Måndag vart just en bra dag i veckan!

Först så jobbade jag idag på mejeriet! Gick bra förutom att jag har sträckt en muskel i ryggen så fick jätteont sen efter att knacka mjölk i flera timmar och gav upp vid 12.45.. Får se hur det går imorrn med knackningen..
Sen så drog jag, Jim&Tony till myrorona&rusta för att kolla om utemöbler :) Hittade ett set med ett bord + 2 stolar på rusta för 500 kr som jag&Jim köpte! Passar as bra utanför oss :) Träffade dessutom Hägge på rusta och snackade en del! Kanske blir grillning&öl någon kväll :)

Sen så drog jag&Jim till Ronyas och käkade bufe med Jonathan, Emil, Jocke&Sara :) Var riktigt trevligt!
Annars ikväll så har jag, Jim, Tony&Joni sätt på film och Jim fick världens dampanfall och anföll både Tony&Joni haha!

Afropowerdance + film!

Jaa, tidigare idag vart det afropowerdance med Nina! Haha var fan jobbigare än vad jag minns. Men det gick bra, sen efter det så stod jag&Nina på löpbanden och gick + pratade en del :) Har verkligen mycket att prata om! Sjukt egentligen men jag är ju kvinna så kan ju bero på det ^^
Sen så fortsatte vi snacka hemma hos mig och sen kom Tony&Jonathan över på film så vi såg Kalle och chokladfabriken fastän Jonathan muttrade bittert! xD
Blir iaf jobb imorrn och sen får jag se vad som händer!

TALLINN RESAN!

BILDERNA ÄR INTE I ORDNING!!!

Kryssning

Kryssningen var fucking awesome! Behöver inte säga så mycket mer just nu! Kommer förmodligen lägga upp bilder imorrn när jag ska över till Svampi för att få hennes bilder också :)

1 timme kvar!

1 timme kvar tills jag absolut senast måste åka till bussen!

Det här som hänt, som jag skrev om i förra inlägget.
Det börjar lösa sig, smått frammåt. Försklarade
för personen hur jag känner, kommer känna
och så nu en tid framöver. Fick totalt
förståelse så det känns bra. Har
kunnat skratta inatt med
denna person! ♥

Anledningen till varför jag ej har packat än är för att dom flesta sakerna är i sovrummet, och jim ligger och sover ^^ Men ska börja små packa nu när jag gjort klart allting annat! Känns fortfarande inte som att jag ska åka iväg på kryssningen, kommer väl inte ens kännas som det på bussen utan bara när man väl står på båten haha! Men ska bli kul! Kommer bara sakna Jim men det finns mobil! :) ♥

Snart ännu mer resande!

Ca 7 timmar och 20 min tills bussen går till tallinn! Tyvärr så kunde inte Nicke följa med *snyft* men istället så ska Tor följa med så det kommer bli hur awesome som helst ändå :D

Kan ju dock säga att jag fortfarande är djupt besviken, sårad, arg osv på jaa, en grej!
Vet inte hur jag ska gå vidare med detta faktiskt för jag anser att detta är en
sjukt stor grej som kommer ta antingen mycket lång tid att smälta eller
bara sjukt mycket energi från denna person att fixa till det igen.
Att återfå min tillit som sorgligt nog faktiskt har helt
försvunnit! Så jaa, jag väntar bara och ser.

Men annars mår jag bra! Ska bli så sjukt roligt att få komma bort en till gång :) Har precis packat ur resväskan vi hade till paris för att snart packa den till tallinn haha! Kommer ju inte hem förns tisdag klockan 21 så kommer sakna Jim lite grann, men kan vara nyttigt för förhållandet att vara ifrån varandra ibland också :) Ska nog köpa hem något åt honom!

Film time!

Sett film med Nina, Jimmy, Jonathan, Ric, Jim&Joni! Tidigare idag har man haft lite besök. Tony flyttar ju också in idag på exakt samma område så ska bli kul med en granne som man känner :)

PARIS BILDER!

Här är kommer bilder från paris!


