Allmänt bara!

Inte så mycket har hänt idag, haft lite folk över och så som vanligt! Men nu kommer bilderna på mina inköp från mellandagsrean!!
Lite tröjor, ansiktsmasker, leggings, nitbälte och så
Fin kappa :] 
Huvtröja från Carlings! 
2 böcker samt en dagbok! 


Nu är det ju bara 2 dagar kvar! Fattar inte hur året kan ha gått såhär snabbt men är väl ganska så skönt att detta år (som sugit fram och tillbaka) har gått fort.. För 2012 så börjas det redan bokas in en massa härliga (och mindre härliga) saker! Resa - House of Metal - InFlames - Ume-Metal Open Air - osv! Själva nyårsafton kommer också att bli bra, så som det verkar just nu. Middag och sen fest med härliga människor!


(Bild från Ric&Niklas balkong - Mariehem) Har haft sjukt sköna stunder på Mariehem hos Ric&Niklas med oftast Linnea och andra närvarande!
Niklas&Jim - tror nog dom är lite småkära i varandra.. hahahahaha!


Vet som inte riktigt vad jag ska skriva om egentligen, taggar imorrn iaf för då blir det först stan med Nina - checka in mellandagsrean en sista gång och sen bio med henne, Jim&Jimmy! Hade ju varit kul att faktiskt ta någon öl eller så imorrn men bion börjar 21.30 så kan bli lite opassande innan och kanske för sent efteråt.. Menmen, får ju se vad som händer!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0