här på mejeriet och online! Keep on fighting people! Pusshej ;*

Onsdag, en bra dag :)

Igår så fick jag sluta från mejeriet vid 13 så det kändes otroligt skönt måste jag säga! :) visst, jag förlorade ju 200 kr på det menmen. När jag kom hem så åt jag och andreas middag, det var fisksoppa! Mums :d det gick faktiskt otroligt bra på online om man jämför med förra veckan! :) efter att jag hade slutat så hämtade älsklingen upp mig och vi for och köpte dipp ;] åh måste bara säga att andreas är hur gullig som helst! För när jag stod i duschen efter vi kommit hem så hade han gjort i ordning chips, dipp och tänt en massa ljus och gjort mysigt ;* älskar han! Pusshej

Här är min kille ;* han är så söt!

60a4c2deb057ed04a9624924e461629f.png

Här är min kille ;* han är så söt! + så hade han rivit ut några grejer ur min garderob just här :p Pusshej


Jobbigt

Efter mejeriet blir det online ikväll :( vill hellre stanna hemma med andreas och mysa menmen, får mysa när jag kommer hem :) haha jag hoppas att det går bättre att sälja den här veckan än vad det gick förra ;] efter avdragen skatt får jag inte så mycket :p fast fick ju 1000 kr igår för att jag hållt mig ett halv år utan godis så det borde räcka ett tag :) Pusshej

1 juli

Åh vilket underbart datum! Idag äre så att jag får äta godis igen :d har nu hållt mig i ett halv år ( 1 januari - 30 juni) så nu är jag lycklig =] har faktiskt varit riktigt tufft men jag klarade av det som många sa att jag inte skulle så - HAH DÄR FICK NI! ;) inatt vaknade jag av världens åska! Som tur är vaknade andreas oxå och höll om mig men det var ändå kul att höra lite åska ;] var hur trött som helst så jag somnade om typ direkt. Så just nu sitter jag på jobbet och väntar på att tomas ska komma hit så att jag får veta vars jag ska. Ska nämligen göra något som jag inte vet vars det är :p Hahahaha jag vet, duktigt ^^ Pusshej

RSS 2.0