Orkar inte lägga till text utan ni får lista ut själva vars bilderna är ifrån haha! Men här är lite bilder iaf, orkar inte lägga upp alla eftersom det är 209 bilder.. Har ju inte ens lagt upp bilder än från amsterdam + riga som vi var på i somars! Fy skäms på mig! Men ska efter tallinnresan lägga upp lite bilder från alla ställen som jag varit på under 1 år :)

Nattligt inlägg

Kom hem igår från lö frååååånzs! Var riktigt jävla bra, mysigt, awesome och jaa typ allt positivt där! :D Alla ♥ dag vart ju självklart upp i eiffeltornet med Jim!! Ska lägga upp bilder senare och skriva lite om själva resan sen för orkar inte nu :)
Men idag så har Nina först varit förbi innan hon&jag fick skjuts av Jim till spinningen! It was awesome as always! Sen vart det middag hemma hos mamma&pappa med kicki också och sen visade vi paris bilderna :) Sen for jag&Jim och handlade med linus&tom som sedan följde med hem till oss och såg film :) Nicke&Ekman kom också förbi en stund!
Igår efter att pappa hade hämtat oss från flygplatsen (klockan 9.20) så kom joni, jonathan, nina&svampi förbi! :) Oscar joinade sen också på kvällen!

Inflyttningsfest + 2 timmar kvar

Idag har jag&Jim gjort mycket fastän vi kanske bara behövt vila inför resan! Men detta har vi gjort iaf:
  • Nicke&Svampi kom förbi på morgonen och hälsade på
  • Duschat + gjort sig i ordning
  • Middag hos mamma&pappa
  • Hälsat på mummi&ukki
  • Inflyttningsfest hos Ric&Lill-hägge
  • Packat
  • Diskat
  • Städat
  • Sorterat tvätt
  • Svampi kom över på kaffe!!
  • Packa lite mer
Ganska så mycket har vi hunnit med och nu är det ca 2 timmar kvar innan vi far till flygplatsen :) Men här kommer lite bilder från inflyttningsfesten!

13 timmar kvar

13 timmar och 10 min kvar!! det som ska hinnas göra innan det är:
* Diska
* Städa
* Packa
* Duscha + göra sig iordning
* Äta middag hos mamma&pappa
* Kika förbi mummi&ukki (?)
* Ric&Lill-hägges inflyttningsfest
* Checka packning igen!!


Är för trött just nu för att ha resfeber men vänta bara si sådär 1 - 3 timmar så nog det ha tagit över haha!
Asså fattar inte att jag inte ens har börjat med packningen än!! Kommer vara så sjukt stressad sen så det finns inte haha! Men igår kollade jag upp vars vårat hotell låg och hur långt det var till moulin rouge, notre dame och eiffeltornet vilket var promenadavstånd :) Iaf för mig, Jim är ju ganska så lat haha! ♥ Kan som fortfarande inte fatta att vi far, INATT!? Men allt kommer nog bara gå bra! Amsterdam + riga resan gick ju hur fint som helst :)

HAHA!

Pappa skickade över ett skämt på facebook chatten:

"Två ORDENTLIGT berusade damer på väg hem från krogen stannade vid en kyrkogård för att kissa.
Den ene torkade sig med sina trosor och den andre torkade sig med en gravbukett.
Dagen efter ringer den enes make den andre: Det gick nog vilt till igår!Min fru kom hem utan trosor!
-Klaga inte...min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det stod
"Vi glömmer dig aldrig alla medlemmar i Metall Avdelning 23"

Veckan

Måndag - Stan med Jim, Tor, Joni&Sissi! Jonathan och Svampi hälsade på sen oxå :)
Tisdag - Tony kom över efter att han hade kollat på en lägenhet. Sen vart det Max med Jim, Tony&Nicke :) Linus&Tom kom över på kvällen sen och tittade på film!
Onsdag - Först tvätt 14 - 17 medans Svampi&Nicke höll mig&Jim sällskap. Jim&Nicke fulade sig även i tvättstugan så det kom in nån tant och frågade om dom var fulla haha xD Sen vart det bio! Jag, Svampi, Simone&Linus såg Burlesqe medans Jim&Nicke såg the green hornet :)
Torsdag - Stan först med Linnea och sen vart det waynes med Linnea, Jim, Nina&Jimmy. Sen for jag&Nina på spinning! :)
Imorrn blir det inflyttningsfest hos Ric&Lill-hägge och sen packa inför paris!!!



SKOR!

Först åkte jag&Jim och hämtade upp Tor&Joni sen bar det iväg till stan :) Vi käkade cheese (första gången för mig) på donken med Sissi, sen vart det waynes och tillsist forex! Jag&Jim växlade till euro eftersom vi snart åkter till paris ♥ Sen så vart jag avsläppt på badhuset på haga och fixade ett årskort där så jag kan gymma, vara med på gruppträning och bada. Så nu jävlar ska jag få dröm-kroppen! ;D
Pappa kom förbi tidigare och försökte hjälpa mig med min mejl på datorn men det funkar fortfarande inte som det ska.. Annars så har Jonathan varit förbi en stund men nu så sitter Jim,Tor&Joni och tittar på tv medans jag nyligen kollat vilka skor jag ska ha med till paris :) Har bara 27 par skor i lägenheten just nu.. Resten är nere i förrådet haha!
Börjar faktiskt fundera över vissa personer.. Vars man riktigt har dom och vad man egentligen törs säga och inte säga! Men aja, det blir ett annat problem! :)

S.J.U.K

S - satans
J - jävla
U - uppblåsta
K - ***

Haha nemen jag är lite bitter bara för att jag fortfarande är lika sjuk och aldrig blir bättre.. Pappa är helt underbar! Han kom över med pizza åt mig för jag är så svag så jag orkar knappt gå till toan haha. Mamma är också helt underbar! Hon skickade med chips och dipp :* Fast nu mår jag dåligt, vet inte om jag ska springa till toan och spy eller om jag bara ska andas och försöka behålla allt.. Jävla hosta, hostar så mycket så jag mår dåligt..! Menmen, snart far jag och Jim till paris!!!! Lördag den 12 februari!! Dock går flyget klockan 6 på morgonen haha :) Verkar dessutom som att Ric&Lill-hägge ska ha inflyttningsfest på fredag :) Det blir bara nice för jag ska lix dygna fredag - lördag eftersom vi måste åka till flygplatsen 3.30 på lördag morgon och vad passar inte perfekt än en kväll med kompisar innan man åker till paris? :)


Alkoholist javisst?

Jim tror tydligen att jag är alkoholist!? Jamena, bilden säger ju allt!

Han hade lämnat en lapp på spritflaskan där det stod "Hur mycket drack du igår?" Det jävligaste är att Nina&Jimmy groggade med den där spritflaskan igår INNAN vi for till corona medans jag drack vatten och jim såg det! Men tydligen hade han glömt bort det haha!

 

Idag har jag dessutom varit ute med mamma&Kicki på en liten roadtrip runt om i Umeå och mamma handlade åt oss lite grann :) ♥


Corona

Fastän jag var sjuk igår så drog jag ändå ut på corona, hade taggat det i över 1 vecka så! Dom jag mest var med igår var Linnea, Tor, Nina, Jimmy, Evelina, Joni, Linus, Ric, Lill-hägge, Gardell, Jens, Jonte&Keltu :) Visst ibland tappade man bort varandra men vi hittade ibland varandra och dansade och hade kul! Såg/ var med också Viktorx2, Mattias, Emil, Kalle, Desire, Eva&Catta :) Var jättemånga som man kände där och det var en trevligt kväll!

 

                


Årets första bräntis kväll!

Imorse så började det med att Jonathan ringde och väckte mig haha.. Sen så for jag, han, Nina&Jimmy till bräntis vid 14.15 och började grilla lite och åka i backen :) Sen så joinade Evelina&Mattias oss och i slutändan så var vi typ 10 pers! :D Så, det var jag, Jim, Jonathan, Nina, Jimmy, Evelina, Mattias, Tor, Linus och Tom som grillade och åkte i backen :)

Efter det så åkte jag, Jim, Tor, Jonathan, Linus och Tom hem till Linus och såg film och nu sitter jag hemma! Helt klart en mysig dag/ kväll!

        


Tisdag

Idag var jag först på stan med Linnea! Var på waynes och kollade runt lite i olika affärer.

    

 

Sen när jag kom hem så försökte Jim&Jonathan fixa Jims dator vilket slutade med att David oxå kom hit haha! Nicke tittade förbi en snabbis oxå :)  

 

Sen for jag, Jim, Jonathan&Mio och åt pizzabufe på Ronyas :) Var jättegott!   

 

Till sist så satt Jim&Jonathan och spelade x-box när vi kom hem, Mio tittade på och David fortsatte med Jims dator ^^ Sen slutade det med att Jonathan&David spelade x-box och Jonathan sa många fula ord haha!


RSS 2.0